Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğru diyorsun, bu da senin şansına :/

Yap abla, sen zaten kuş kadar yiyorsun, kolay yaparsın
Sabah eşimin sınav görevi vardı kahvaltıyı iki kişilik hazırlamis uyandırdi beni dün akşam demiştim yarın hurma diyetim var diye ama unutmus. Kahvaltı yaptım diğer öğün için hazırladım koydum dolaba hurmalı yoğurdumu. Kolay yaparım yapmasına da inşallah vücudum buna da alışmaz.

Evet haklısın neden yedim bende bilmiyorum normalde 1 dlm yiyorum oda sadece sabahları neyse bir daha yapmam

Elhan Abla ben hurma yoğurt kürünü 1 hafta yaptım 5 kilo vermiştim
Abooooooov ..demeeee .Artemiiiiiiiiis buraya gel çabuk. Happymomcum harika inşallah ben de veririm. Çok teşekkür ederim canım negom yapmış vermiş , sen de vermişsin uzaklara gitmeye hiç gerek yok. nickisonrasoylesem duydun mu bebem...

Şifa olsun ne diyelim tatlım madem bir kere yemişsin kilo yapmasın en azından. Allah da şirdana çirkin şansı vermiş

Aynen abla görüntüsü bile

Abla zaten kısa süreli yapacaksın o yüzden alışmaz merak etme
Evet haklısın neden yedim bende bilmiyorum normalde 1 dlm yiyorum oda sadece sabahları neyse bir daha yapmam
Senin menülerin çok güzel canım hiç bozma bence de
Elhan Abla ben hurma yoğurt kürünü 1 hafta yaptım 5 kilo vermiştim
Bende 4 günde 3.5 civarı
oooo 5 kilo mu yağdan mi gidiyir acaba illaki 2 3 kilosu yağdan gider bence 5 kg çok ciddi . yapalım ablam ,

Şöyle ki bırakınca geri almıyorsunuz normal diyete devam edince, çoğu yağdan. Nette çok güzel yazılar var bununla ilgili okuyun derim, bir blog vardı o çok ayrıntılı yazmıştı
Kızlar günaydın, hızlıca sayfaları okuyup geldim. Bugün çok ugramam belki, oğlum çok mutsuz. Onunla vakit geçireceğim. Öpüyorum hepinizi birinci olduk diye salmak yok aman dikkat edin.
Oy yerim onun mutsuzluğunu iyi eğlenceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…