Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

demeee

En merak ettiğim mutfak orası zaten. İnşallah bir gün kısmet olacak ama dediğini de dikkate alayım, bir aylık açlıkla falan geleyim.

Geçmiş olsun diyelim canım, bayağı yorulmussundur. 3 günlük oruç boyunce bişey yenmiyor mu. Zor bir uygulama galiba bu. Biraz inceledim ama pek anlamadım.
Canım dün ben de araştırdım. Video izledim.Kadinin bir tanesi 20 gün oruç tutmuştu. Üç gün olsa iyi... O kadar memnun ki birçok sağlık şikayetinden kurtulduğunu söylüyor. İrade isteyen bir oruç...

En güzel an işte o an...Evde yabancı bir peri dolaşıyor gibi hissetmişlerdir.

nickisonrasoylesem nickisonrasoylesem yarın yoğurt hurma kürü yapmaya niyet ettim. Ender Saraç videosunu izleyince aklıma yattı canım. Her türlü vitamin protein içeriyor nasılsa yedi günlük bir detoks canım...Rutinimi bozmam lazım vücut iyice alıştı yağ eritmiyor yediklerimle. Bir şeyler yapmam lazım artık...

7 günde çok uzun bence ya.3gun filan yapılabilir ama. daha önce yapanlar nasıl etki gördü belki ben de yaparım. daha öncede de 62lerde 1 ay takıldım.haftaya 61lerde olursam yapmam ama yılbaşı için kendimw söz verdim eğer 59 olursam ne istersem yiyecem olmazsam yemicem.belki bende detoks yaparm

Oyuna gelme sakın...ekmek arası olmadan yenmez ki o...bı de yanında şalgam turşu olursa yandiginin resmidir.
yok abla yemicemben barbunya yerim yanına da tarhana çorba ayran. kilo verince yerim

Oruç derken tam olarak nasıl. Hiç bir şey yiyip icilmiyor mu yani. Sahuru iftarı olan normal oruçtan farklı olsa gerek.

Adam yedi gün diyorsa vardır bir bildiği. Ben yapicam canim...Yılbaşınin öncesinde ve bir gün sonrasında güzel bir spor yaparsan o geceki kacamaklarini nötrleştirebilirsin bak abla tavsiyesi spor hocam söylemişti denenmiş bir bilgi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…