- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
:
birde bu dönemin tadını çıkar .kıs her zaman ele geçmez . ...:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
AAAAAAA. hiç bellliii olmuyo ...:roflol::jeyyar:ŞenizBilmiyorum abla ya fena aşık oldum :asigim:
Şeniz elifim üzme kendini bukadar.. bak bende üzülüyorum seni böyle görünce .:çok üzgünüm: zamanı gelince olacak a.ssende kendine fazla ısrar etme yerimseniben biraz zamana bırak ...opuyorumnanaktan
evlenmeden önce de illaki çocuk sahibi olalım diyen bir insan değildi ama bu kadar tepkili olcağını düşünmemiştim hiç
Günaydın abla, al benden de o kadar, istanbul buz gibi ve çok yağmurlu kapkara hava, istanbul ağlıyor, ben inadına mutluyum :asigim:
Dün akşam gene geldi, allahımın hediyesi :asigim: 2 Saat falan konuştuk, gezdik, cumarteside büyükadaya gideceğiz belki, bugün gene gelmek istiyormuş laelaelaelaelae
3 gündür onun senelik muayene izinleri oluyormuş, oradaydı, kasımpaşa da askeri hastahanede...Bugün son, öğlen 2 gibi bitermiş işi, gelecek sanırım, sürekli de gelmese :uhm: korkuyorum bozulacak diyeDün akşamdan beri çok özledim ya, biliyormusun abla, o kadar içime sindiki, bugün evlenme teklif etse hemen evet derim sanırım, içimden öyle geliyor, allahım istetiyor belkide bilemiyorum, üstelik ben çok ayrıntıcıyımdır hemen karar vermem çok düşünürüm, ama bunda çok farklı gelişiyor herşey :Saruboceq:
:asigim::asigim:
fıstıgım seni anlıyorum daha öncede degigim gibi ,sen her duygunu uç noktatada yaşıyorsun ....sengözlerimebaksanab
fakat biraz sabır aşkın gözü kördür diye boşa dememişler ... du bakalım hemen yelkenleri indirme . durum çok güzel ama biraz zamanver ikinizede .biraz tanıyın birbirinizi..
birde bu dönemin tadını çıkar .kıs her zaman ele geçmez . ...:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
yada bu tarz ve renk ....renkli kırlentlerlemi daha hoş olur . kırlent olrakda gene kırmızı siyah krem düşünüyorum halı ve biblolarıda krlent lenklerinde düşünüyorum ..
degişik fikirlere açıgım ...
sağğol sultanım .....kaydirigubbakcemile5abalm hayrlı olsun insanın evi için bişyler yapması cok güzel olsa gerek insl gönlüen göre olur herseyopuyorumnanaktan
ablm ben bu 2. takımdaki takımı daha cok begndim ben biraz gösterişli seyleri severim de yani sık olmalı ama gözde hitap etmeli ilk takımda sade ve sık ama ne blim cok sade gibi geldi bana kırlent cok hos olur tabi perde yatak takımı odadaki düzen kombine oldu mu göze ne olsa hos gelir:lepi:
Ayyy.hay allah akşam 1tabakta teşil salata yemştm.aebencm şimdi demesin abla yeşillkle menüyü takviye etcktn dieyerimsenibenMerhabalar arkadaşlara.s.
Dünkü menümü yazayım önce.
KAHVALTI
uyanınca 1bardak ılık su
6 kuru kayısı
domates
peynir zeytin
marmelat
2dilim tam buğday ekmek
kahvaltıyı geç yaptğm için,öğleni meyveyle geçiştrdm.pazarada gittm bu arada.
AKŞAM
1tabak kepekli makarna yağsız domatesli
1 kase yoğurt
GECE
1bardak süt
meyve
dün sporumu yapamadım.yapcam diye yazmştm buraya.yalan söylemş olmıym.
bugün yapcm ama söz.hatta hemn şimdi gidiom.
akşam menümle birlikte spor faaliytmide yazarm.
tabi pc yi kapabilirsem.
hepinizi opuyorumnanaktan
sağğol sultanım .....kaydirigubbakcemile5
evet ev dekorasyonuyla ugraşmayı çok seviyorum ben helede 15 sene sabır etmişken şimdi tadını çıkarıyorum ..adamla bazan papaz olsakta bu konularda en son benim zevkime kalıyo .. pes ediyo yani.:jeyyar::roflol:
günaydın ablam ...
ben size bişi danışmak istiyorum fıstıklar ben yatak odasını degiştiriyorum ... az çok hangi model oldugu belli kesin olmasıda hafta sonuna baglı ...
yatak örtüm var hiç kulanmadım çokda güzel bordo ...ama rengi muhtemelen takıma uymayacak ...
evimin son döşeneçek odası o yüzden ayrıntılı yapıyorum bu konulara çok meraklıyım ...
size bi kaç resim verecegim fikirleriniz benim için önemli . perdede var aslında yatak örtüme göre ama onunda rengi tutmaz yani...
yatak örtüsünü alıp ona göre perde yaptırıcam .... hepsini halledince koyarım fotosunu sizlerede .....
ablam sakın solanla uygun olsun deme çok agırbir klasik .kafamçokkarıştı tamamen işim istedi diye klasik yaptık oturma odasınıda görmüşündür resimlerimden mor tonları oda tamamen moder mobilya yani evin solon ve oturma odası tamamen ters.. laelaelaelaelae..hımmm CADIARZU
aebencimm ben evin her bir köşesininn uyumlu olmasını isteyenlerdenimm
zevkimm senle nasıl olur bilmem amaa tuvaltten salonaa
renklerdeki uyumm benim için çok önemliii
diyeceğim okii salonun nasılsa yatak odanın tarzıda o olmalıı
genelde spor modelleri seviyorummm
alfemoyu bu konudaaa beğeniyorumm
tümm evimi alfemodan döşemiştimm
ama kelebek mobilyanın modelleride harikaaa şakkıdı
gösterişli yatak odası örtülerini çok sevmiyorum yatak örtülerinde linens ve yataş tercihimm
perdelerimm storr
hani katlamalı perdeler varyaaa onlardan iştee çok ta mewm nunmm çok rahatlarrr
umarım aklını karıştırmamışım dırr :sm_confused:
VAlla sultanım kadının FENDİN DENMİDİR YOKSa ŞERRİNDENMİ. bilmem ama EVET EN SON BİZİM DEDİGİMİZ OLUYOR :lepi::lepi::roflol:kadının fendi erkegi her kosulda yeniyor dimi ablam mesele erkeklere sözünün gecmedigni hisstrmemk bıraklım onlar sansın dediklerini yaptrdıklarını nasılsa her seklde bizim dedigimi oluyorkaydirigubbakcemile5:lepi:
:lepi::lepi::lepi:EVET ABLAM SEDECE BAŞETTİKLERİNİ SANIRLAR OKADAR ...:roflol::roflol::jeyyar:Ayyy.hay allah akşam 1tabakta teşil salata yemştm.aebencm şimdi demesin abla yeşillkle menüyü takviye etcktn dieyerimseniben
kolay gelsin aebencim.ev dekorsyonu zor ama sonradan keyfini çıkarıosun.
benimde 1 yıl oldu taşınalı.aynen benim kocada müdahele etmeye kalktı ama sonunda benim dediğm oldu.bu erkekler bizimle başedemez yahu:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?