Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuranda geçen yiyecekler zeytin, incir,hurma,bal çörekotu bunları yiyince insan daha dinç oluyor çörekotu yağını Alicam aktardan
Çörekotu yağını eşim almıştı soğuk sıkım kaliteli bir şey ama ben de öyle şeyleri içemiyorum keşke içebilsem, midem ağzıma geliyor

Kabak yapsaydın keşke canım. Sabah iki yumurta iki dilim peynir, günde iki küçük boy meyve, 4 tam ceviz var. Daha ne olsun.

Kötü gidiyor tatlım. İyi ki baslamamişsin. Bırakmayacağım ama...Yalnız faydasını görüyorum. Şişkinlik yok. Midem belime yapışmış gibi hissediyorum.
ne yiyorsun ki şişkinlik hissedeceksin canım. sağlık sorunu yaşamamaya dikkat et, kötü olursan bırak hemen.

Sanada çok geçmiş olsun kuzum geçer inş nedense benim aklımada geçmiyorsa astım ola bilir gibi geldi inş bişey çıkmaz ilaç iyi gelir evet eve çıktık Tuğçe bildiğin Tuğçe işte aynı

Ah abla acaba kabak mi denesen.
Ben normalde de kabağı çok severim ama öğün olarak sadece onu yiyemem galiba
ilk seferde ben de zorlandım ama şimdi güzel geliyor canım. Ben rende yapmadım öyle yiyemem, bol da kırmızı biber attım, nefis oldu.

Dün sabah hastanede ağrıyınca bir şey bulabildiler mi, tansiyon falan nasıldı.
Hemşire koşarak geldi tansiyon baktı 12.8 normal dedi o kadar güldükki durun tuğçenin başı agrımış kız sana başın agrımıyo dedik diye nazar ettik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…