Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anladım canım okula gönderme istersen bir kac gün evde dinlensin

Aç kalmamaya çalış canım, çünkü o zaman gerçekten önünü alamıyoruz yemenin.
Çok haklısın canım. Öğle ve akşam arasına bir ara öğün koymaliydim. Yapmadım. Neyse zamanla oturur düzen.
Benim sormak istediğim bir soru var kızlar. Ben beyaz çayı çok severek tüketiyordum ve etkisini de görmüştüm. Yeşil çay da olabilir. Ama şuan emziriyorum acaba uygun mu bu dönemde. Bilen var mı?

Geçmiş olsun kuzum hayırdır oglunmu rahatsız
Teşekkür ederim cnm Geçmeyen öksürük var cnm oğlumda. Alerjik olabilir dediler. Bu hafta ilaç kullanıp kontrole gideceğiz. Duruma göre alerji bölümüne gönderebilirlemiş. Tuğçe nasıl oldu? Eve geçmişsiniz.

Bebem iki öğün yedim dün aslında. Kivi elmanın muadili. Ender abim çok acikirsaniz bir elma veya leblebi yiyebilirsiniz demişti. Bugün üç öğün planladim çünkü dün çok zorlandım.

Ablacım dün saat 15.30 gibi taburcu olduk işlemleri falan yaptırdım koşturmaca geçti eve geldik yemek yedim banyo yaptım kendimi yataga attım gelemedim
Çok şükür evinize kavuşmuşsunuz canım. Dünden beri nasıl peki Tuğçe. Hava değişimine ihtiyacı varmış onun.

Vayyyy zalımlar demek bensiz detoksa başladınız heeee elee olsun
Eşim de bu hafta kabak detoksu yapalım dedi, dün bir sürü kabak aldım pazardan. Bu sabah yapmayacağını söyledi Ben de yalnız kaldım senin gibi, kabaklar ziyan olmasın diye ben kabak tadı vericem Gel bana katıl iki gün.

Sagol canım dün sabah hastanede akşamda evde agrıdı sabah yine vardı okula gitti müdür yardımcısı aradı eşim gitti eve getirdi sanırım yüksek ses çok etkiliyor
Dün sabah hastanede ağrıyınca bir şey bulabildiler mi, tansiyon falan nasıldı.

Slm kizlar.
Ogle aradi yemek yerken sizi okudum hemen
Kandırmışlar seni hipo şekersiz günde bitter olur mu kız,amaç şekeri vücuda unutturmak değil mi
Ben de bu yuzden sasirmistim
Gecmis olsun cnm ogluna
Eger ilac kullanip gecmezse alerjiye gideceksiniz ya. Yesil alan acildiktan sonra randevu alabilirsin. Alerji bolumune muayene olmak icin cocugun 15 gun ilac kullanmamis olmasi lazim. Taburculuktan hemen sonra gidersen bakmazlar. Sen bunu hesapla randevu alirken ona gore bir tarihi al ya da ozele gotureceksende ona gore gotur.
Ablacım dün saat 15.30 gibi taburcu olduk işlemleri falan yaptırdım koşturmaca geçti eve geldik yemek yedim banyo yaptım kendimi yataga attım gelemedim
Gecmis olsun cnm. Anladigim kadariyla nedeni tansiyon degil peki neymis bulabildiler mi? Norolojik mi? migren mi? Bir aciklama yaptilar mi sana. 3 gun diyeti varmis keske rapor alsaydin 4. Gun idrar toplamasida okulda zor olurdu.

Yavrum geçmiş olsun. Hırıltılı değilse korkma. Geçmeyen oksuruklerde ben çocuklarıma pekmez ısıtıp biraz karabiber ekler şurup gibi icirirdim. Sonra havluyu ütü ile ısıtıp bir göğsüne bir sırtına koyardım iyi gelir geçerdi. Geçmezse de en azından geceyi rahat gecirirlerdi.İkiz gibi büyüdüler benimkiler. 14 ay vardı aralarında. Ben annemden öğrendim bu yöntemi.

Vay vicdansız komple mi izin almış kız, düşman başına
Neyse ki öğlene kadar durup gidiyor dışarı
Canım sınırlı tüketmek lazım diye biliyorum
Bebem iki öğün yedim dün aslında. Kivi elmanın muadili. Ender abim çok acikirsaniz bir elma veya leblebi yiyebilirsiniz demişti. Bugün üç öğün planladim çünkü dün çok zorlandım.
Benim yaptığımda ekstra hiç bir şeye izin yok, sadece hurma yoğurt. Umarım sonuç alırsın böyle

Afiyet olsun canım menün, suyun, sporun güzel
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun güzel menü
Menülerini ilgiyle takip ediyorum, arınma dediğini ne sıklıkta yapıyorsun peki diyette?
Afiyet olsun canım, geçmiş olsun çocuğuna
Canım sabah normal ekmeği yedin şekerin oynadı, öğlen de bakliyat olunca devam etti bu durum, haliyle akşam kaçamak oldu. Sen zaten emziriyorsun, sağlıklı şeylerden kısma sakın, mesela yoğurdu 3 kaşık yeme bir kase ye, salatayı bol ye. Daha önce yaptın zaten sende biliyorsun formülü
Yine güzel bir menü ve spor

Ben akıllı akıllı listeme uyuyorum valla suyumu da iciyorum örtmenim

Yapalım ama ben cgdmk yi rakip istiyom ezip gecicem onu sjsjsj
Bir gönüllü lazım canım ona, ilk sayfada puanlar var zaten, biri not edecek ama kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…