Evine ve bize hoş geldin o zamanAblacım dün saat 15.30 gibi taburcu olduk işlemleri falan yaptırdım koşturmaca geçti eve geldik yemek yedim banyo yaptım kendimi yataga attım gelemedim
Hiç başlama tatlım... Hurma-yoğurtla hayatın hiç tadı yok.Vayyyy zalımlar demek bensiz detoksa başladınız heeee elee olsun
Tuğçe ağrıyı nasıl tanımlıyor canım? Acı eşiği çok mu düşük yoksa dayanamayacak kadar zonkluyor mu merak ettim? Bizim okullar da Maşallah çok gürültülü. Ömrü boyunca katlanmak zorunda yavrucukSagol canım dün sabah hastanede akşamda evde agrıdı sabah yine vardı okula gitti müdür yardımcısı aradı eşim gitti eve getirdi sanırım yüksek ses çok etkiliyor
Umarım...Neyse ki öğlene kadar durup gidiyor dışarı
Canım sınırlı tüketmek lazım diye biliyorum
Benim yaptığımda ekstra hiç bir şeye izin yok, sadece hurma yoğurt. Umarım sonuç alırsın böyle
Okulun var canım senin olmaz şimdiBilgisayar olsa ben not ederim ama telefondan olur mu o iş bide 1.5 haftaya sınavlar basliyo ilgilenemeyebilirim
İnşallah bugün daha kolay geçer canım. Leblebi beyaz olan mi.Bebem iki öğün yedim dün aslında. Kivi elmanın muadili. Ender abim çok acikirsaniz bir elma veya leblebi yiyebilirsiniz demişti. Bugün üç öğün planladim çünkü dün çok zorlandım.
Hiç bilgim yok canım ama sanki iyi olmaz gibi geldi bana.Çok haklısın canım. Öğle ve akşam arasına bir ara öğün koymaliydim. Yapmadım. Neyse zamanla oturur düzen.
Benim sormak istediğim bir soru var kızlar. Ben beyaz çayı çok severek tüketiyordum ve etkisini de görmüştüm. Yeşil çay da olabilir. Ama şuan emziriyorum acaba uygun mu bu dönemde. Bilen var mı?
Tamam :))Okulun var canım senin olmaz şimdi
Yapabilirsek bizde deneyelim cnm, çok teşekkür ederimYavrum geçmiş olsun. Hırıltılı değilse korkma. Geçmeyen oksuruklerde ben çocuklarıma pekmez ısıtıp biraz karabiber ekler şurup gibi icirirdim. Sonra havluyu ütü ile ısıtıp bir göğsüne bir sırtına koyardım iyi gelir geçerdi. Geçmezse de en azından geceyi rahat gecirirlerdi.İkiz gibi büyüdüler benimkiler. 14 ay vardı aralarında. Ben annemden öğrendim bu yöntemi.
Az önce ikinci öğünü de yedim. Leblebi sarı demişti. Kolay geçmiyor Songül ya...Aciktigima inanamıyorum. Peynir, yumurtaya kurban olsun bu diyet. Gece elma uykumu kaçırır diye kivi yedim kızlar olmadı diyor.İnşallah bugün daha kolay geçer canım. Leblebi beyaz olan mi.
Kötü gidiyor tatlım. İyi ki baslamamişsin. Bırakmayacağım ama...Yalnız faydasını görüyorum. Şişkinlik yok. Midem belime yapışmış gibi hissediyorum.Elhan ablam nasıl gidiyor hurma yoğurt?
Benim hurmalar da duruyor kuru kayısı daha çok seviyorum hıc yiyesim yokAz önce ikinci öğünü de yedim. Leblebi sarı demişti. Kolay geçmiyor Songül ya...Aciktigima inanamıyorum. Peynir, yumurtaya kurban olsun bu diyet. Gece elma uykumu kaçırır diye kivi yedim kızlar olmadı diyor.Bugün iki ceviz ekledim yine olmadı diyecekler. Napim original oldu benim detoksum bir kilo gitse bile kabulum cumaya kadar.
Ah abla acaba kabak mi denesen.Kötü gidiyor tatlım. İyi ki baslamamişsin. Bırakmayacağım ama...Yalnız faydasını görüyorum. Şişkinlik yok. Midem belime yapışmış gibi hissediyorum.
Üzüm pekmezi doğal olandan dene canım. Yumuşatıyor göğsü. Ben kendime de denerim bu yöntemi...Yapabilirsek bizde deneyelim cnm, çok teşekkür ederim ❤
Tatlı krizi tuttuğu muaayyen günlerde kullanabilirsin hurmalarini.Benim hurmalar da duruyor kuru kayısı daha çok seviyorum hıc yiyesim yok
Çok zor değil mi yaa sadec hurma ve yoğurt. İnsan nasıl dayanır.Neyse ki öğlene kadar durup gidiyor dışarı
Canım sınırlı tüketmek lazım diye biliyorum
Benim yaptığımda ekstra hiç bir şeye izin yok, sadece hurma yoğurt. Umarım sonuç alırsın böyle
Geçen yıl 22 kilo verdiğimde çok faydasını gördüm kabağın. Bir de avokado ve kereviz. Hurma diyetinde üç beş kilo dedikleri için tercih ettim.Ah abla acaba kabak mi denesen.
Ben normalde de kabağı çok severim ama öğün olarak sadece onu yiyemem galiba
Bende ne zaman kabak yesem ertesi gün hep eksi görüyorumGeçen yıl 22 kilo verdiğimde çok faydasını gördüm kabağın. Bir de avokado ve kereviz. Hurma diyetinde üç beş kilo dedikleri için tercih ettim.
Dayanıyor garip napsin yerinde sayip arkadaşlarına rezil olmak daha mı iyi tatlım.Çok zor değil mi yaa sadec hurma ve yoğurt. İnsan nasıl dayanır.
Ayy sen ne tatlısın, ben menü yorumlamayı hiç beceremiyorum. Kurallara uyayim diye yapıyorum. Geçti bikac gündür hiç yapmadım. Hatta dünkü menümü de yazmadım. Heme yazayım da beni de sopala
Ye kuzum doya doya ye...Bende ne zaman kabak yesem ertesi gün hep eksi görüyorum
Ben ne iş yapayım canım. Bana da bişey söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?