Canım tabiki laf edilecek çünkü bu sayede dikkat etmeyi öğreniyoruz. Laf etmelerinden cekindigimiz için de yememeye çalışıyoruz. Böylece motivasyon sağlanıyor zaten. Yazmaya korktuğum için neleri yemekten vazgeçiyorum bir bilsen. Şu an bu açıklamayı yapmış olman bile aslında burda olmak istediğini gösterir, lütfen vazgeçme ve yazmaya devam et, yakında yola girdiğini göreceksin.Günaydın.
Zipzip-
Menü yazmayan benim kusura bakmayın kimsenin ayrıca ilgilenmesine gerek yok
Yazmadım değil yazamadım. Turşu için bir sürü laf edildi ben çekindim yazmaya yediklerimi.
Sağol canım çok faydan oldu bana. Ben de iyi beslenmeye devam edeceğim nasılsa. Almam tekrar.Ne oldu dün yağdan gitmez diyordun
Alınmaz normal diyetini yaparsan merak etme, çok detoks yaptım, test ettim onayladım
Neden çıkasın canım, kilon takılmıştı çözüm bulundu sonundaSağolun canım sizler de çok destek oldunuz bana. Ben cidden takımdan çıkacaktım bu yüzden, kilo veremiyorum diye.
Bende kendime üzülüyorum ama herkesi her şeyi kafama takıp böyle hastalandığım için.Çok uzun sürdü canım ya üzülüyorum bu haline.
Ne demek canım ben ne yaptım, dayandın ve sen yaptın o detoksuSağol canım çok faydan oldu bana. Ben de iyi beslenmeye devam edeceğim nasılsa. Almam tekrar.
İki güne eski makinen de çıkar ortayaGünaydınnnnnn hayırlı sabahlargeçen gün çekmece temizliğinde epilasyon aletimi galiba çöpe attım demiştim ya bugün a 101 arzum epilasyon aleti geldi gittim onu aldım uolsa benşm şimdi bu saatte mışıl mışıl uyumam gerekiyordu ohh sıcacık yatak bi taraftan iş güç bide makinanın performansına bakalım demiii bacaklar eşimle asker arkadaşı oldu
Günaydın nasıl oldun canımGünaydın arkadaşlar
günaydın herkese
Günaydınherkese günaydın arkadaşlar.
Olur tabi canım. Biz ikimiz de sağlam spor yapıyoruz var mısın sen de. Birlikten kuvvet doğarBeni de alın lutfenSu aralar aklım bulanıyor
İnşallah bundan sonra da devam eder canım.Süper canim, kırdın direncini ne güzel
bende 63.4 idim en son bakalım yarin kaç cikicam bari 62lere geçsem:)Olur tabi canım. Biz ikimiz de sağlam spor yapıyoruz var mısın sen de. Birlikten kuvvet doğar
Sorunu biliyorsan çözümü de bulursun aslında canım. Sen iyi olmazsan etrafındakilere de faydan olmayacaktırNeden çıkasın canım, kilon takılmıştı çözüm bulundu sonunda
Bende kendime üzülüyorum ama herkesi her şeyi kafama takıp böyle hastalandığım için.
sporun harika ötesi olmuş maşallah dkkturmussun,hep böyle mi spor yapıyorsunSabah 6.00 20.000 bin adim
Sabah 8.30 sekersiz turk kahvesi
Sabah 9.30 1 lt limonlu su 4 tam ceviz bir dilim beyaz peynir iki yaprak marul 2 dal yesil sogan bir domates
11.30 bir kuru kasi bir kuru erik 3 yk yogurt
14.00 6 kasik lahana corbasi
16.00 sekersiz turk kahvesi 2 tane diyet tatli ( ev yapimi)
18.00 minik bir kase etli kuru bamya corbasi
21.00 3 yk pul biberli limonlu yogurt
Toplam 3.7 lt su
20.000 bin adima ek olarak 45 dk jilian
45 dk leslie 5 mile 15 dk hizli mekik 6+6 dk plank
su menü spor da çok çok güzel canim afiyet olsunBugünkü menü
Saat 9:30 - limonlu su
Kahvaltı saat 10:00 - peynirli 2 yumurtalı omlet, 1 dlm çvd ekmeği, 1 adet salatalık, 1 adet krep
Ara saat 13:00 Limonlu yeşil çay + 2 adet hurma
Akşam saat 17:00 - Izgara tavuk+domates+ biber , 1 kase salata , 1 bardak ayran
Su 3 litreye yakın 2.5 litreden sonra unutdum
Spor 5000 adım
spor şu çok iyi petibor harici 10/10 menü ama 5 saat spora petibor mu kalır :))Bugünkü menüm
Sabah 10.00
1.5 dilim kepekli ekmek 3 dilim köy peyniri az bidon peyniri 1 peynirli omlet
Ara 15.30 16.00
2 zeytinli form çubuk
2 petibör bisküvi
Akşam18.30
1 tabak ekşili ispanak
1 dilim ekmek
Ayran yeşillik
Su 2.5 lt
Spor 5 saat temizlik 5.320 adımZipzip-
patates beni çok tok tutar kimisini aciktirir seni de tok tutmuştur insallah, menü gayet güzel :)Kahvaltı;
Kibrit kutusu peynir
1 Domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Akşam;
1 kase çorba
1 patates fırınlanmış
Ara;
Yogurt
suyun az olmuş canım,sabah da yaprak sarması olmasa daha iyiymiş:) afiyet olsun4 Aralık
Sabah 8.30 peynir Antep fıstığı 2 lokma ekmek bir elma bir küçük portakal 2 tane yaprak sarma
Saat 12.30 bi kase nohut az lahana turşusu 3 kuru kayısı
Saat 20: iki çeşit peynir zeytin domates bir yumurta
1400 cc su
13 dakika yürüyüş
Biliyorum canım sorunu, kökten çözücemSorunu biliyorsan çözümü de bulursun aslında canım. Sen iyi olmazsan etrafındakilere de faydan olmayacaktır
Geçmiş olsun canım, beresiz çıkma dışarıusuttum heralde basım naisl ağrıyor usutunce böyle ağrır genelde :) ben bı menülere bakam kim neler yemis
sağol ablacım sen nasıl oldun? ilaçlarını saatinde alıyor musunGeçmiş olsun canım, beresiz çıkma dışarı
Günaydıngünaydın herkese
Günaydınherkese günaydın arkadaşlar.
62yi görürsün bence.bende 63.4 idim en son bakalım yarin kaç cikicam bari 62lere geçsem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?