Bizimki özel okula gidiyor, tüm gün okulu. Cumartesi günleri de BİLSEM e gidiyor. İlk senesi. Çocuk bu tempoda çok yoruluyor haliyle onu anliyorum. BİLSEMe gitmek istemiyor, her cumartesi onun için sorun çıkarıyor, ağlıyor. Ama bundan vazgeçmek de istemiyoruz, ilerisi için iyi olacak diye. Bugün de bütün gün her şeye mızmızlandı, sürekli bir yerlerini yaraladı, canı da çok tatlı ağlayıp durdu. Beynim lacka oldu o yüzden, sinirlendim biraz ama hep gönlünü yapmaya çalıştım.Bebegim noldu benim Fransızların damadı oğluma.Her yaşın bir atraksiyonlari moda oldu. Bilmediğimiz bir derdi var belli. Çabuk atlatin inşallah belli ki seni de ortak etmiş bu strese.
Amin kuzum ya...şikayet ettiğim için kendimden utandım.
Gerçekten çok daha kötüleri var canım, ben bir engelli merkezinde araştırma yapmıştım, çeşit çeşit derdi olan var. Ama diyorum ya oğlun çok şanslı senin çocuğun olduğu için. Çok ilgisiz anne babalar var. Oglunun yaşı da küçük senin, o çok güzel bir duruma gelecek inanıyorumYok canım sana kıyamam o kadar zor değil ama çok daha kötüleri var yatalak vs.. düşünsene asla tatile çıkamaz bi yere gidemezsin..Bizimki öyle değil ama ben daha düzelmesini istiyorum, evlendiğini görmeyi filan hayal ediyorum...
Kendi ayakları üstünde durmasını çok istediğimden olsa gerek çocuklarını evlenmese bile yuvadan uçurmuşlara özeniyorum. Biz memnunuz halimizden rabbimize çok şükür....
Bizimki özel okula gidiyor, tüm gün okulu. Cumartesi günleri de BİLSEM e gidiyor. İlk senesi. Çocuk bu tempoda çok yoruluyor haliyle onu anliyorum. BİLSEMe gitmek istemiyor, her cumartesi onun için sorun çıkarıyor, ağlıyor. Ama bundan vazgeçmek de istemiyoruz, ilerisi için iyi olacak diye. Bugün de bütün gün her şeye mızmızlandı, sürekli bir yerlerini yaraladı, canı da çok tatlı ağlayıp durdu. Beynim lacka oldu o yüzden, sinirlendim biraz ama hep gönlünü yapmaya çalıştım.
Belki bu yaştaki çocuğu bu kadar yormaya ne gerek var diyenler olur ama ben çalıştığım için devlet okullar
canım gitmek istemediği günler bi günlük rapor al cumartesi günü için sıkıntı olmaz.. zaten çok ahım şahım değil eğitim de bizim buralardaki bilsemlerde....Gerçekten çok daha kötüleri var canım, ben bir engelli merkezinde araştırma yapmıştım, çeşit çeşit derdi olan var. Ama diyorum ya oğlun çok şanslı senin çocuğun olduğu için. Çok ilgisiz anne babalar var. Oglunun yaşı da küçük senin, o çok güzel bir duruma gelecek inanıyorumAllah tüm yavruları korusun.
Yarın ben size söylerim ablacım yarın yatıp çıkacagımız belli olacak inşResmen başlamadık daha.Yavrum hadi Voltran oluşturalım ayipsin.Birlikte daha eğlenceli olur. Ne kadar bekliyek mesela
Hiç gitmek istemiyor canım. İlkokul seviyesinde çok bir katkısı olacağına inanmıyorum zaten ama kaydınin silinmesini de istemiyorum. Ben bütün gün orda çıkmasını beklersem sorun etmiyor çok fazla, gerekirse bu sene öyle yapacağım.canım gitmek istemediği günler bi günlük rapor al cumartesi günü için sıkıntı olmaz.. zaten çok ahım şahım değil eğitim de bizim buralardaki bilsemlerde....
Nasıl Tuğçe. Hiç başı ağrıdı mi. Herhangi bir şey bulabildiler mi.Yarın ben size söylerim ablacım yarın yatıp çıkacagımız belli olacak inş
Tuğçe turp gibi valla havasındanmıdır nedir benim dudaklar kurudu çatladı hafta sonu doktor yok yarın sabah belli olacak bakalım ne diycek canımNasıl Tuğçe. Hiç başı ağrıdı mi. Herhangi bir şey bulabildiler mi.
Hoş geldin sanada hayırlı geceler canım nasılsınnMerhaba, herkese iyi geceler
Yarın sabah itibariyle ben de bu gidişata bir dur deyip aranıza dahil olmak istiyorum.
Mümkün müdür acabaZipzip- kaptanım
Sağol canım iyiyim sen nasılsınHoş geldin sanada hayırlı geceler canım nasılsınn
Neydim oturuyorum bende iki muhabbet edelim dedim kimsecikler kalmamış seni buldum bendeSağol canım iyiyim sen nasılsın
Olur kuzum tabi. Utanarak birşey sorabilir miyim ? Acaba tanışıyor muyduk daha önceden.Neydim oturuyorum bende iki muhabbet edelim dedim kimsecikler kalmamış seni buldum bende
Valla bilmiyorum canım ola bilir olmasada şuan itibariyle tanışmış sayılırızOlur kuzum tabi. Utanarak birşey sorabilir miyim ? Acaba tanışıyor muyduk daha önceden.hiç yabancı gelmiyorsun ama emin olamadım
Amin tatlım...Sabır şükür fazlasıyla sende var. Dualarımız hep dediğin yönde. Kalbindeki guzellikler inşallah gerçekleşir.Yok canım sana kıyamam o kadar zor değil ama çok daha kötüleri var yatalak vs.. düşünsene asla tatile çıkamaz bi yere gidemezsin..Bizimki öyle değil ama ben daha düzelmesini istiyorum, evlendiğini görmeyi filan hayal ediyorum...
Kendi ayakları üstünde durmasını çok istediğimden olsa gerek çocuklarını evlenmese bile yuvadan uçurmuşlara özeniyorum. Biz memnunuz halimizden rabbimize çok şükür....
Geçmişte bir cuma zayıflama yarışması maceram olmuştu. O dönemden arkadaşlarım var bu grupta. Çok faydalı olmuştu benim için. Yine öyle olacağına inanıyorum.Valla bilmiyorum canım ola bilir olmasada şuan itibariyle tanışmış sayılırız
Hoş geldin SidelyaMerhaba, herkese iyi geceler
Yarın sabah itibariyle ben de bu gidişata bir dur deyip aranıza dahil olmak istiyorum.
Hoşbuldum. Heh ben de bunu istiyordum ya. Yanımdaki sağlam olsun ki devrildigim an tutsun doğrultsun hizaya soksun beni.Hoş geldin SidelyaO gidişata sağlam bir şekilde dur diyenlerin yanindasin için rahat olsun kuzum.
Hosgeldin cnmMerhaba, herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?