Anladım canım okula gönderme istersen bir kac gün evde dinlensinAslında biz taburcu degildik 3 gün yememesi gerekenler var diyet verdi 4. Gün idrar toplıycaz ben bunları evde yapsam olurmu dedim doktor çıkmak istiyorsanız sizi taburcu edelim dedi bi nevi kaçtık hastanede sadece dün sabah agrıdı tansiyon takibi normal çıktı kalmayalım artık dedim o yüzden çıktık oda doldu komşuları pek sevemedim
Evet. Moral bozmak yok.Olsun kuzum ilk gün olur öyle şeyler.hatta ilk hafta diyeyim.kolay mı aylarca yıllarca düşünmeden ye sonra pat diye kes.
Çok haklısın canım. Öğle ve akşam arasına bir ara öğün koymaliydim. Yapmadım. Neyse zamanla oturur düzen.Aç kalmamaya çalış canım, çünkü o zaman gerçekten önünü alamıyoruz yemenin.
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun kuzum hayırdır oglunmu rahatsız
Bebem iki öğün yedim dün aslında. Kivi elmanın muadili. Ender abim çok acikirsaniz bir elma veya leblebi yiyebilirsiniz demişti. Bugün üç öğün planladim çünkü dün çok zorlandım.Güzel menü afiyet olsun canım
Abla akşam kivi yerine hurma yemen lazım, böyır değişiklik yaparak verim alamazsın :/
Öğün atlamanı geçiştirmeni beğenmedim, akşam sadece çorba var, ne çorbası
:/
Çok şükür evinize kavuşmuşsunuz canım. Dünden beri nasıl peki Tuğçe. Hava değişimine ihtiyacı varmış onun.Ablacım dün saat 15.30 gibi taburcu olduk işlemleri falan yaptırdım koşturmaca geçti eve geldik yemek yedim banyo yaptım kendimi yataga attım gelemedim
Eşim de bu hafta kabak detoksu yapalım dedi, dün bir sürü kabak aldım pazardan. Bu sabah yapmayacağını söylediVayyyy zalımlar demek bensiz detoksa başladınız heeee elee olsun
Dün sabah hastanede ağrıyınca bir şey bulabildiler mi, tansiyon falan nasıldı.Sagol canım dün sabah hastanede akşamda evde agrıdı sabah yine vardı okula gitti müdür yardımcısı aradı eşim gitti eve getirdi sanırım yüksek ses çok etkiliyor
Ben de bu yuzden sasirmistimKandırmışlar seni hipoşekersiz günde bitter olur mu kız,amaç şekeri vücuda unutturmak değil mi
Gecmis olsun cnm oglunaGünaydın cnm, iyiyim çok şükür ☺ Servisteyim, işe gidiyorum.
Akşam oğlumu doktor götürdük, geçmeyen bir öksürük var. Bu hafta ilaç kullanıp, geçmezse alerji bölümüne sevk edecekler. Ona canım sıkkın biraz...sen nasılsın cnm? ❤
Gecmis olsun cnm. Anladigim kadariyla nedeni tansiyon degil peki neymis bulabildiler mi? Norolojik mi? migren mi? Bir aciklama yaptilar mi sana. 3 gun diyeti varmis keske rapor alsaydin 4. Gun idrar toplamasida okulda zor olurdu.Ablacım dün saat 15.30 gibi taburcu olduk işlemleri falan yaptırdım koşturmaca geçti eve geldik yemek yedim banyo yaptım kendimi yataga attım gelemedim
Yavrum geçmiş olsun. Hırıltılı değilse korkma. Geçmeyen oksuruklerde ben çocuklarıma pekmez ısıtıp biraz karabiber ekler şurup gibi icirirdim. Sonra havluyu ütü ile ısıtıp bir göğsüne bir sırtına koyardım iyi gelir geçerdi. Geçmezse de en azından geceyi rahat gecirirlerdi.İkiz gibi büyüdüler benimkiler. 14 ay vardı aralarında. Ben annemden öğrendim bu yöntemi.Günaydın cnm, iyiyim çok şükür ☺ Servisteyim, işe gidiyorum.
Akşam oğlumu doktor götürdük, geçmeyen bir öksürük var. Bu hafta ilaç kullanıp, geçmezse alerji bölümüne sevk edecekler. Ona canım sıkkın biraz...sen nasılsın cnm? ❤
Neyse ki öğlene kadar durup gidiyor dışarıVay vicdansız komple mi izin almış kız, düşman başına
Canım sınırlı tüketmek lazım diye biliyorumÇok haklısın canım. Öğle ve akşam arasına bir ara öğün koymaliydim. Yapmadım. Neyse zamanla oturur düzen.
Benim sormak istediğim bir soru var kızlar. Ben beyaz çayı çok severek tüketiyordum ve etkisini de görmüştüm. Yeşil çay da olabilir. Ama şuan emziriyorum acaba uygun mu bu dönemde. Bilen var mı?
Benim yaptığımda ekstra hiç bir şeye izin yok, sadece hurma yoğurt. Umarım sonuç alırsın böyleBebem iki öğün yedim dün aslında. Kivi elmanın muadili. Ender abim çok acikirsaniz bir elma veya leblebi yiyebilirsiniz demişti. Bugün üç öğün planladim çünkü dün çok zorlandım.
Afiyet olsun canım menün, suyun, sporun güzelsabah 7 buçuk: 1 haşlanmış yumurta 1 kare peynir 2 dilim ekmek yarım portakal 1 fincan yesilcay
saat 10.30 3 gün kurusu 1 kupa sütlü kahve
saat 13 .30 1.5 avuç leblebi 2 ceviz
akşam 17 00
1 haşlanmış kabak
2 dilim ekmek
3 köfte
ara 19 00 :3 kaşık yoğurt yarım portakal
2ltsu 20dk pilates
Nego Zipzip-
Afiyet olsun güzel menüDun menumude yazmadim. Oturmusken onlarida yazayim
Pazar menum
09.00 1 limon ve 1 sb su
11.00 3 kicuk mandalina
12.30 marul havuc mor lahana limon zeytin yaz
16.00 naneli yesil cay
18.30 buharda pismis karnibahar kozlenmis kirmizi biber zeytin yag limon
22.00 sade soda
Bugun her seyi tuzsuz tukettim
P.tesi menum
11.00 filtre kahve
13.30 domates salatalik peynir yesil zeytin
18.30 kiymali karnibahar susuz cacik
22.00 ya da 22.30da kizlari yatirinca bi keyif kahvesi yapar icerim insallah
Su 2 lt
Sporda 3 gunluk oruclqra basladigim icin salon kaydimi dondurdum. Subatta tekrar salona baslicam insallah. O zamana kadar ev ve is yerinde bol bol kosturmaca
Afiyet olsun güzel menüŞekersiz 1.gün pazartesi
Kahvaltı 11de..
2 haş yumurta
2 çeri domates
7 zeytin
Peynir
Çay
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
Ara
Tarçınlı elma
Akşam 18de..
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
Su baya içtim..
Spor bugün yok ama başlıcam
Menülerini ilgiyle takip ediyorum, arınma dediğini ne sıklıkta yapıyorsun peki diyette?Saat 9.00
Arinma 4+2+1
3 yk yogurt 20 gram kirmizi lahana bir limonun suyu 5 tam ceviz robattan gecirip icildi ( toplamda 500 ml )
Saat 13.00
3 domates rendesi bir dis sarimsak yarm ck taze zencefil pul biber karabiber 6 bag maydanoz 1 yk zeytinyaginda marine edilip yendi
3 lt su + 550 ml ( hibuskus ihlamur ve papatYa cayi)
Arinma gununde oldugum icin spor yok
Afiyet olsun canım, geçmiş olsun çocuğuna9 Aralık
Sabah 6 akşamki çoban salatanın kalanı
Bir avuç kavrulmuş badem biraz peynir
Saat 12 yarım portakal yarım porsiyon haşlanmış tavuk bi kase domates çorbası
Akşam 6 yarım avuç fındık
Gece eve geç gelince yiyemedim
Spor çocuğu hastaneye götürdüm herhalde bi 15-20 dakika yürüdük
Su 1500 ml 200 ml yeşil çay
Canım sabah normal ekmeği yedin şekerin oynadı, öğlen de bakliyat olunca devam etti bu durum, haliyle akşam kaçamak oldu. Sen zaten emziriyorsun, sağlıklı şeylerden kısma sakın, mesela yoğurdu 3 kaşık yeme bir kase ye, salatayı bol ye. Daha önce yaptın zaten sende biliyorsun formülü9 Aralık pazartesi
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim normal ekmek
1 kk büyüklüğünde peynir
Yeşillik,domates
Öğlen 14.30
6 kaşık etli nohut
Birkaç çatal turşu
3 yk yoğurt
Akşam 19.30
6 yk yumurtalı mantar
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
1 kase tarhana çorbası
Bir de üstüne 2 yk kadar irmik helvası gömdüm. Olmadı biliyorum.
3 lt su içtim. Henüz spora başlayamadım.flasha leslie videoları atmam gerekiyor
Yine güzel bir menü ve sporPazartesi menü
Saat 9:30 limonlu su
Kahvaltı saat 10:00
2 haşlanmış yumurta , 2 krep , 1 salatalık,1domates, 2 dilim peynir 1 bardak çay .
Ara saat 12:00
Yeşil çay
Öğlen saat 14:00
Karabuğday pilavı 1 kase kadar, yoğurt 1 kase + yarım kase salata
Ara 15:00 yeşıl çay
Akşam 16:00
Pancar salatası
Spor 12300 adım
Su 2.5 litre
Güzel fikir bence :)
Ben akıllı akıllı listeme uyuyorum vallaTakımda yine bir rehavet var, yine bir sessizlik. Ne zaman sessizlik olsa cuma sonuçlar kötü oluyor
İlla eli sopalı olacaz
Eki Görüntüle 2563652
Yapalım ama benBiri de spor tablosu yapsa harika olur, spor yarışı iyi gaz veriyor
Bir gönüllü lazım canım ona, ilk sayfada puanlar var zaten, biri not edecek ama kimBen akıllı akıllı listeme uyuyorum vallasuyumu da iciyorum örtmenim
Yapalım ama bencgdmk yi rakip istiyom ezip gecicem onu sjsjsj
Bilgisayar olsa ben not ederim ama telefondan olur mu o iş bide 1.5 haftaya sınavlar basliyo ilgilenemeyebilirimBir gönüllü lazım canım ona, ilk sayfada puanlar var zaten, biri not edecek ama kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?