Tatlım deşifre olmam diyorsan nerede yaşıyorsun?O makbul burda da var her türlü çerez lokum bakliyat baharat var öyle mi orda da
Bak gene başladı minik cadı.Uzatmayacagim işte kandiramayacaksin beni...kışşş kışş...
Önceden Ordu ama şuan başka memleketTatlım deşifre olmam diyorsan nerede yaşıyorsun?
Hiç sevmiyorum bu ruh halini, ciddi agresif yapıyor beni bir hafta önceden :/Evlere şenlik ne zaman güler yüzle geldiği görülmüş ki yüzsüz misafirimiz. O kadar memnun edip ağırlıyoruz gerim gerim gerilesicegeriyor işte kuzum. Bu arada bana uğramıyor üç aydir. Ev eskidi ondan mıdır
Bebeğim hurma bilgilerin bize güç kuvvet verdi. TeşekkürlerAzla yetinen bir bünyem olduğu için denemekte fayda var mutlaka.
Ablam önce hurmaları suya biraki şekeri azalsın diyolar ne düşünüyorsunElhan
Evet çizik atıp suda bekletin daha iyi olurDün gece öyle yaptım suyunu döktüm sekerli diye... haklı bence...
Diyetisyen olabilir ama cok yapma, alternatif cok kullanma diyor.Menü, su, spor güzel
Güzel menü ve su
Afiyet olsun canım
Öğlen ki ekmeğe gerek yokmuş onun harici güzel menü ve spor
Tabi ki hayır
Hırka detoksu çok yapmış biri olarak şifa diyorum, 7 gün şart değil ben en uzun 4 günn yaptım onda da 3 küsür kilo verdim, asla halsiz bırakmıyor, dinginlik veriyor manevi olarak da. 5 veya 7 hurma olur, tek sayı olması önemli. Ramazan da iki yıldır sahuru sadece hurma ve yoğurtla yapıyorum, akşam biraz tatlı yediğim bile olduğu halde kilo verdim iki yıldır
Afiyet olsun canım güzel menü
Çok güzel böyle devam Ytmz, bütün hafta hiç kaçamak yapmamıştın zaten de şimdi birde yine kaçamak yaptım diyorsun
Zipzip- ben daha yorum yapmıyorum arkadaşın kaçamaklar sana emanet artık
Canım bu ekmeklerin değişimi etkiler mi acaba kilo vermeni, yani öğlen ki hakkım sabah falan diyorsun ya. Diyetisyen ne diyor buna?
Afiyet olsun canım güzel menü, yine mi bakliyat yaptılar iş yerinde
Bak dünden çok yemek arttı diye yemek yapmadılar mecbur gene nohutu dayadılarDoğru diyorsun, bu da senin şansına :/
Yap abla, sen zaten kuş kadar yiyorsun, kolay yaparsın
Eşim misketlere bayılıyor dedim.ben naptim yaa sen dedin misket cikilata
suç hep küçüğe atiliyo zatin yaEşim misketlere bayılıyor dedim.
Sen portakallı olan enfes dedin. İhalenin bana kalacağını biliyordum.Yasadigin yer hakkındaki mesajın da pek açıklayıcı olmuş canım.
Benim 9 gün ramazan orucum var 4 . bitti 5. Kaldı benim yerime o 5 günü tutsana bacı sende gazanacan bende gazanacamTunaydin
Iyi pazarlar herkese ❤
Bugunku plan yemek yap utu yap yarinki toplantiya hazirlan (12sinde denetleme var bu yuzden yarin ekibi toplayim prosedurler ve talimatlari ozet gecicem)
Hurma yogurdu ben de denemistim ama midem almadi ikisini karistirip yiyince buz yuzden yapamadim. Normalde tatliyla tuzluyuda karistirip yiyemem. Yogurt tuzsuz ama o da ayni etkiyi yapti bende. Meyveli yogurtlarida yiyemem hic bu yuzden.
Sagol cnm. Iftarda ve sahurda sadece su iciyorsun cnm. Niyetten midir bilmiyorum ama hic aclik hissetmedim. 5 gune bile tamamlayabilirdim. Yogun oldugum icin sadece susadim bu ihtiyacimida iftar ve sahurda giderdim zaten
Sorma yatana kadar agzim kulaklatimda gezdin siritip durdum butun gece
Sirdan daha once hic yemedim ama midyeye ben de bayilirim. Izmire her gittigimde mutlaka yerdim. Artik yemem herhalde malum diyetteyiz
Isteyince o kadar guzel yapiyorsunki bonus. Ben sana inaniyorum cumaya guzel bir eksiyle geleceksin
Büyük sevaba girersinizValla bizdeki bu şevkle hatim bile indiririz
Sayıyla alsaydın tasarruf olurdu bak25 tuttu
yaaSayıyla alsaydın tasarruf olurdu bak
Benim kv de dun koyden gelirken 2 tane kabak almis. Artik kendi yapar kendi yerGelicem inş hasibecim elbiselim
Sadece kabak tatlısı yedim başka kaçamağım yok. Bilecikten gelmişti organik kabak şifa niyetine yiyelim dedik anam tatlı yapmış
Hele oyle hic yiyemedim benAblam önce hurmaları suya biraki şekeri azalsın diyolar ne düşünüyorsunElhan
Ahhh ahhh keske baskalarina tutturabilsek. Benimde 3 cocuktan 30 gun toplam 90 gunum var. Bu beslenme sistemine baslamadan once tutmaya baslamistim kazalarimi ilk 30 gunumu bitirmeye 9 gun kalmisti. Allah onur verirse sistemi tamamladiktan sonra devam insallah.Benim 9 gün ramazan orucum var 4 . bitti 5. Kaldı benim yerime o 5 günü tutsana bacı sende gazanacan bende gazanacam
Ben demedimmi beni bekleyin detoks için hayinler çekemiyosunuz demi sizden çok kilo veririm diyeEnder Saraç fark etmez dediydi İran hurması bile olabilir dedi. 60- 70 değil ama benimki. 38 kız sadece 38...bizim burada Makbul diye bir market var her şey çok indirimli. Kalabalıktan bir km kuyruk oluyor kasada neredeyse. Sen iyi yapmışsın Medine hurması güzel iyi sonuç alacağız inşallah. Bir yola basladik en azından.
kabakla ilgili bir tarif geldi ama yazmim başıma koca sopa inecek az kaldı hepsi Elhan abla yüzündenBenim kv de dun koyden gelirken 2 tane kabak almis. Artik kendi yapar kendi yer
Ben sana elbiseli resmimi atmadim di mi. Dur sanada gondereyim de şok ol
Hele oyle hic yiyemedim ben
Ahhh ahhh keske baskalarina tutturabilsek. Benimde 3 cocuktan 30 gun toplam 90 gunum var. Bu beslenme sistemine baslamadan once tutmaya baslamistim kazalarimi ilk 30 gunumu bitirmeye 9 gun kalmisti. Allah onur verirse sistemi tamamladiktan sonra devam insallah.
Sen herkese iyma bana uy bak ben hic kacamak yapmiyorumherkescis yapıyor bende yapacam bugün
Sahi burdakilerin yasi kacyaaherkes küçüğe yükleniyor shshshd
hurmayı çok severim de bakalım yoğurtla nasıl olcak
shshs biz vericez en çokBen demedimmi beni bekleyin detoks için hayinler çekemiyosunuz demi sizden çok kilo veririm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?