- 16 Haziran 2019
- 731
- 1.465
- 28
tşk ederimmmm
Durunnnnn bu detoks bensiz yapıLamazz OLMAZZZZyarın mi başlayalım
Kız biliyorum nasıl yapıldıgını şakacıkk yaptım kuzumm
Bak yaaKız biliyorum nasıl yapıldıgını şakacıkk yaptım kuzumm
Tasarruf olurBak yaa7 yerine 5 hurma atsam ne olur söyle bakalım
Yaptın mi daha önce nasıl etki aldınTasarruf olur
Sagol cnm. Iftarda ve sahurda sadece su iciyorsun cnm. Niyetten midir bilmiyorum ama hic aclik hissetmedim. 5 gune bile tamamlayabilirdim. Yogun oldugum icin sadece susadim bu ihtiyacimida iftar ve sahurda giderdim zatenGeçmiş olsun diyelim canım, bayağı yorulmussundur. 3 günlük oruç boyunce bişey yenmiyor mu. Zor bir uygulama galiba bu. Biraz inceledim ama pek anlamadım.
Sorma yatana kadar agzim kulaklatimda gezdin siritip durdum butun geceEn güzel an işte o an...Evde yabancı bir peri dolaşıyor gibi hissetmişlerdir.
Sirdan daha once hic yemedim ama midyeye ben de bayilirim. Izmire her gittigimde mutlaka yerdim. Artik yemem herhalde malum diyetteyizÇok severim
Isteyince o kadar guzel yapiyorsunki bonus. Ben sana inaniyorum cumaya guzel bir eksiyle geleceksinDün akşam bi halt yedim bende
5 gün çok düzgün menü çıkartmalıyım allah kolaylık versin hepimize
Ara ögün olarak ara sıra yapıyordum detoks şeklinde hiç yapmadımYaptın mi daha önce nasıl etki aldın
Tunaydin
Iyi pazarlar herkese ❤
Bugunku plan yemek yap utu yap yarinki toplantiya hazirlan (12sinde denetleme var bu yuzden yarin ekibi toplayim prosedurler ve talimatlari ozet gecicem)
Hurma yogurdu ben de denemistim ama midem almadi ikisini karistirip yiyince buz yuzden yapamadim. Normalde tatliyla tuzluyuda karistirip yiyemem. Yogurt tuzsuz ama o da ayni etkiyi yapti bende. Meyveli yogurtlarida yiyemem hic bu yuzden.
Sagol cnm. Iftarda ve sahurda sadece su iciyorsun cnm. Niyetten midir bilmiyorum ama hic aclik hissetmedim. 5 gune bile tamamlayabilirdim. Yogun oldugum icin sadece susadim bu ihtiyacimida iftar ve sahurda giderdim zaten
Sorma yatana kadar agzim kulaklatimda gezdin siritip durdum butun gece
Sirdan daha once hic yemedim ama midyeye ben de bayilirim. Izmire her gittigimde mutlaka yerdim. Artik yemem herhalde malum diyetteyiz
Isteyince o kadar guzel yapiyorsunki bonus. Ben sana inaniyorum cumaya guzel bir eksiyle geleceksin
Yaşasın hurma kardeşliğiBende yarın sabah itibarıyla basliyim
Yaşasın hurma kardeşliği
Böyle şeyler yazildikca daha bi heyecan yapıyorum heHurmayı bende denedim abla yap mutlaka çok güzel sonucu oluyo.
Bana göre en uygunu 3 en fazlası 5 gün.
Kabak detoksu gibi kahvaltıda yumurta peynir diğer 2 öğün hurma yoğurtta denenebilir o zaman 5 e düşer hurmalar
Böyle şeyler yazildikca daha bi heyecan yapıyorum he
Evlere şenlik ne zaman güler yüzle geldiği görülmüş ki yüzsüz misafirimiz. O kadar memnun edip ağırlıyoruz gerim gerim gerilesiceDiyorum ne bu gerginlik bende ki, regl geliyormuş
Valla bizdeki bu şevkle hatim bile indiririzHadi bismillah diyerek başlayalım
Bonuscum bak bunu bilmiyordum o zaman ben bu sabah başlamış bulunuyorum. Sabah yumurta , peynir yemiştim daha da bir şey yemedim. Artık hurma yogurdumla devam ederim.Hurmayı bende denedim abla yap mutlaka çok güzel sonucu oluyo.
Bana göre en uygunu 3 en fazlası 5 gün.
Kabak detoksu gibi kahvaltıda yumurta peynir diğer 2 öğün hurma yoğurtta denenebilir o zaman 5 e düşer hurmalar
Evet gelsin 5lerrrValla bizdeki bu şevkle hatim bile indiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?