Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ablacım dün saat 15.30 gibi taburcu olduk işlemleri falan yaptırdım koşturmaca geçti eve geldik yemek yedim banyo yaptım kendimi yataga attım gelemedim
Evine ve bize hoş geldin o zaman
Vayyyy zalımlar demek bensiz detoksa başladınız heeee elee olsun
Hiç başlama tatlım... Hurma-yoğurtla hayatın hiç tadı yok.
Sagol canım dün sabah hastanede akşamda evde agrıdı sabah yine vardı okula gitti müdür yardımcısı aradı eşim gitti eve getirdi sanırım yüksek ses çok etkiliyor
Tuğçe ağrıyı nasıl tanımlıyor canım? Acı eşiği çok mu düşük yoksa dayanamayacak kadar zonkluyor mu merak ettim? Bizim okullar da Maşallah çok gürültülü. Ömrü boyunca katlanmak zorunda yavrucuk

Neyse ki öğlene kadar durup gidiyor dışarı

Canım sınırlı tüketmek lazım diye biliyorum

Benim yaptığımda ekstra hiç bir şeye izin yok, sadece hurma yoğurt. Umarım sonuç alırsın böyle
Umarım...

Bebem iki öğün yedim dün aslında. Kivi elmanın muadili. Ender abim çok acikirsaniz bir elma veya leblebi yiyebilirsiniz demişti. Bugün üç öğün planladim çünkü dün çok zorlandım.
İnşallah bugün daha kolay geçer canım. Leblebi beyaz olan mi.

Hiç bilgim yok canım ama sanki iyi olmaz gibi geldi bana.

Yapabilirsek bizde deneyelim cnm, çok teşekkür ederim

İnşallah bugün daha kolay geçer canım. Leblebi beyaz olan mi.
Az önce ikinci öğünü de yedim. Leblebi sarı demişti. Kolay geçmiyor Songül ya...Aciktigima inanamıyorum. Peynir, yumurtaya kurban olsun bu diyet. Gece elma uykumu kaçırır diye kivi yedim kızlar olmadı diyor. Bugün iki ceviz ekledim yine olmadı diyecekler. Napim original oldu benim detoksum bir kilo gitse bile kabulum cumaya kadar.

Benim hurmalar da duruyor kuru kayısı daha çok seviyorum hıc yiyesim yok

Kötü gidiyor tatlım. İyi ki baslamamişsin. Bırakmayacağım ama...Yalnız faydasını görüyorum. Şişkinlik yok. Midem belime yapışmış gibi hissediyorum.
Ah abla acaba kabak mi denesen.
Ben normalde de kabağı çok severim ama öğün olarak sadece onu yiyemem galiba

Neyse ki öğlene kadar durup gidiyor dışarı

Canım sınırlı tüketmek lazım diye biliyorum

Benim yaptığımda ekstra hiç bir şeye izin yok, sadece hurma yoğurt. Umarım sonuç alırsın böyle
Çok zor değil mi yaa sadec hurma ve yoğurt. İnsan nasıl dayanır.

Ah abla acaba kabak mi denesen.
Ben normalde de kabağı çok severim ama öğün olarak sadece onu yiyemem galiba
Geçen yıl 22 kilo verdiğimde çok faydasını gördüm kabağın. Bir de avokado ve kereviz. Hurma diyetinde üç beş kilo dedikleri için tercih ettim.

Zipzip- menü yorumunun tek kişinin yapmasını öneriyorum ve menü yorumuma talibim.
Ayy sen ne tatlısın, ben menü yorumlamayı hiç beceremiyorum. Kurallara uyayim diye yapıyorum. Geçti bikac gündür hiç yapmadım. Hatta dünkü menümü de yazmadım. Heme yazayım da beni de sopala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…