melekcim bu ne kiz cok güldümdelikafadulden
düsersin canim sen bu gazla merak etme bende inaniyorum.insan asik olunca zayiflarmisdelikafaduldenGünaydın canımcımlarım, herşeyimi sizinle paylaştıkça büyüyorum ben, değerli fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var , dün gece saat 4 e kadar falan telefonda konuştuk görüştükten sonra işte :asigim: bende içimdeki korkuları, hissettiklerimi, yaşamak istediklerimi, artık çocuk olmadığımızı, gel-geç ilişkilerle gün doldurmak istemediğimi, kilomun onu rahatsız edip etmeyeceğini, herşeyi sordum, sormalıydım çünkü bunları bilmeden bir ilişkiye başlayamazdım, dün gece dua etmiş hayırlı ise onu bana nasip et demiş, inanıyorum zamanla herşey çok daha güzel olacak dedi, kilonuda sağlığın için vermeni istiyorum ve biz bunu beraber başaracağız bu yıl kış gelmeden istediğin kiloya düşeceksin ben inanıyorum dedi...Çok değişik duygular içerisindeyim, rüyam , rüyadan sonra dedenin karşıma çıkması... Sonra yasin ile tanışmamız...Küçük bir ayrıntı gibi görünsede bazı küçük şeyler rahmeti ilahiye öyle bir dokunur ki bu küçük şeyin karşılığı bumuydu dedirtir ağlatır insanı...Az önce mesaj yazdım ne yapıyorsun günaydın diye ...
'' Güzel havanın tadını çıkaramıyor yasin çünkü yarımama çok mutlu çünkü ümidi geldi :) hoş geldi geç geldi ama iyiki hayırlı olarak geldi '' yazmış :asigim: Pöööööffff benim hemen vermem lazım yaaa 70 e bir düşsem öncelikle ne olur allahım yaaaa :çok üzgünüm:
bizde seni seviyoruz hemde cooookolumunekankayizsmileTeşekkürleeeerrrrrrr :kedi: hepinizi pek çok çok çok hatta fazlaca seviyorummmm opuyorumnanaktan
haklisin canim dikkat edicem bugünden basliyorum.liliş ablam oglun gelmiş hosgelmiş gözün aydınkaydirigubbakcemile2 kızınında sınavı varmıs bau hafta Allh yardcımcıları olsun bnm kardesimde girecek ama bzim 2. senemiz oldgundan daha rahtız gecen sene okul dersane ck yoruluyodu bide ilk sınava girmenin heyecanı bu sene cok daha iyi hazırlandı rabbim emeklerinin karsılıgnı verir insl:Saruboceq: sen sakın strese girme yada oan yansıtma cnkü böel konularda ailenin yaklasımı cok önemliolumunekankayizsmile
deryacım sen yinede biran önce dikkt et kendin için olmasada oglusun için saglıklı beslenmelisin o kuzucuk sana muhtac daha sen direncten düsmeyesin sakınyerimsenibenŞeniz
melegim bu güzel karikatürleri nerden buluyosun ya vala yüzümde bi tebessüm beliriveriyo her defasındaolumunekankayizsmile
cnm maasallh cidden herseyi konusmusun en güzelide bu olmus anlattgın kadryla cok inaçlı bir cocuk Allhını bilen ondan korkan insandan zarar vermez rabbim kimseyi sastmasın yolundan ayırmasın insl:Saruboceq: bnce sen yasininde destegyle yaza fit olacaksın eyyy AŞK sen nerlere kadirsinn:sm_cool: ama önce sen kendin için iste fıstgım biz hep burdayız 6. takım olarak destek vermeye devam edicez gerci sen en öenmli destegi bulmusun amalülülülülülü
bide acele karar verme su akar yolunu bulur ama bunun için bol bol dua etmek lazım dua insanın kaderini bile degiştirebieln en büyük etkendir ve dua ederken ısrarcı olmalıyız vazgecmeden bıkmadan usanmadan:Saruboceq::lepi:
cnm simosum bizde seni cok seviyoruz birmizin sevinci hepimizin sevinvi oluveriyo ve inan sen böel cocuklar gibi şen olunca enerjin taaa ısprtaya kadr geliyordelikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyaklım dan kıçmadınmı dünnn ahaaaa şakkıdı
kıçınlamı okudun kızı kızzz :jeyyar:naniknanik
sultannn teşekkürler tatlımmm dileklerin içinnn
allah kardeşininde yolunuu açık etsinnn olumunekankayizsmile
nesen yaerinde ablacim bugün insallah hergünün öyle olursevgili 6 takımın sosyetik ve zayıflayın ca kendini bişey sanann hatunlarııı
ben kaçıyomm annemde güzel bir bahar günü güzel bir havadaa güzel bir bahçede toplanecezz şakkıdı
aebenin kıç mevzusunuu
gözdoşumun daa kıç olayına vereceği engin ve derinden cevabı akşama okuyecemmm şakkıdı
hepinizi seviyorumm ulennn ayrıntıların kadınıyımm hafiftende çatlak variii delikafadulden
Buluştum sengözlerimebaksanab Aşık oldum döndüm sengözlerimebaksanab Ama aklınla en özel uzvumu bağdaştırmana müstakbel eşim yasin bey izin vermez abla sengözlerimebaksanab lütfen yani sengözlerimebaksanab
ahahahaha lülülülülülü
Allahıma hamdolsun rabbim ayırmasın sevenleri inşallah ablacığım :asigim:
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn