Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bonuscum bak bunu bilmiyordum o zaman ben bu sabah başlamış bulunuyorum. Sabah yumurta , peynir yemiştim daha da bir şey yemedim. Artık hurma yogurdumla devam ederim.

Abla şöyle şimdi hurma diyetinde başka hiç bişey yenmiyo.
Ben fikir olarak dedim uzun yapabilmek için. Uzun dediğimde 7 gün.
Sonuçta tatlı bişey olduğundan bazen tuzlu bişey istiyo insan.

Belki olabilir hani kabak gibi 3 gün 2 öğün hurma sonraki 3 günde 3 öğün hurma olabilir.
Fikir sadece.

Diyetin aslı tek hurma ve yoğurt ender saraç çok ihtiyaö duyulursa leblebi demiş

O zaman sadece hurma yoğurt bugünkü deneme olsun. Videoyu izledim dediğin gibi sadece çok acikildiginda sarı leblebiye az bir şey izin var bi de yeşil çay.

Bağırsakları da çalıştırıyormus

Kudüs'e İsrail hurması diyorlar Medine daha iyiymis
Ender Saraç fark etmez dediydi İran hurması bile olabilir dedi. 60- 70 değil ama benimki. 38 kız sadece 38...bizim burada Makbul diye bir market var her şey çok indirimli. Kalabalıktan bir km kuyruk oluyor kasada neredeyse. Sen iyi yapmışsın Medine hurması güzel iyi sonuç alacağız inşallah. Bir yola basladik en azından.

O makbul burda da var her türlü çerez lokum bakliyat baharat var öyle mi orda da

Ama normal yemeye başlayınca haliyle 2 kilo artı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…