:jeyyar:KIS DAHA DUR ŞURDA BEBELERİ BÜYÜTÜP BAŞIMIZDAN SAVALI 3.5. SENE OLDU ....TABİ YENİGELİN GİBİYİZ HAZIRDA ÇITIR OLMUŞUZ :jeyyar:LİLİŞ SULTANIN DEDİGİ GİBİ KENDİMİZİ Bİ HALT SANMIŞIZ ......:roflol::roflol:ablam ben sade şeylerden hoşlanırım beyaz olan çok güzel gözüküyo bence
gelin yatağı gibi :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
ABLAM MONTİMİ YAPIYORUZ NE ...sengözlerimebaksanabalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis HARİKA OLMUŞ ..Merhabalar arkadaşlara.s.
Dünkü menümü yazayım önce.
KAHVALTI
uyanınca 1bardak ılık su
6 kuru kayısı
domates
peynir zeytin
marmelat
2dilim tam buğday ekmek
kahvaltıyı geç yaptğm için,öğleni meyveyle geçiştrdm.pazarada gittm bu arada.
AKŞAM
1tabak kepekli makarna yağsız domatesli
1 kase yoğurt
GECE
1bardak süt
meyve
dün sporumu yapamadım.yapcam diye yazmştm buraya.yalan söylemş olmıym.
bugün yapcm ama söz.hatta hemn şimdi gidiom.
akşam menümle birlikte spor faaliytmide yazarm.
tabi pc yi kapabilirsem.
hepinizi opuyorumnanaktan
:jeyyar:KIS DAHA DUR ŞURDA BEBELERİ BÜYÜTÜP BAŞIMIZDAN SAVALI 3.5. SENE OLDU ....TABİ YENİGELİN GİBİYİZ HAZIRDA ÇITIR OLMUŞUZ :jeyyar:LİLİŞ SULTANIN DEDİGİ GİBİ KENDİMİZİ Bİ HALT SANMIŞIZ ......:roflol::roflol:laelaelaelaelae
..
Nuro nerelerde ya eyvahedigeldismile Merak etmeye başladım artık, birşey demişmiydi benmi kaçırdım bir yeremi gidecekti acaba mafoldumben telefonu falan alsaydık keşke bilmiyorumkismile Allahım inşallah güzel haberlerle gelir bebek haberiyle mesela :CüvCüv:
Elifimle noronun hamiş haberi beni çok sevindirecek :CüvCüv:
içinizde en güzel kiloyu ben veriyorum ulemmm delikafadulden
bugün çarşıya çıktım onbeş gündür giymediğim bugün giydiğim kotum bol geldiii bir beden küçülmüşümm :1closedeyes:
herbişeyi yiyorummm hiç bişeyden kendimi mahrum etmiyorumm ama tartı inkar etsede yavaştan yavaştan veriyorummm zemuszemus
bu düzeni nasıl tutturdummm sorsanız anlatamıyorummm :kedi:
delikafaduldendelikafaduldenyeni oda ,yeni örtü ,yeni bebe fena mı olur yani kaydirigubbakcemile3
löö lööölööööööö lülülülülülüAhahahahahaha aeben abliş hayırlı işler sengözlerimebaksanab:jeyyar:
Şimdi bu güzel hamiş haberinin üzerine bir şarkı ;
Marddiiiiiiiiiiiin kapııııısıııındaaaaaaannn atlayamadıııııııııııım
O Yareeeeee mektup yazdımmmm yollayamaaaadııııııııııııııımmmmmmmm delikafadulden
:lepi:sositosositosositosositoözgeşin nilüşün haberini aldık artık sizinkileride alırız .:lepi:Nuro nerelerde ya eyvahedigeldismile Merak etmeye başladım artık, birşey demişmiydi benmi kaçırdım bir yeremi gidecekti acaba mafoldumben telefonu falan alsaydık keşke bilmiyorumkismile Allahım inşallah güzel haberlerle gelir bebek haberiyle mesela :CüvCüv:
Elifimle noronun hamiş haberi beni çok sevindirecek :CüvCüv:
ay ay ay ablam formundasın helal sana .buyrunnnnnnnnn:lepi:içinizde en güzel kiloyu ben veriyorum ulemmm delikafadulden
bugün çarşıya çıktım onbeş gündür giymediğim bugün giydiğim kotum bol geldiii bir beden küçülmüşümm :1closedeyes:
herbişeyi yiyorummm hiç bişeyden kendimi mahrum etmiyorumm ama tartı inkar etsede yavaştan yavaştan veriyorummm zemuszemus
bu düzeni nasıl tutturdummm sorsanız anlatamıyorummm :kedi:
Şeniz Şeniz
hakikaten nerelerde bu nuro ya CADIARZU
heh kaçakda geldiii nuurooooooooo
:1ninca: öyleyimdir...laelaelaelaelaeastimat var ama bak çizelgendeki degişikligide hemen gördüm ..:jeyyar:sositosositoayy sende ne göz var be aebencim. ben mesaj yazana kadar sen yazmışsın bile delikafadulden
:1ninca: öyleyimdir...laelaelaelaelaeastimat var ama bak çizelgendeki degişikligide hemen gördüm ..:jeyyar:sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?