Çok yaptım ama hiç zorlanmadım ben canım. Kişiye göre değişir mutlakaÇok zor değil mi yaa sadec hurma ve yoğurt. İnsan nasıl dayanır.
Ya çok hoşsunAyy sen ne tatlısın, ben menü yorumlamayı hiç beceremiyorum. Kurallara uyayim diye yapıyorum. Geçti bikac gündür hiç yapmadım. Hatta dünkü menümü de yazmadım. Heme yazayım da beni de sopala
Keşke spor tablosu yapsan sendeBen ne iş yapayım canım. Bana da bişey söyle
Çörekotu yağını eşim almıştı soğuk sıkım kaliteli bir şey ama ben de öyle şeyleri içemiyorumKuranda geçen yiyecekler zeytin, incir,hurma,bal çörekotu bunları yiyince insan daha dinç oluyor çörekotu yağını Alicam aktardan
Kabak yapsaydın keşke canım. Sabah iki yumurta iki dilim peynir, günde iki küçük boy meyve, 4 tam ceviz var. Daha ne olsun.Az önce ikinci öğünü de yedim. Leblebi sarı demişti. Kolay geçmiyor Songül ya...Aciktigima inanamıyorum. Peynir, yumurtaya kurban olsun bu diyet. Gece elma uykumu kaçırır diye kivi yedim kızlar olmadı diyor.Bugün iki ceviz ekledim yine olmadı diyecekler. Napim original oldu benim detoksum bir kilo gitse bile kabulum cumaya kadar.
Yoğurda veya süte katip denicem belki o zaman olurÇörekotu yağını eşim almıştı soğuk sıkım kaliteli bir şey ama ben de öyle şeyleri içemiyorumkeşke içebilsem, midem ağzıma geliyor
Devamsızlıgı çok oldu mecbur gidicekAnladım canım okula gönderme istersen bir kac gün evde dinlensin
ne yiyorsun ki şişkinlik hissedeceksin canım. sağlık sorunu yaşamamaya dikkat et, kötü olursan bırak hemen.Kötü gidiyor tatlım. İyi ki baslamamişsin. Bırakmayacağım ama...Yalnız faydasını görüyorum. Şişkinlik yok. Midem belime yapışmış gibi hissediyorum.
Sanada çok geçmiş olsun kuzum geçer inş nedense benim aklımada geçmiyorsa astım ola bilir gibi geldi inş bişey çıkmaz ilaç iyi gelir evet eve çıktık Tuğçe bildiğin Tuğçe işte aynıTeşekkür ederim cnm ❤ Geçmeyen öksürük var cnm oğlumda. Alerjik olabilir dediler. Bu hafta ilaç kullanıp kontrole gideceğiz. Duruma göre alerji bölümüne gönderebilirlemiş. Tuğçe nasıl oldu? Eve geçmişsiniz.
ilk seferde ben de zorlandım ama şimdi güzel geliyor canım. Ben rende yapmadım öyle yiyemem, bol da kırmızı biber attım, nefis oldu.Ah abla acaba kabak mi denesen.
Ben normalde de kabağı çok severim ama öğün olarak sadece onu yiyemem galiba
Yok anam yok yine aynı kendiyle beraber benimde psikolojimi bozduÇok şükür evinize kavuşmuşsunuz canım. Dünden beri nasıl peki Tuğçe. Hava değişimine ihtiyacı varmış onun.
Sağlığını etkileyecek diye korkuyorum, kaç gün yapacaksın.Dayanıyor garip napsin yerinde sayip arkadaşlarına rezil olmak daha mı iyi tatlım.
İçine de ceviz ohilk seferde ben de zorlandım ama şimdi güzel geliyor canım. Ben rende yapmadım öyle yiyemem, bol da kırmızı biber attım, nefis oldu.
Hurmayı tek seferde maksimum 3 tane yiyebilirim canım, hemen bayar beni. Yoğurdu da zor yerim. Hiç bana göre değil yani.Çok yaptım ama hiç zorlanmadım ben canım. Kişiye göre değişir mutlaka
Hemşire koşarak geldi tansiyon baktı 12.8 normal dedi o kadar güldükki durun tuğçenin başı agrımış kız sana başın agrımıyo dedik diye nazar ettik dediDün sabah hastanede ağrıyınca bir şey bulabildiler mi, tansiyon falan nasıldı.
tablo şeklinde yapmayı beceremem burda ama herkesin adı ve puanı şeklinde yazarım, ne dersin.Ya çok hoşsun
Keşke spor tablosu yapsan sende
Bence olur neden olmasıntablo şeklinde yapmayı beceremem burda ama herkesin adı ve puanı şeklinde yazarım, ne dersin.
Şu diyet ve idrar sonucu belli etse bari neyi varsa.Yok anam yok yine aynı kendiyle beraber benimde psikolojimi bozdu
Cevizi ayrı yiyorum canım, içinde hiç sevmedim. hem de atıştırmalık olmuş oluyor bana.İçine de ceviz oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?