- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Hosgeldinnnn canım ilk sayfada bulunan kuralları okuyup formu doldurabilir misinMerhaba, herkese iyi geceler
Yarın sabah itibariyle ben de bu gidişata bir dur deyip aranıza dahil olmak istiyorum.
Mümkün müdür acabaZipzip- kaptanım
Sorunu bulurlar umarım canımTuğçe turp gibi valla havasındanmıdır nedir benim dudaklar kurudu çatladı hafta sonu doktor yok yarın sabah belli olacak bakalım ne diycek canım
Aramıza hoşgeldin canım, burda herkes çok güzel birbirine destek oluyor. Bu arada köstek bile var kaçamak yapana sen merak etmeHoşbuldum. Heh ben de bunu istiyordum ya. Yanımdaki sağlam olsun ki devrildigim an tutsun doğrultsun hizaya soksun beni.Tabi ben de her zaman tam destek olurum, olmaya çalışırım sizlere.
Yeni yıla ben de 5li kilolarla gireyim diyorum, hadi nasip olur inşallah.Günaydın
Ay sonuna kadar 5 kilo vermem lazım
Fişşek gibi giriş yapmalıyım
Yalnız mi kaldım şimdiherkese günaydın
Elhan ablam ben hurma yoğurta baslayamicam, bir yakınımın diyetisyen son sınıf kardeşi var onunla görüştük günlük menme boy yaş kiloma bakarak çok az olduğunu, dengesiz beslendiğimi metabolizmamin çalışması için daha dengeli ve miktar olarak daha fazla yemem gerektiğini söyledi. bana bir liste yolladı listeye uyandığımda da nasıl yemem gerektiğiyle ilgili 2. bir listem var. bugünden itibaren ona başlayacağım . Nego ben sporu hiç sevmem her gün yapmiyom o yüzden haftada 3
Bizimki de haftasonu biz evdeyiz o gidiyor diye sorun çıkarıyor galiba. Bı de sınıftaki tek erkek o, sanırım bu yüzden de rahat hissetmiyor. Grubunu haftaicine almayı düşünüyorum,bı bakalımCanim en iyisini yapıyorsun, vazgeçme. Bilsem de herkesi almıyor sonuçta. Ablamın ikizleri var, birisi girebildi, o da çok mızmızlandı, hele o giderken kardeşi kalıyor ya, ağlanarak gitti. O hafta içi akşamları gidiyor, isyanlarda gün yetmiyor diye. Hersey kendileri icin.
hoşgeldin takımaHoşgeldin diyen arkadaşlar alıntılar gitti. Teşekkür ederim.hosbuldum
Nego canım unutur muyum seni nasılsın?
Elhan tanıtacağım kendimi hele bir kahvaltımı yapayım da
Elalis de buradaymış. Merhaba canım nasılsın? Özledim hepinizi. Ne zor şeyler yaşamışsın dünyanın imtihanı bitmiyor. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Pazartesi bildirimim
60.5
Cuma 60.7
-200
nickisonrasoylesem Sevim koş koş ... hadi hurma- yoğurt bizi bekliyoooor
valla hurmalar da bekliyor ama detokstan bahsettim yapma sakın dedi listeye uy dedi ablam affet beniYalnız mi kaldım şimdi
Hoşgeldin diyen arkadaşlar alıntılar gitti. Teşekkür ederim.hosbuldum
Nego canım unutur muyum seni nasılsın?
Elhan tanıtacağım kendimi hele bir kahvaltımı yapayım da
Elalis de buradaymış. Merhaba canım nasılsın? Özledim hepinizi. Ne zor şeyler yaşamışsın dünyanın imtihanı bitmiyor. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Canin sağ olsun kuzum.hoşgeldin takıma♥
valla hurmalar da bekliyor ama detokstan bahsettim yapma sakın dedi listeye uy dedi ablam affet beni
sağol ablacımCanin sağ olsun kuzum.Napim uzman senin için böyle düşünmüşse vardır bir bildiği. Sağlığın iyi olsun yeter. Ben de kendi kendimle yarışırım. Bakalım Gülseren çocuğu iyileşince belki yettim ablam der...
Songulum umudumuz baki tatlım. Yeni yıla 59.9 olsa da beşli rakamlarla gireceğiz bebem. Benim 600 gramim kaldı. Nasip olsun bu mutluluğu beraber yaşayalım inşallah.Yeni yıla ben de 5li kilolarla gireyim diyorum, hadi nasip olur inşallah.
Amin kuzum canım küçük kardeşim benim. Sen de sahalardasin farklı kulvarlarda olsak da amacımız aynı...her zaman yanındayim tatlım.sağol ablacımtek rakibim kendim diyosun yani 5leri göreceksin tartıda hadi gazan mübarek ola
Çok geçmiş olsun canım, bir sürü sıkıntı atlatmissin, Allah tekrar yaşatmasın. Çok şükür bir düzen içindesin şu an sanırım. İnşallah daha da iyi olursun.Amiinnnn
Allahım elden gelse de 10 versem
Ben 5 e kitleyeyim kendimi de varsın 3.5 gitsin.son kilolar hayatımda görmediğim kilolar.çabuk geldi çabuk gider diye düşünüyorum yani inşallah
Yoğun bi zamanımda dalış yaptım takıma,kendimi tanıtamadım
Geçen sene 75 ile başladım,56 ile bititmiştim ne güzel.sonrasında dünya sıkıntıları girdi araya.kalpten operasyonlar geçirdim,beta bloker kullanıyorum direk kalp atışını düşürmesi için.o metayı da düşürdü.kalp atışı 40 lara düşüyor bazen o zaman hareketim de azalıyor
Antidepresan kullanıyorum 2 tane o da sağolsun metamı yere yapıştırıyor
Bi de beni çok seven bi alerjim var :) aşı tedavisine rağmen geçmeyen.onun için de hergün antihistaminik kullanıyorum,kaptan mağara adamı gibi iştah açıyor
Ne diyim bu günümüze şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?