- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
demeeeTatlım gelmeden önce vücudunda beş kiloluk bir yer açıp öyle gel ki dönüşünde pişmanlık yasamayasin. Şimdi 55 düşünüyorsun ya sen onu 50 yap ... öyle diyim yani...Antep yemek cenneti yemeden gidersen sana küser. Dur eksik söyledim sadece yemek değil tatlı cenneti de ayriyeten...
En merak ettiğim mutfak orası zaten. İnşallah bir gün kısmet olacak ama dediğini de dikkate alayım, bir aylık açlıkla falan geleyim.Tatlım gelmeden önce vücudunda beş kiloluk bir yer açıp öyle gel ki dönüşünde pişmanlık yasamayasin. Şimdi 55 düşünüyorsun ya sen onu 50 yap ... öyle diyim yani...Antep yemek cenneti yemeden gidersen sana küser. Dur eksik söyledim sadece yemek değil tatlı cenneti de ayriyeten...
Canım dün ben de araştırdım. Video izledim.Kadinin bir tanesi 20 gün oruç tutmuştu. Üç gün olsa iyi... O kadar memnun ki birçok sağlık şikayetinden kurtulduğunu söylüyor. İrade isteyen bir oruç...Geçmiş olsun diyelim canım, bayağı yorulmussundur. 3 günlük oruç boyunce bişey yenmiyor mu. Zor bir uygulama galiba bu. Biraz inceledim ama pek anlamadım.
Dedim valla...demeee
Negom, Zipzip oklavayi tepeme indirecek kızları yoldan cikaracam diye. Sustum gerisini sen anla...En merak ettiğim mutfak orası zaten. İnşallah bir gün kısmet olacak ama dediğini de dikkate alayım, bir aylık açlıkla falan geleyim.
Nego bir adım daha ileri giderek beyzbol sopası almış.Burda yine cıs konuşuluyor
Yasak yasak yasak, diyet sayfasında ne işi var bu muhabbetin
Eki Görüntüle 2562807
külliyen yalan ben masumumNego bir adım daha ileri giderek beyzbol sopası almış.Hep Artemisin suçu.O başlattı Erzurum yemekleri diye vallaha tahrik var Negom
Hedef şaşirtayim bu alıntıyla en iyisi.Kızlar cok gelemiyorum 1 hafta kaldı sonrasında hep aranızdayım
Bak bak bak bu mesajı ben mi yazdım.Erzurum yemekleri de ne güzel oluyo :)
Onu kanıma girmeden düşünecektin bir keremkülliyen yalan ben masumum
sen de demeyeydin Gaziantep mutfağı güzel diyeBak bak bak bu mesajı ben mi yazdım.Nego aha işte delilim. O Erzurum deyince bir Antepli buna nasıl dayanır
Onu kanıma girmeden düşünecektin bir kerem
En güzel an işte o an...Evde yabancı bir peri dolaşıyor gibi hissetmişlerdir.Arkadaslar gelip gittiler cocuklarda baya eglendiler. Simdi etrafi ve mutfagi toplama tarafi kaldi. Bi ara mutfaga gireyim dedi cocuklari yedireyim dedim once sonra esimle kv geldi(koye kadar gidip gelmislerdi) mutfak masasini tezgaha bosaltip onlara tabak hazirladim. Saat 8e dogru kalkip camarsir atcam makineye sonra mutfaga gecerim insallah.
Misafir menum san sebastian cheesecake, biskuvili sutlu irmik tatlisi, makarna salatasi, peynirli gul boregi. Evdekilere ve misafirlere afiyet oldu ben yemedim. 3. Gunluk orucun 3. Gunundeydim zaten. Yememek icin bahanemde hazirdi
Oruclu oldugum icin bugunde menum yok. Yrn sabah sebze suyu ile acicam orucumu.
Arkadaslar geldiginde elbise giydim. Esimi beklerken degismedim elbisemi. Esim ve kv şok oldu. Elbisede iyice inceldigim belli oldu. Bizimkiler beni evde surekli pijamayla gordukleri icin guzel giyinince sasirdilar
Negomun beyzbol sopasını yerim gene de söylerimsen de demeyeydin Gaziantep mutfağı güzel diye
bu arada kızlar yarın kokoreç yiyelim diyor canevimden vuruldumNegomun beyzbol sopasını yerim gene de söylerim
Oyuna gelme sakın...ekmek arası olmadan yenmez ki o...bı de yanında şalgam turşu olursa yandiginin resmidir.bu arada kızlar yarın kokoreç yiyelim diyor canevimden vuruldum
7 günde çok uzun bence ya.3gun filan yapılabilir ama. daha önce yapanlar nasıl etki gördü belki ben de yaparım. daha öncede de 62lerde 1 ay takıldım.haftaya 61lerde olursam yapmam ama yılbaşı için kendimw söz verdim eğer 59 olursam ne istersem yiyecem olmazsam yemicem.belki bende detoks yaparmnickisonrasoylesem nickisonrasoylesem yarın yoğurt hurma kürü yapmaya niyet ettim. Ender Saraç videosunu izleyince aklıma yattı canım. Her türlü vitamin protein içeriyor nasılsa yedi günlük bir detoks canım...Rutinimi bozmam lazım vücut iyice alıştı yağ eritmiyor yediklerimle. Bir şeyler yapmam lazım artık...
yok abla yemicemben barbunya yerim yanına da tarhana çorba ayran. kilo verince yerimOyuna gelme sakın...ekmek arası olmadan yenmez ki o...bı de yanında şalgam turşu olursa yandiginin resmidir.
Oruç derken tam olarak nasıl. Hiç bir şey yiyip icilmiyor mu yani. Sahuru iftarı olan normal oruçtan farklı olsa gerek.Canım dün ben de araştırdım. Video izledim.Kadinin bir tanesi 20 gün oruç tutmuştu. Üç gün olsa iyi... O kadar memnun ki birçok sağlık şikayetinden kurtulduğunu söylüyor. İrade isteyen bir oruç...
Adam yedi gün diyorsa vardır bir bildiği. Ben yapicam canim...Yılbaşınin öncesinde ve bir gün sonrasında güzel bir spor yaparsan o geceki kacamaklarini nötrleştirebilirsin bak abla tavsiyesi spor hocam söylemişti denenmiş bir bilgi canım...7 günde çok uzun bence ya.3gun filan yapılabilir ama. daha önce yapanlar nasıl etki gördü belki ben de yaparım. daha öncede de 62lerde 1 ay takıldım.haftaya 61lerde olursam yapmam ama yılbaşı için kendimw söz verdim eğer 59 olursam ne istersem yiyecem olmazsam yemicem.belki bende detoks yaparm
yok abla yemicemben barbunya yerim yanına da tarhana çorba ayran. kilo verince yerim
Kız yemek adı yok bişey yok, ülkemizin güzide bir kültüründen bahsediyoruz sadeceBurda yine cıs konuşuluyor
Yasak yasak yasak, diyet sayfasında ne işi var bu muhabbetin
Eki Görüntüle 2562807
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?