Menüyü yanlış yere yazdın canım afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 8.00
Bi haşlanmış yumurta
10 zeytin
Domates salatalık
Bi dilim peynir
Bi dilim normal ekmek
Öğlen 12.30
Üç yk bulgur pilavı üstüne bi kepçe nohut
3 kaşık salata
3 kaşık yoğurt
Akşam 20.00
Yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
Su 2 oldu
Yooo olmaz önce sen buyurGeçmişte bir cuma zayıflama yarışması maceram olmuştu. O dönemden arkadaşlarım var bu grupta. Çok faydalı olmuştu benim için. Yine öyle olacağına inanıyorum.
Tanıyabilir miyim biraz seni
Anam bi gülme geldi
Bizimki özel okula gidiyor, tüm gün okulu. Cumartesi günleri de BİLSEM e gidiyor. İlk senesi. Çocuk bu tempoda çok yoruluyor haliyle onu anliyorum. BİLSEMe gitmek istemiyor, her cumartesi onun için sorun çıkarıyor, ağlıyor. Ama bundan vazgeçmek de istemiyoruz, ilerisi için iyi olacak diye. Bugün de bütün gün her şeye mızmızlandı, sürekli bir yerlerini yaraladı, canı da çok tatlı ağlayıp durdu. Beynim lacka oldu o yüzden, sinirlendim biraz ama hep gönlünü yapmaya çalıştım.
Belki bu yaştaki çocuğu bu kadar yormaya ne gerek var diyenler olur ama ben çalıştığım için devlet okullarına yarım gün gidemez. Bizim burası da küçük bir kasaba aslinda, okullar da iyi değil. İmkanımız varken iyi bir eğitim alsın dedik, okuldan memnunuz o da coookkk seviyor. Ama haftasonu kriz yaşıyoruz.
Canım bu dönemde iki kiloya kadar fazlalık görülmesi normal görülüyor. Seninki 800 gr....fazla degil. Hafta içinde kaybolacak sinir olma hiç...Günaydın kızlar! Kilo bildiririm:
Cuma:60.8
Ptesi:61.6 offf çok sinir oldum, bugün regl günüm o yüzden olabilir mi? Hiç kaçamak da yapmadım
Canım bu dönemde iki kiloya kadar fazlalık görülmesi normal görülüyor. Seninki 800 gr....fazla degil. Hafta içinde kaybolacak sinir olma hiç...
Hoşbuldum. Heh ben de bunu istiyordum ya. Yanımdaki sağlam olsun ki devrildigim an tutsun doğrultsun hizaya soksun beni.Tabi ben de her zaman tam destek olurum, olmaya çalışırım sizlere.
AmiinnnnAnam bi gülme geldiElalisim güzelim seni en iyi eski şişkolar anlar. Fişşek gibi başlangiçlarimiz daim olsun....da ay sonuna kadar beş kilo biraz çok değil mi gız
Amiinnnn
Allahım elden gelse de 10 versem
Ben 5 e kitleyeyim kendimi de varsın 3.5 gitsin.son kilolar hayatımda görmediğim kilolar.çabuk geldi çabuk gider diye düşünüyorum yani inşallah
Yoğun bi zamanımda dalış yaptım takıma,kendimi tanıtamadım
Geçen sene 75 ile başladım,56 ile bititmiştim ne güzel.sonrasında dünya sıkıntıları girdi araya.kalpten operasyonlar geçirdim,beta bloker kullanıyorum direk kalp atışını düşürmesi için.o metayı da düşürdü.kalp atışı 40 lara düşüyor bazen o zaman hareketim de azalıyor
Antidepresan kullanıyorum 2 tane o da sağolsun metamı yere yapıştırıyor
Bi de beni çok seven bi alerjim var :) aşı tedavisine rağmen geçmeyen.onun için de hergün antihistaminik kullanıyorum,kaptan mağara adamı gibi iştah açıyor
Ne diyim bu günümüze şükür
İnşallah kuzum yine yapıcam,beraber yapıcazGeçmiş olsun canim, bir kere yapmışsın sonuçta
Hoş geldin sidelyaMerhaba, herkese iyi geceler
Yarın sabah itibariyle ben de bu gidişata bir dur deyip aranıza dahil olmak istiyorum.
Mümkün müdür acabaZipzip- kaptanım
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Kahvaltı 8.00
Bi haşlanmış yumurta
10 zeytin
Domates salatalık
Bi dilim peynir
Bi dilim normal ekmek
Öğlen 12.30
Üç yk bulgur pilavı üstüne bi kepçe nohut
3 kaşık salata
3 kaşık yoğurt
Akşam 20.00
Yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
Su 2 oldu
Yaparsın senGünaydın
Ay sonuna kadar 5 kilo vermem lazım
Fişşek gibi giriş yapmalıyım
Regl ödemi canım sıkma canınıGünaydın kızlar! Kilo bildiririm:
Cuma:60.8
Ptesi:61.6 offf çok sinir oldum, bugün regl günüm o yüzden olabilir mi? Hiç kaçamak da yapmadım
Ve bütün bunlara rağmen yapacaksınAmiinnnn
Ben 5 e kitleyeyim kendimi de varsın 3.5 gitsin.son kilolar hayatımda görmediğim kilolar.çabuk geldi çabuk gider diye düşünüyorum yani inşallah
Geçen sene 75 ile başladım,56 ile bititmiştim ne güzel.sonrasında dünya sıkıntıları girdi araya.kalpten operasyonlar geçirdim,beta bloker kullanıyorum direk kalp atışını düşürmesi için.o metayı da düşürdü.kalp atışı 40 lara düşüyor bazen o zaman hareketim de azalıyor
Bi de beni çok seven bi alerjim var :) aşı tedavisine rağmen geçmeyen.onun için de hergün antihistaminik kullanıyorum,kaptan mağara adamı gibi iştah açıyor
Ben bu hatunun azmi karşısında saygıyla egilirim abiAmiinnnn
Afiyet olsun, menü su spor şahaneCumartesi
Kahvaltı edemedim
Hafta sonu için termale gidelim dedik.yolda kahvaltı ederiz diye düşündük.akü bitmiş 2 saat arabada tamirci bekledik.sonra yolda
17:00 gibi
Karışık ızgara
Piyaz,yeşillikli
Ayran
Geç olduğu için tek öğünde kaldık.
Su 2 lt olmuştur
Spor en az 1 Saat yüzme
Pazar
9:30
Nihayet bol peynirli,yumurtalı,salatalık ve domatesli,booll yeşillikli kahvaltı edebildim :)
17:30
5 Köfte
Yeşil salata
Ayran
Su: 3lt ye yakın
Spor: 2 saat yüzme.yarısı keyfi yarısı tempolu
Afiyet olsun canım menü ve su güzel, spor neden yok?
Afiyet olsun canım güzel menü, hadi bakalım hurma diyeti bol eksi getirePazar menümü iftaharla sunarım
Sabah 8.30 Bir yumurta, bir iki lokma peynir, iki ceviz, yarım dilim tb ekmeği, çay , iki yeşil zeytin
12.30 Sade Türk kahvesi
Öğle 14.00 Bir kase yoğurt, beş hurma
16.00 Bir tutam çiğ yer fıstığı, üç dört kuru üzüm
19.00 Bir adet cennet hurması veya Trabzon
İki litre su
5000 adım
Üç bardak yeşil çay
@Negohatun , @Zipzip-
Yarın düzenli bir şekilde hurma yoğurt diyetine başlıyorum inşallah. Bugün alıştırma oldu.
Korumaya çok güzel örneksin8 Aralık
Sabah 9.30 çay latte
Sabah 10 1 tane peynirli yumurta biraz çiğ fındık peynir
Saat 12: bir elmabir avuç fındık
Saat 18.40 iki kaşık rendelenmiş turp
Akşam 20: bi kase fırında sebze yemeği, bir mandalina, iki kaşık yoğurt
1500cc su
Bol bol ev işi
Ooo spora bakPazar günü menüsü
Saat 10:00
limonlu su
Saat 11:00 Kahvaltı
1 dilim çvd ekmeği, domates salatalık 2 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 1 YK çilek reçeli
Saat 13:00 Ara
Yeşil çay
Saat 14:00 Öğlen
Fırında tavuk 2 parça + domates + biber + 1 dilim patates
Saat 17:00 Akşam
Yoğurt çorbası + 1kase pancar salatası
Su 2.5 litre
Spor 25.000 adım + 50 squat
Sabah 10.00
2 tane peynirli gozleme ( yulafli yagsiz tavada pismis ) 3 tane ceri domates
Aksam 18.00
Pizza ( karnibahar mantar ligt kasar biber ve domatesli aci sosdan yapilma )
Su 3 lt
Aralarda 3 sekrsiz turk kahvesi bir parca bitter cikolata bir sade soda iki bardak hibuskus cayi 2 bardak ihlamur
Spor
26.000 adim (dunun telafisi)
30 dk jilian 45 dk leslie 25 dk karma egzersiz 10 dk 5+5 plank
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?