Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç sevmiyorum bu ruh halini, ciddi agresif yapıyor beni bir hafta önceden :/
Ablam önce hurmaları suya biraki şekeri azalsın diyolar ne düşünüyorsun Elhan
Dün gece öyle yaptım suyunu döktüm sekerli diye... haklı bence...
Evet çizik atıp suda bekletin daha iyi olur

Diyetisyen olabilir ama cok yapma, alternatif cok kullanma diyor.

Eşim misketlere bayılıyor dedim.
Sen portakallı olan enfes dedin. İhalenin bana kalacağını biliyordum. Yasadigin yer hakkındaki mesajın da pek açıklayıcı olmuş canım.
suç hep küçüğe atiliyo zatin ya bidaha acmicam yimek konusu hihh sana bir ara söylerim sır

Benim 9 gün ramazan orucum var 4 . bitti 5. Kaldı benim yerime o 5 günü tutsana bacı sende gazanacan bende gazanacam

Gelicem inş hasibecim elbiselim

Sadece kabak tatlısı yedim başka kaçamağım yok. Bilecikten gelmişti organik kabak şifa niyetine yiyelim dedik anam tatlı yapmış
Benim kv de dun koyden gelirken 2 tane kabak almis. Artik kendi yapar kendi yer
Ben sana elbiseli resmimi atmadim di mi. Dur sanada gondereyim de şok ol
Ablam önce hurmaları suya biraki şekeri azalsın diyolar ne düşünüyorsun Elhan
Hele oyle hic yiyemedim ben
Benim 9 gün ramazan orucum var 4 . bitti 5. Kaldı benim yerime o 5 günü tutsana bacı sende gazanacan bende gazanacam
Ahhh ahhh keske baskalarina tutturabilsek. Benimde 3 cocuktan 30 gun toplam 90 gunum var. Bu beslenme sistemine baslamadan once tutmaya baslamistim kazalarimi ilk 30 gunumu bitirmeye 9 gun kalmisti. Allah onur verirse sistemi tamamladiktan sonra devam insallah.

Ben demedimmi beni bekleyin detoks için hayinler çekemiyosunuz demi sizden çok kilo veririm diye

kabakla ilgili bir tarif geldi ama yazmim başıma koca sopa inecek az kaldı hepsi Elhan abla yüzünden Elhan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…