Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüyü yanlış yere yazdın canım afiyet olsun

Canim en iyisini yapıyorsun, vazgeçme. Bilsem de herkesi almıyor sonuçta. Ablamın ikizleri var, birisi girebildi, o da çok mızmızlandı, hele o giderken kardeşi kalıyor ya, ağlanarak gitti. O hafta içi akşamları gidiyor, isyanlarda gün yetmiyor diye. Hersey kendileri icin.

Günaydın kızlar! Kilo bildiririm:
Cuma:60.8
Ptesi:61.6 offf çok sinir oldum, bugün regl günüm o yüzden olabilir mi? Hiç kaçamak da yapmadım
Canım bu dönemde iki kiloya kadar fazlalık görülmesi normal görülüyor. Seninki 800 gr....fazla degil. Hafta içinde kaybolacak sinir olma hiç...

Hoşbuldum. Heh ben de bunu istiyordum ya. Yanımdaki sağlam olsun ki devrildigim an tutsun doğrultsun hizaya soksun beni. Tabi ben de her zaman tam destek olurum, olmaya çalışırım sizlere.

Hosgeldin canim, hele bir eli sopalamiz var, göz açtırmıyor. İyi ki varsın @Negohatun

Anam bi gülme geldi Elalisim güzelim seni en iyi eski şişkolar anlar. Fişşek gibi başlangiçlarimiz daim olsun....da ay sonuna kadar beş kilo biraz çok değil mi gız
Amiinnnn
Allahım elden gelse de 10 versem
Ben 5 e kitleyeyim kendimi de varsın 3.5 gitsin.son kilolar hayatımda görmediğim kilolar.çabuk geldi çabuk gider diye düşünüyorum yani inşallah
Yoğun bi zamanımda dalış yaptım takıma,kendimi tanıtamadım
Geçen sene 75 ile başladım,56 ile bititmiştim ne güzel.sonrasında dünya sıkıntıları girdi araya.kalpten operasyonlar geçirdim,beta bloker kullanıyorum direk kalp atışını düşürmesi için.o metayı da düşürdü.kalp atışı 40 lara düşüyor bazen o zaman hareketim de azalıyor
Antidepresan kullanıyorum 2 tane o da sağolsun metamı yere yapıştırıyor
Bi de beni çok seven bi alerjim var :) aşı tedavisine rağmen geçmeyen.onun için de hergün antihistaminik kullanıyorum,kaptan mağara adamı gibi iştah açıyor

Ne diyim bu günümüze şükür

Geçmiş olsun canim, bir kere yapmışsın sonuçta

Merhaba, herkese iyi geceler
Yarın sabah itibariyle ben de bu gidişata bir dur deyip aranıza dahil olmak istiyorum.
Mümkün müdür acaba Zipzip- kaptanım
Hoş geldin sidelya ben eflalim
Afiyet olsun canım güzel menü
Günaydın
Ay sonuna kadar 5 kilo vermem lazım
Fişşek gibi giriş yapmalıyım
Yaparsın sen
Günaydın kızlar! Kilo bildiririm:
Cuma:60.8
Ptesi:61.6 offf çok sinir oldum, bugün regl günüm o yüzden olabilir mi? Hiç kaçamak da yapmadım
Regl ödemi canım sıkma canını
Ve bütün bunlara rağmen yapacaksın

13 Aralık Hedefleri :

Demek ki isteyince, emek verince oluyormuş, bu hafta görmüş olduk

Hep beraber fit olmaya devam, bahar da incecik çiçek gibi açmaya hazır mıyız

Kaçamak yooook, tadına baktım ama şuydu buydu yooook

Sağlık sorunu olmayanlar spora bahane yoooook

Cuma günü eksi gelenler küçük bir ödüle hak kazanıyor, onun harici asla kaçamak görmeyeyim, yeni sopam ve ben burdayız

Eki Görüntüle 2562458

@Ytmz : 63 / Hedef = 62
@snglmlk : 61. 9/ Hedef = 61
Canfeb : 67.3/ Hedef = 66.5
merryangel : 71/ Hedef = 70
malipina : 97. 7/ Hedef = 97
Elhan : 60. 7/ Hedef = 60
Nego : 70. 5/ Hedef = 69.5
mavitosbik07 : 60. 8/ Hedef = 60
Elalis : 78. 3/ Hedef / = 78
@_happy_mom_ : 60. 5/ Hedef = 59.5
cgdmk : 62.4/ Hedef = 61.5
@-Artemis : 62.6 / Hedef = 61.5
Poyraznisam : 57.8 / Hedef = 57
@HasibeG : 82.5 / Hedef = 81

Ben bu hatunun azmi karşısında saygıyla egilirim abi
Tatlım hiç acele etme. Hem kalp hem alerjiyle uğraşıyorsun. Sözcüklerinin enerjisini cok sevdim. Antidepresan ve antihistaminik ilaçlara rağmen hem de....ben olsam bir köşede sizmistim diyet yapacak hal mı kalır. İyisin sen iyi.... sağlığın önceliğin olsun. Kalp önemli bak aman diyim... heyecan yok...

Afiyet olsun, menü su spor şahane
Afiyet olsun canım menü ve su güzel, spor neden yok?
Afiyet olsun canım güzel menü, hadi bakalım hurma diyeti bol eksi getire
Korumaya çok güzel örneksin
Ooo spora bak menün yine çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…