- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
neden ama elifim :uhm: sen onu zamanla ikna edersin ben eminim, rabbim çok büyük bak ne mucizeler yaratıyor isteyince, içime 2 ay içinde doğuyor elifim, az kaldı bebişimize kavuşmana :CüvCüv::asigim:
bitanecim ya benim kociş böyle işte
mükemmel bir hayat veremedikten sonra çocuk yapmanın ne mantığı var diyor
ikna etmek için ne diller döktüm, neler söyledim ;yeri geldi sustum sabrettim ama hiçbir şey onun fikrini değiştirmiyor
arada bir belki beni susturmak için tamam bakarız şu zaman gelsin diyor ama mevzu açılınca yine aynı tepki :a015:
Biraz düşünelim , bu konu üzerinde kafa yormak gerek, bir dua ve terkip vardı onu araştırayım ben elifim, bebeğe içini ısındırsın eniştemizin, bulup paylaşırım seninle, sende okursun, rabbimin izniyle kendiliğinden istemeye başlar inşallah, dur ben bu konuya bir yoğunlaşayım
öyle diyorum simoşum rabbim dilerse olur ancak
yazdıysa bana anneliği olur inşallah
sabretmekten ve dua etmekten başka yol yok
ama o kadar çok istiyorum ki
öyle diyorum simoşum rabbim dilerse olur ancak
yazdıysa bana anneliği olur inşallah
sabretmekten ve dua etmekten başka yol yok
ama o kadar çok istiyorum ki
ah birtaneciğim inşallah rabbim bu isteğini karşılıksız bırakmaz, rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah annelik duygusunu ...
Bak harika bir söz paylaşacağım ;
Tek olan kalbe sen ben sığmaz, 3. şahıslardır eski sevgili, para pul, ten, makam mansıb, hele bunların hiç yeri olmaz.Aşk üç kişi yaşanmaz, iki kişi mi yaşanır ? Hayır.. Aşk tek kişi yaşanır... Seven sevdiğinde yok olur.İşte gerçek Aşk budur...
konuya damdan düser gibi dahil oldum amamelekim msjlarını okyunca bişy sölemeden gecemedim cnm benim rabbim dogru zamnda eşinin kalbini yumusatr bi bakmsın o daha cok ister eminim simosunda dedigi gibi rabbim en kısa zamnda hayırlı bir evlat nasip edecektr sen duanı eksik etme yeter kiŞeniz
Ablişko iki paketi birbirine karıştırmayı unutma yağlı kağıtta yapacaksın onu zaten biliyorsun Şeniz ecemizde hayırlısıyla bu hafta sonu şu sınavını atlatsaydı eyvahedigeldismile
bitanecim ya benim kociş böyle işte
mükemmel bir hayat veremedikten sonra çocuk yapmanın ne mantığı var diyor
ikna etmek için ne diller döktüm, neler söyledim ;yeri geldi sustum sabrettim ama hiçbir şey onun fikrini değiştirmiyor
arada bir belki beni susturmak için tamam bakarız şu zaman gelsin diyor ama mevzu açılınca yine aynı tepki :a015:
melekçim belki çok soruyorum amaaa evlenmeden önce biliyormuydun bu durumu oturup konuşmuş muydunuzz :uhm:
günaydın hayırlı sabahlar ....a.s.
hava çok soguk ve kasvettli sevmiyorum ben böyle havaları ya ........
dün ne güzeldi günlük güneşlik ......
gözdem alttasın fıstık .nasılsın aşk durumları vs ..:jeyyar:
sagol canım valla ölmeye niyetim yok . ben 2 sene önce 1 hafta kullanmıştım .. yan etkilerini saymakla bitmez ... görmede bozukluk ..kalp çarpıntısı ..uykusuzluk kafa arkasında uyuşukluk .. halsizlik ..dikkat eksikligi ..tabi bunlar görünen birde görünmeyen neler var allah bilir .....eyvahedigeldismileMerhaba arkadaşlar,ben meksika biberiyle tam 3 ayda tam 11 kilo verdim.Sahtelerinden sakının.İşe yarayan biber isteyenler bana hilalkahyalarhotmail.com dan ulaşabilirler.
:asigim::asigim:Günaydın abla, al benden de o kadar, istanbul buz gibi ve çok yağmurlu kapkara hava, istanbul ağlıyor, ben inadına mutluyum :asigim:
Dün akşam gene geldi, allahımın hediyesi :asigim: 2 Saat falan konuştuk, gezdik, cumarteside büyükadaya gideceğiz belki, bugün gene gelmek istiyormuş laelaelaelaelae
3 gündür onun senelik muayene izinleri oluyormuş, oradaydı, kasımpaşa da askeri hastahanede...Bugün son, öğlen 2 gibi bitermiş işi, gelecek sanırım, sürekli de gelmese :uhm: korkuyorum bozulacak diyeDün akşamdan beri çok özledim ya, biliyormusun abla, o kadar içime sindiki, bugün evlenme teklif etse hemen evet derim sanırım, içimden öyle geliyor, allahım istetiyor belkide bilemiyorum, üstelik ben çok ayrıntıcıyımdır hemen karar vermem çok düşünürüm, ama bunda çok farklı gelişiyor herşey :Saruboceq:
günaydın hayırlı sabahlar ....a.s.
hava çok soguk ve kasvettli sevmiyorum ben böyle havaları ya ........
dün ne güzeldi günlük güneşlik ......
gözdem alttasın fıstık .nasılsın aşk durumları vs ..:jeyyar:
İnşallah hiç hiç hiç bitmesin dostluğumuuuuz Şeniz
Günaydın abla, al benden de o kadar, istanbul buz gibi ve çok yağmurlu kapkara hava, istanbul ağlıyor, ben inadına mutluyum :asigim:
Dün akşam gene geldi, allahımın hediyesi :asigim: 2 Saat falan konuştuk, gezdik, cumarteside büyükadaya gideceğiz belki, bugün gene gelmek istiyormuş laelaelaelaelae
3 gündür onun senelik muayene izinleri oluyormuş, oradaydı, kasımpaşa da askeri hastahanede...Bugün son, öğlen 2 gibi bitermiş işi, gelecek sanırım, sürekli de gelmese :uhm: korkuyorum bozulacak diyeDün akşamdan beri çok özledim ya, biliyormusun abla, o kadar içime sindiki, bugün evlenme teklif etse hemen evet derim sanırım, içimden öyle geliyor, allahım istetiyor belkide bilemiyorum, üstelik ben çok ayrıntıcıyımdır hemen karar vermem çok düşünürüm, ama bunda çok farklı gelişiyor herşey :Saruboceq:
sagol canım valla ölmeye niyetim yok . ben 2 sene önce 1 hafta kullanmıştım .. yan etkilerini saymakla bitmez ... görmede bozukluk ..kalp çarpıntısı ..uykusuzluk kafa arkasında uyuşukluk .. halsizlik ..dikkat eksikligi ..tabi bunlar görünen birde görünmeyen neler var allah bilir .....eyvahedigeldismile
o 1 hafta kulandıgın için bile pişmanın her yerde dile getirip uyarıyorum arkadaşları ...gerisini çöpe attım .
acelemiz yok yavaş veririz sağlıkla veririz ..
ayrıca sitede paylaşımı bile yasak olan bu tür takviyelerin pazarlamasına izin varmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?