Sabah eşimin sınav görevi vardı kahvaltıyı iki kişilik hazırlamis uyandırdi beni dün akşam demiştim yarın hurma diyetim var diye ama unutmus. Kahvaltı yaptım diğer öğün için hazırladım koydum dolaba hurmalı yoğurdumu. Kolay yaparım yapmasına da inşallah vücudum buna da alışmaz.Doğru diyorsun, bu da senin şansına :/
Yap abla, sen zaten kuş kadar yiyorsun, kolay yaparsın
Evet haklısın neden yedim bende bilmiyorum normalde 1 dlm yiyorum oda sadece sabahları neyse bir daha yapmamMenü, su, spor güzel
Güzel menü ve su
Afiyet olsun canım
Öğlen ki ekmeğe gerek yokmuş onun harici güzel menü ve spor
Tabi ki hayır
Hırka detoksu çok yapmış biri olarak şifa diyorum, 7 gün şart değil ben en uzun 4 günn yaptım onda da 3 küsür kilo verdim, asla halsiz bırakmıyor, dinginlik veriyor manevi olarak da. 5 veya 7 hurma olur, tek sayı olması önemli. Ramazan da iki yıldır sahuru sadece hurma ve yoğurtla yapıyorum, akşam biraz tatlı yediğim bile olduğu halde kilo verdim iki yıldır
Afiyet olsun canım güzel menü
Çok güzel böyle devam Ytmz, bütün hafta hiç kaçamak yapmamıştın zaten de şimdi birde yine kaçamak yaptım diyorsun
Zipzip- ben daha yorum yapmıyorum arkadaşın kaçamaklar sana emanet artık
Canım bu ekmeklerin değişimi etkiler mi acaba kilo vermeni, yani öğlen ki hakkım sabah falan diyorsun ya. Diyetisyen ne diyor buna?
Afiyet olsun canım güzel menü, yine mi bakliyat yaptılar iş yerinde
Abooooooov ..demeeee .Artemiiiiiiiiis buraya gel çabuk. Happymomcum harika inşallah ben de veririm. Çok teşekkür ederim canım negom yapmış vermiş , sen de vermişsin uzaklara gitmeye hiç gerek yok.Elhan Abla ben hurma yoğurt kürünü 1 hafta yaptım 5 kilo vermiştim
Çabuk gel oyalanma disarilarda . Happy momcum beş kilo vermiş. Ne güzel seni de arkadaş buldum yanıma . Beraber yaparız .yaa abla amaben seni linç ettirir miyimmm
ben de madem hurma almaya çıkayım nego ablam tavsiye etmiş . 5 hurma yoğurt yaparım
oooo 5 kilo muÇabuk gel oyalanma disarilarda . Happy momcum beş kilo vermiş. Ne güzel seni de arkadaş buldum yanıma . Beraber yaparız .
yarın mi başlayalımÇabuk gel oyalanma disarilarda . Happy momcum beş kilo vermiş. Ne güzel seni de arkadaş buldum yanıma . Beraber yaparız .
mutlu pazarlar ablacımKızlar günaydın, hızlıca sayfaları okuyup geldim. Bugün çok ugramam belki, oğlum çok mutsuz. Onunla vakit geçireceğim. Öpüyorum hepinizibirinci olduk diye salmak yok aman dikkat edin.
Şifa olsun ne diyelim tatlım madem bir kere yemişsin kilo yapmasın en azından. Allah da şirdana çirkin şansı vermiştadı çok güzel öyle demeyingörüntüsü çok çirkin
anam kimsede sormuyor ne kadar yedin2 ince dilim şırdan 5 midye 2 tanede küçük boy eti hoşbeş çok yemedim
aynen görüntüsü çok çirkin aynen severim az yedim ama onun hepsini yemedim ki 2 dilim yemişem ince
Bende yarın sabah itibarıyla basliyimBen bugün akşam başlayacağım bebem.
Aynen abla görüntüsü bileÇok şükür kızcağız ağrısız birkaç gün gecirdi. Çıktıktan sonra ağrılar devam etmese keşke. Tatlım acaba evinizi ve çocuğun okulunu değistirseniz mi? Ağrıyı tetikleyen mekan mıdır nedirHastanede iyi yanı....
Ne Artemismiş abi.Gulserenim iki elti olmasanız göz göre linç ettirecek beni.
Bı de Arizona'dan bir akrabaligimiz var. En güccük bacımdır neysem takmicim.
Yetmezim şırdanin kendisiyle canlı canlı tanismadim resmini görmek yetti. Nimettir ama o nasıl çirkin bir şeydir ya. Severim diyorsun ya çok şaşırdım. Kacamaklarin artıyor dikkatli ol yavrum.
Negom senin hurma düşüncelerin içimi daha da rahatlattı. Beklemeye hiç gerek yok bugün başlayayım... Akşam öğünü ile bismillah diyeyim.
Desiginiz . 5 hurmayı kürü yaparkenmi yiycez yoksa kürün içinemi 5 taneyaa abla amaben seni linç ettirir miyimmm
ben de madem hurma almaya çıkayım nego ablam tavsiye etmiş . 5 hurma yoğurt yaparım
1 kase yoğurt içine 5 hurma atıp yaparım benDesiginiz . 5 hurmayı kürü yaparkenmi yiycez yoksa kürün içinemi 5 tane
Abla zaten kısa süreli yapacaksın o yüzden alışmaz merak etmeSabah eşimin sınav görevi vardı kahvaltıyı iki kişilik hazırlamis uyandırdi beni dün akşam demiştim yarın hurma diyetim var diye ama unutmus. Kahvaltı yaptım diğer öğün için hazırladım koydum dolaba hurmalı yoğurdumu. Kolay yaparım yapmasına da inşallah vücudum buna da alışmaz.
Senin menülerin çok güzel canım hiç bozma bence deEvet haklısın neden yedim bende bilmiyorum normalde 1 dlm yiyorum oda sadece sabahları neyse bir daha yapmam
Bende 4 günde 3.5 civarıElhan Abla ben hurma yoğurt kürünü 1 hafta yaptım 5 kilo vermiştim
Abooooooov ..demeeee .Artemiiiiiiiiis buraya gel çabuk. Happymomcum harika inşallah ben de veririm. Çok teşekkür ederim canım negom yapmış vermiş , sen de vermişsin uzaklara gitmeye hiç gerek yok.nickisonrasoylesem duydun mu bebem...
oooo 5 kilo muyağdan mi gidiyir acaba illaki 2 3 kilosu yağdan gider bence 5 kg çok ciddi . yapalım ablam ,
Oy yerim onun mutsuzluğunuKızlar günaydın, hızlıca sayfaları okuyup geldim. Bugün çok ugramam belki, oğlum çok mutsuz. Onunla vakit geçireceğim. Öpüyorum hepinizibirinci olduk diye salmak yok aman dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?