Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın.

Zipzip-

Menü yazmayan benim kusura bakmayın kimsenin ayrıca ilgilenmesine gerek yok
Yazmadım değil yazamadım. Turşu için bir sürü laf edildi ben çekindim yazmaya yediklerimi.
Canım tabiki laf edilecek çünkü bu sayede dikkat etmeyi öğreniyoruz. Laf etmelerinden cekindigimiz için de yememeye çalışıyoruz. Böylece motivasyon sağlanıyor zaten. Yazmaya korktuğum için neleri yemekten vazgeçiyorum bir bilsen. Şu an bu açıklamayı yapmış olman bile aslında burda olmak istediğini gösterir, lütfen vazgeçme ve yazmaya devam et, yakında yola girdiğini göreceksin.

Sağolun canım sizler de çok destek oldunuz bana. Ben cidden takımdan çıkacaktım bu yüzden, kilo veremiyorum diye.
Neden çıkasın canım, kilon takılmıştı çözüm bulundu sonunda
Çok uzun sürdü canım ya üzülüyorum bu haline.
Bende kendime üzülüyorum ama herkesi her şeyi kafama takıp böyle hastalandığım için.

İki güne eski makinen de çıkar ortaya

Neden çıkasın canım, kilon takılmıştı çözüm bulundu sonunda

Bende kendime üzülüyorum ama herkesi her şeyi kafama takıp böyle hastalandığım için.
Sorunu biliyorsan çözümü de bulursun aslında canım. Sen iyi olmazsan etrafındakilere de faydan olmayacaktır

sporun harika ötesi olmuş maşallah dkkturmussun,hep böyle mi spor yapıyorsun
menü de çok güzel ama sporuna göre biraz hafif kalmış sanki daha çok protein alman gerekir
su menü spor da çok çok güzel canim afiyet olsun
spor şu çok iyi petibor harici 10/10 menü ama 5 saat spora petibor mu kalır :))
Kahvaltı;
Kibrit kutusu peynir
1 Domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

Akşam;
1 kase çorba
1 patates fırınlanmış

Ara;
Yogurt
patates beni çok tok tutar kimisini aciktirir seni de tok tutmuştur insallah, menü gayet güzel :)
suyun az olmuş canım,sabah da yaprak sarması olmasa daha iyiymiş:) afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…