Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bilmiyom ki benden herkes büyüktür diye abla diyom ben sen nasıl besleniyosun
Ben bir sistem uyguluyorum su an seviye 6 dayim. Bu seviyede persembe cuma cumartesi oruc, pazar tuzsuz beslenme, pazartesi sali carsamba 2 ogun beslenme var.

Ya arkadaş kulüpte nereye gitsem herkes benden küçük. Dinozor olmaktan bıktım gari Okulda da böyle ha Sankim 100 yaşındayım
Amaaan taktığın şeye bak be güzel büyüttünüz çocukları tatiller akşam yemekleri gırla gidiyor maaşallah. Gençlerden bi farkın yok ki gençsin sağlıklısın ama evde iki kişisiniz artık doğurma derdin yok çocuk okutma derdin yok. Hastalandı üşüttü gece uyuyamadım yok....Bi de işin bu tarafından bak. Gençlerden sağlık hareketlilik anlamında farkın yok rahatlık anlamında farkın çok....

Tamam bunlardan yana şikayetim yok tatlım. Hep abla hep abla...hani benim de bir abla diyebileceğim biri olsa şöyle yakinlarimda fena mı olur.

Tamam bunlardan yana şikayetim yok tatlım. Hep abla hep abla...hani benim de bir abla diyebileceğim biri olsa şöyle yakinlarimda fena mı olur.
Fena olmaz da sen hep olaya çocuk büyütme taraflarından bak... akşam koyun çaylarınızı için karşılıklı ohhh ne güzel....belki ben küçüğümün üzerinden elimi hiç çekemicem gibi geliyor o yüzden çocuklarını büyütmüş ve yuvadan uçurmuşlara gıptayla bakıyorum kaç yaşında olursan ol bakıma muhtaç bir çocuğun varsa gözün üstünde. Allah sana sağlıklı evlatlar verdi büyüttün vazifeni yaptın bitti gitti. 3,yıl sonra da emeklisin turlara katılırdınız genç emekli olarak oralarda... daha görecek çoook güzel günler var inşallah. Sağlıkla, sıhhatle....

Ahhh ne güzel söyledin canım, normalde çocuktan pek şikayetçi olmam, akıllı uslu sakindir. Ama özellikle iki gündür oğlum çok zorluyor beni. Sesimi yükseltmemeye, sabretmeye çalışıyorum, başıma ağrılar girdi.

İnşallah senin oğlun da güzel gelişmeler gösterip kendi kendine yetecek hale gelecek canım. Senin gibi bir annesi olduğu için sansli.

Bir daha yemekle uğraşmamak için bolca yapıyorlar heralde
Aşçı abla pazarları izinli oluyo kuzum.cumartesiden fazla yapıyo yemeği.kimisi yemiyo ikinci günü kendilerine yemek söylüyolar dışardan.o yüzden ikinci üçüncü gün de aynı yemek oluyo bitene kadar yapmıyo yemek

Yavrum benim içimi acıttın ya
Allah kolaylık versin bitanem.Cennet annelerinden ol inşallah...

Bebegim noldu benim Fransızların damadı oğluma. Her yaşın bir atraksiyonlari moda oldu. Bilmediğimiz bir derdi var belli. Çabuk atlatin inşallah belli ki seni de ortak etmiş bu strese.
İnşallah senin oğlun da güzel gelişmeler gösterip kendi kendine yetecek hale gelecek canım. Senin gibi bir annesi olduğu için sansli.
Amin kuzum ya...şikayet ettiğim için kendimden utandım.

Yavrum benim içimi acıttın ya
Allah kolaylık versin bitanem.Cennet annelerinden ol inşallah...
Yok canım sana kıyamam o kadar zor değil ama çok daha kötüleri var yatalak vs.. düşünsene asla tatile çıkamaz bi yere gidemezsin..Bizimki öyle değil ama ben daha düzelmesini istiyorum, evlendiğini görmeyi filan hayal ediyorum...
Kendi ayakları üstünde durmasını çok istediğimden olsa gerek çocuklarını evlenmese bile yuvadan uçurmuşlara özeniyorum. Biz memnunuz halimizden rabbimize çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…