Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tunaydin
Iyi pazarlar herkese ❤
Bugunku plan yemek yap utu yap yarinki toplantiya hazirlan (12sinde denetleme var bu yuzden yarin ekibi toplayim prosedurler ve talimatlari ozet gecicem)

Hurma yogurdu ben de denemistim ama midem almadi ikisini karistirip yiyince buz yuzden yapamadim. Normalde tatliyla tuzluyuda karistirip yiyemem. Yogurt tuzsuz ama o da ayni etkiyi yapti bende. Meyveli yogurtlarida yiyemem hic bu yuzden.

Geçmiş olsun diyelim canım, bayağı yorulmussundur. 3 günlük oruç boyunce bişey yenmiyor mu. Zor bir uygulama galiba bu. Biraz inceledim ama pek anlamadım.
Sagol cnm. Iftarda ve sahurda sadece su iciyorsun cnm. Niyetten midir bilmiyorum ama hic aclik hissetmedim. 5 gune bile tamamlayabilirdim. Yogun oldugum icin sadece susadim bu ihtiyacimida iftar ve sahurda giderdim zaten
En güzel an işte o an...Evde yabancı bir peri dolaşıyor gibi hissetmişlerdir.
Sorma yatana kadar agzim kulaklatimda gezdin siritip durdum butun gece
Sirdan daha once hic yemedim ama midyeye ben de bayilirim. Izmire her gittigimde mutlaka yerdim. Artik yemem herhalde malum diyetteyiz
Dün akşam bi halt yedim bende

5 gün çok düzgün menü çıkartmalıyım allah kolaylık versin hepimize
Isteyince o kadar guzel yapiyorsunki bonus. Ben sana inaniyorum cumaya guzel bir eksiyle geleceksin

Gelicem inş hasibecim elbiselim

Sadece kabak tatlısı yedim başka kaçamağım yok. Bilecikten gelmişti organik kabak şifa niyetine yiyelim dedik anam tatlı yapmış

Böyle şeyler yazildikca daha bi heyecan yapıyorum he

Diyorum ne bu gerginlik bende ki, regl geliyormuş
Evlere şenlik ne zaman güler yüzle geldiği görülmüş ki yüzsüz misafirimiz. O kadar memnun edip ağırlıyoruz gerim gerim gerilesice geriyor işte kuzum. Bu arada bana uğramıyor üç aydir. Ev eskidi ondan mıdır
Bebeğim hurma bilgilerin bize güç kuvvet verdi. TeşekkürlerAzla yetinen bir bünyem olduğu için denemekte fayda var mutlaka.

Bonuscum bak bunu bilmiyordum o zaman ben bu sabah başlamış bulunuyorum. Sabah yumurta , peynir yemiştim daha da bir şey yemedim. Artık hurma yogurdumla devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…