Aldın mı hurma?Evet gelsin 5lerrr
AldımAldın mı hurma?
38' e almış bizimki. Kudüs' un az deforme olmuş hâli.
Okaça
25 tuttu
Bonuscum bak bunu bilmiyordum o zaman ben bu sabah başlamış bulunuyorum. Sabah yumurta , peynir yemiştim daha da bir şey yemedim. Artık hurma yogurdumla devam ederim.
Kudüs'e İsrail hurması diyorlar Medine daha iyiymis
O zaman sadece hurma yoğurt bugünkü deneme olsun. Videoyu izledim dediğin gibi sadece çok acikildiginda sarı leblebiye az bir şey izin var bi de yeşil çay.Abla şöyle şimdi hurma diyetinde başka hiç bişey yenmiyo.
Ben fikir olarak dedim uzun yapabilmek için. Uzun dediğimde 7 gün.
Sonuçta tatlı bişey olduğundan bazen tuzlu bişey istiyo insan.
Belki olabilir hani kabak gibi 3 gün 2 öğün hurma sonraki 3 günde 3 öğün hurma olabilir.
Fikir sadece.
Diyetin aslı tek hurma ve yoğurt ender saraç çok ihtiyaö duyulursa leblebi demiş
Bağırsakları da çalıştırıyormusAbla şöyle şimdi hurma diyetinde başka hiç bişey yenmiyo.
Ben fikir olarak dedim uzun yapabilmek için. Uzun dediğimde 7 gün.
Sonuçta tatlı bişey olduğundan bazen tuzlu bişey istiyo insan.
Belki olabilir hani kabak gibi 3 gün 2 öğün hurma sonraki 3 günde 3 öğün hurma olabilir.
Fikir sadece.
Diyetin aslı tek hurma ve yoğurt ender saraç çok ihtiyaö duyulursa leblebi demiş
Ender Saraç fark etmez dediydi İran hurması bile olabilir dedi. 60- 70 değil ama benimki. 38 kız sadece 38...bizim burada Makbul diye bir market var her şey çok indirimli. Kalabalıktan bir km kuyruk oluyor kasada neredeyse. Sen iyi yapmışsın Medine hurması güzel iyi sonuç alacağız inşallah. Bir yola basladik en azından.Kudüs'e İsrail hurması diyorlar Medine daha iyiymis
O makbul burda da var her türlü çerez lokum bakliyat baharat var öyle mi orda daEnder Saraç fark etmez dediydi İran hurması bile olabilir dedi. 60- 70 değil ama benimki. 38 kız sadece 38...bizim burada Makbul diye bir market var her şey çok indirimli. Kalabalıktan bir km kuyruk oluyor kasada neredeyse. Sen iyi yapmışsın Medine hurması güzel iyi sonuç alacağız inşallah. Bir yola basladik en azından.
Dün gece öyle yaptım suyunu döktüm sekerli diye... haklı bence...Ablam önce hurmaları suya biraki şekeri azalsın diyolar ne düşünüyorsunElhan
Ama normal yemeye başlayınca haliyle 2 kilo artı oluyor.Abooooooov ..demeeee .Artemiiiiiiiiis buraya gel çabuk. Happymomcum harika inşallah ben de veririm. Çok teşekkür ederim canım negom yapmış vermiş , sen de vermişsin uzaklara gitmeye hiç gerek yok. @Artemis- duydun mu bebem...
Tamam bende gecede. KoyayimDün gece öyle yaptım suyunu döktüm sekerli diye... haklı bence...
Aynen aynı makbul...yok yok...hele bir bitterli misket şeklinde içi fındıklı çikolatasi var ki eşime kahvenin yanına koyuyorum bayılıyor.O makbul burda da var her türlü çerez lokum bakliyat baharat var öyle mi orda da
Bide portakallı bitter var o efsaneAynen aynı makbul...yok yok...hele bir bitterli misket şeklinde içi fındıklı çikolatasi var ki eşime kahvenin yanına koyuyorum bayılıyor.
Canım biz ondan sonra normal diyetimize devam ederiz. Belli bir beslenme düzeni oluştu zaten. Takımda olduğumuz için de şanslıyız. Mezuniyete kadar disimizi sikacagiz. Korumada Mevla kerim.Ama normal yemeye başlayınca haliyle 2 kilo artı oluyor.
Bak gene başladı minik cadı.Bide portakallı bitter var o efsane
Bir kilo aldırdım bitince normale dönerim tatlım.Kudüsün ölçüsü fazla olur etli olduğundan ama çok güzelbi kere yedim çokta pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?