- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
teşekkür ederimŞu boy ne büyük avantaj. kilon da aslında ideal ölçüne yakın canım. Yakında tam istediğin kiloda olacağına eminim.
Hosgeldinn yeniden aramıza ben elif 30 yasındayım ankarada yasıyorum bekarımADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ:1,66
KİLONUZ:77.1
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Bu halimden memnun değilim. Kilolarımdan kurtulup mutlu ve özgüven sahibi biri olmak istiyorum.
Kız 300 gr da noliiiii13 Aralık Hedefleri :
Demek ki isteyince, emek verince oluyormuş, bu hafta görmüş olduk
Hep beraber fit olmaya devam, bahar da incecik çiçek gibi açmaya hazır mıyız
Kaçamak yooook, tadına baktım ama şuydu buydu yooook
Sağlık sorunu olmayanlar spora bahane yoooook
Cuma günü eksi gelenler küçük bir ödüle hak kazanıyor, onun harici asla kaçamak görmeyeyim, yeni sopam ve ben burdayız
Eki Görüntüle 2562458
@Ytmz : 63 / Hedef = 62
@snglmlk : 61. 9/ Hedef = 61
@Canfeb: 67.3/ Hedef = 66.5
@merryangel : 71/ Hedef = 70
malipina : 97. 7/ Hedef = 97
@Elhan : 60. 7/ Hedef = 60
Nego : 70. 5/ Hedef = 69.5
@mavitosbik07 : 60. 8/ Hedef = 60
Elalis : 78. 3/ Hedef / = 78
happy_mom_ : 60. 5/ Hedef = 59.5
@cgdmk : 62.4/ Hedef = 61.5
aypare ackerman : 62.6 / Hedef = 61.5
@Poyraznisam : 57.8 / Hedef = 57
@HasibeG : 82.5 / Hedef = 81
Heyecan için söz veremem hayatım 007 bond gibiBen bu hatunun azmi karşısında saygıyla egilirim abi
Tatlım hiç acele etme. Hem kalp hem alerjiyle uğraşıyorsun. Sözcüklerinin enerjisini cok sevdim. Antidepresan ve antihistaminik ilaçlara rağmen hem de....ben olsam bir köşede sizmistim diyet yapacak hal mı kalır. İyisin sen iyi.... sağlığın önceliğin olsun. Kalp önemli bak aman diyim... heyecan yok...
Amiiinnn sidelyam,hoşgeldinHoşgeldin diyen arkadaşlar alıntılar gitti. Teşekkür ederim.hosbuldum
Nego canım unutur muyum seni nasılsın?
@Elhan tanıtacağım kendimi hele bir kahvaltımı yapayım da
Elalis de buradaymış. Merhaba canım nasılsın? Özledim hepinizi. Ne zor şeyler yaşamışsın dünyanın imtihanı bitmiyor. Rabbim bir daha yaşatmasın.
İnşallah inşallah.Evet 7. Takimdaydim mezun oldum. Ben de Ankara'dayim bu arada.Hosgeldinn yeniden aramıza ben elif 30 yasındayım ankarada yasıyorum bekarım
2 haftadır izmirdeyim ablamın yanındayım
7.takımdaymıssın sanırım mezun oldun mu izne mi ayrıldın onu kontrol edeyim insallah hedefine ulasacagız
Amiiinnnnn canım benim.çok şükür diyeyim şimdilik hayat stabilÇok geçmiş olsun canım, bir sürü sıkıntı atlatmissin, Allah tekrar yaşatmasın. Çok şükür bir düzen içindesin şu an sanırım. İnşallah daha da iyi olursun.
Yaa zalım dünya mı dersin valla dünyaya suç atmayayım ben. Kendi başımı kendim yaktım. Hamilelikte 30 kilo aldım. İlk oğlumdaki gibi emzirme döneminde kilolar da gitmedi, yapıştı kaldı. Ama ben sökcem atacam onları başka yolu yokAmiiinnn sidelyam,hoşgeldin
Bak işte zalım dünya yeeee yee yee sonra gel takımda yarış
Öncelikle cook gecmis olsun daha önceki mesajlarında gördüm yazamadımKız 300 gr da noliiiii
Wc ye gitsem tamam
Yaz bana ordan bi 77
Hatunların hepsi taş gibi bikiniliydi anlatabililüürmüyüm
Devremülkü aldık bu arada29 aralıkta gidiyom İnşallah
Nick değiştirmissin simdi buldumİnşallah inşallah.Evet 7. Takimdaydim mezun oldum. Ben de Ankara'dayim bu arada.
Amin zıpzıpımÖncelikle cook gecmis olsun daha önceki mesajlarında gördüm yazamadım
Devremülkünüz de hayırlı olsun ❤
Nick değiştirmissin simdi buldum
Neyseki burda rakibim değilsin,çok rahatladımYaa zalım dünya mı dersin valla dünyaya suç atmayayım ben. Kendi başımı kendim yaktım. Hamilelikte 30 kilo aldım. İlk oğlumdaki gibi emzirme döneminde kilolar da gitmedi, yapıştı kaldı. Ama ben sökcem atacam onları başka yolu yok
Senin burda olduğundan haberim de yoktu ay çok sevindim. Yani kilolarla basının dertte olmasını istemezdim ama seninle yarışmak çok eğlenceli olacak
Olsun ben seni de rakip seçiyorum kendime. Gözüme kestirdim seniNeyseki burda rakibim değilsin,çok rahatladım
30 kilo almak ne kız panda mı doğurdunAllah bilir çocuk 3 kilodur
Hoşgeldin aramızaHoşgeldin diyen arkadaşlar alıntılar gitti. Teşekkür ederim.hosbuldum
Nego canım unutur muyum seni nasılsın?
@Elhan tanıtacağım kendimi hele bir kahvaltımı yapayım da
Elalis de buradaymış. Merhaba canım nasılsın? Özledim hepinizi. Ne zor şeyler yaşamışsın dünyanın imtihanı bitmiyor. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Olsun kuzum o sağlıcakla gelmiş ya dünyaya gerisi boşOlsun ben seni de rakip seçiyorum kendime. Gözüme kestirdim seni
Bebek 4 kilo doğdu ama 30 kiloyu kurtarır mı. Aman ben böyleyim ya ilk hamilelikte de 26 almıştım. Çıtaa gitgide yükseliyor
Kız senin hedef 77 zaten yanlış yazmışımKız 300 gr da noliiiii
Wc ye gitsem tamam
Yaz bana ordan bi 77
Hatunların hepsi taş gibi bikiniliydi anlatabililüürmüyüm
Devremülkü aldık bu arada29 aralıkta gidiyom İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?