Bu bir hatırlatma mesajıdır diyorsun yani13 Aralık Hedefleri :
Demek ki isteyince, emek verince oluyormuş, bu hafta görmüş olduk
Hep beraber fit olmaya devam, bahar da incecik çiçek gibi açmaya hazır mıyız
Kaçamak yooook, tadına baktım ama şuydu buydu yooook
Sağlık sorunu olmayanlar spora bahane yoooook
Cuma günü eksi gelenler küçük bir ödüle hak kazanıyor, onun harici asla kaçamak görmeyeyim, yeni sopam ve ben burdayız
Eki Görüntüle 2562458
@Ytmz : 63 / Hedef = 62
sonngulen : 61. 9/ Hedef = 61
Canfeb : 67.3/ Hedef = 66.5
@merryangel : 71/ Hedef = 70
@malipina: 97. 7/ Hedef = 97
@Elhan : 60. 7/ Hedef = 60
@Negohatun : 70. 5/ Hedef = 69.5
@mavitosbik07 : 60. 8/ Hedef = 60
@Elalis : 78. 3/ Hedef / = 78
@_happy_mom_ : 60. 5/ Hedef = 59.5
@cgdmk : 62.4/ Hedef = 61.5
aypare ackerman : 62.6 / Hedef = 61.5
@Poyraznisam : 57.8 / Hedef = 57
@HasibeG : 82.5 / Hedef = 81
inşallah hedeflerimize geliriz ablacımAmin kuzum canım küçük kardeşim benim. Sen de sahalardasin farklı kulvarlarda olsak da amacımız aynı...her zaman yanındayim tatlım.Yedigim hurmalar bakalım bu sefer beni tirmalayacak mi
Senin yaşında metabolizma zaten hızlıdır, bir de spor yapsan o kadar güzel etki göreceksin ki. Spor yapmak çok da sevilen bir şey olmayabilir ama şart canım. Hele de düzgün sıkı güzel bir vücut istiyorsak.herkese günaydın
@Elhan ablam ben hurma yoğurta baslayamicam, bir yakınımın diyetisyen son sınıf kardeşi var onunla görüştük günlük menme boy yaş kiloma bakarak çok az olduğunu, dengesiz beslendiğimi metabolizmamin çalışması için daha dengeli ve miktar olarak daha fazla yemem gerektiğini söyledi. bana bir liste yolladı listeye uyandığımda da nasıl yemem gerektiğiyle ilgili 2. bir listem var. bugünden itibaren ona başlayacağım . @Negohatun ben sporu hiç sevmem her gün yapmiyom o yüzden haftada 3
Ne cabuk işe dönmüş maşşallah. Allah nazarlardan korusun. Ben daha uzun bir iyileşme süreci bekliyordum.Ablam işe basladı bugün gündüzleri sizinleyim artık özledim hepinizi
canım senin için sorun olmayacaksa birşey rica edebilir miyim? Önceki kilonu üste, yeni olana alta yazsan, benim hep kafam karışıyorPazartesi bildirimim
60.5
Cuma 60.7
-200
@Artemis- Sevim koş koş ...hadi hurma- yoğurt bizi bekliyoooor
Cok zor bir diyete benziyor o, eşlik edemem ki ben sanaYalnız mi kaldım şimdi
beennngüncel halimi 2 dk ligina koyup.kaldiricam burda olanlar varmı:)
inşallah canım elimden geleni yapacağım.Songulum umudumuz baki tatlım. Yeni yıla 59.9 olsa da beşli rakamlarla gireceğiz bebem. Benim 600 gramim kaldı. Nasip olsun bu mutluluğu beraber yaşayalım inşallah.
Tabi hemen dolduruyorumHosgeldinnnn canım ilk sayfada bulunan kuralları okuyup formu doldurabilir misin
Görüntün çok güzel canım, boy ve kilo kaçtı senin. çok iyi görünüyorsun.
teşekkür ederim abla, 170 62.8 güncelGörüntün çok güzel canım, boy ve kilo kaçtı senin. çok iyi görünüyorsun.
2-3 gündür aksamları dısarı cıkıp kahve içmişliğimizde var hızlı toparladı canım, işide masa bası olunca gitmeye karar verdiNe cabuk işe dönmüş maşşallah. Allah nazarlardan korusun. Ben daha uzun bir iyileşme süreci bekliyordum.
güncel halimi 2 dk ligina koyup.kaldiricam burda olanlar varmı:)
Masallah canım cook iyisin boyun avantajı ile kilonu hiç göstermiyorsun
Reglin etkisidir canımZipzip- sabah 300 ml bir içecek içtim alel acele, tartılmayı unuturak. sonrasında tartıldığımda 63.3 çıktım regl olmak üzeriym iki üç gün içinde. öğlen eve gidersem bir daha tartılacağım.
ablanin iyi olmasına sevindim kaptanım çalışmaya başlayınca daha da iyi olacaktır :)2-3 gündür aksamları dısarı cıkıp kahve içmişliğimizde var hızlı toparladı canım, işide masa bası olunca gitmeye karar verdi
İzin aldıkca asistanlık süreleri uzuyormus
Reglin etkisidir canım
Şu boy ne büyük avantaj. kilon da aslında ideal ölçüne yakın canım. Yakında tam istediğin kiloda olacağına eminim.teşekkür ederim abla, 170 62.8 güncel
Tesekkur ederim canım ❤ablanin iyi olmasına sevindim kaptanım çalışmaya başlayınca daha da iyi olacaktır :)
teşekkür ederim son 3 4 de burda veririm inşallah:)♥
İnşallah canım, birden bu kadar kilo alınmaz zaten. Umarım cumaya da etkisi geçmiş olur.2-3 gündür aksamları dısarı cıkıp kahve içmişliğimizde var hızlı toparladı canım, işide masa bası olunca gitmeye karar verdi
İzin aldıkca asistanlık süreleri uzuyormus
Reglin etkisidir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?