Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese günaydın
Elhan ablam ben hurma yoğurta baslayamicam, bir yakınımın diyetisyen son sınıf kardeşi var onunla görüştük günlük menme boy yaş kiloma bakarak çok az olduğunu, dengesiz beslendiğimi metabolizmamin çalışması için daha dengeli ve miktar olarak daha fazla yemem gerektiğini söyledi. bana bir liste yolladı listeye uyandığımda da nasıl yemem gerektiğiyle ilgili 2. bir listem var. bugünden itibaren ona başlayacağım . Nego ben sporu hiç sevmem her gün yapmiyom o yüzden haftada 3

Hoşgeldin diyen arkadaşlar alıntılar gitti. Teşekkür ederim.hosbuldum
Nego canım unutur muyum seni nasılsın?
Elhan tanıtacağım kendimi hele bir kahvaltımı yapayım da
Elalis de buradaymış. Merhaba canım nasılsın? Özledim hepinizi. Ne zor şeyler yaşamışsın dünyanın imtihanı bitmiyor. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Hoşbuldum. Heh ben de bunu istiyordum ya. Yanımdaki sağlam olsun ki devrildigim an tutsun doğrultsun hizaya soksun beni. Tabi ben de her zaman tam destek olurum, olmaya çalışırım sizlere.
Aramıza hoşgeldin canım, burda herkes çok güzel birbirine destek oluyor. Bu arada köstek bile var kaçamak yapana sen merak etme

Yalnız mi kaldım şimdi

Bizimki de haftasonu biz evdeyiz o gidiyor diye sorun çıkarıyor galiba. Bı de sınıftaki tek erkek o, sanırım bu yüzden de rahat hissetmiyor. Grubunu haftaicine almayı düşünüyorum,bı bakalım

hoşgeldin takıma
Pazartesi bildirimim
60.5
Cuma 60.7
-200
nickisonrasoylesem Sevim koş koş ... hadi hurma- yoğurt bizi bekliyoooor
Yalnız mi kaldım şimdi
valla hurmalar da bekliyor ama detokstan bahsettim yapma sakın dedi listeye uy dedi ablam affet beni

Hoşgeldin bro diyesim geldi :))

hoşgeldin takıma

valla hurmalar da bekliyor ama detokstan bahsettim yapma sakın dedi listeye uy dedi ablam affet beni
Canin sağ olsun kuzum. Napim uzman senin için böyle düşünmüşse vardır bir bildiği. Sağlığın iyi olsun yeter. Ben de kendi kendimle yarışırım. Bakalım Gülseren çocuğu iyileşince belki yettim ablam der...

sağol ablacım tek rakibim kendim diyosun yani 5leri göreceksin tartıda hadi gazan mübarek ola

sağol ablacım tek rakibim kendim diyosun yani 5leri göreceksin tartıda hadi gazan mübarek ola
Amin kuzum canım küçük kardeşim benim. Sen de sahalardasin farklı kulvarlarda olsak da amacımız aynı...her zaman yanındayim tatlım.Yedigim hurmalar bakalım bu sefer beni tirmalayacak mi

Çok geçmiş olsun canım, bir sürü sıkıntı atlatmissin, Allah tekrar yaşatmasın. Çok şükür bir düzen içindesin şu an sanırım. İnşallah daha da iyi olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…