Ömürden 1 yıl daha gitti diye kutlamamı yapacaksınız diğer günlerden farkı ne hiç anlamam o geceninEvet canım yapacağım ben. sonra iki gün kabak yerim cumaya artı gelmem
Sağlıklı mutlu bir yıla daha girdiğim için :) bakış acısıÖmürden 1 yıl daha gitti diye kutlamamı yapacaksınız diğer günlerden farkı ne hiç anlamam o gecenin
Sonuçları beklemeden bi pedagogla görüşseniz mi acaba canım, belki bir derdi varsa rahatça anlatır ona, hastanelerde sürünmekten kurtulursunuz.Ablacım sağ ve sol alın şakakları zonkluyor diyor yüzü kızarıyor ateş gibi oluyor valla ne doktorlar bişey anladı nede ben okuldan geldi şimdi gayet iyi azda agrısa diyoki okuldan gelmesem o seste daha çok ağrımaya başlardı herşey normal temiz doktor evde canını sıkan bi sorun falan varmı diye sordu öyle bişeyde yok kafasına ne takıyor bilmiyorum işte yakında onuda ögrenicez
Hayali de pek masum, şekersiz 21 gün yapmasan onu şimdi de yersin ki nolacak.Bende düşünüyorum,veririz bence ablam
Nego ablam yemeyek mi ya senede 1 günben yılbaşı kutlaması niyetiyle değilde değil bir yıl daha geçti iyisiyle kötüsüyle onun için zaten yiyeceğim şey de nohut unlu kek şekersiz shshh
Zor geliyor ablaHayali de pek masum, şekersiz 21 gün yapmasan onu şimdi de yersin ki nolacak.
Tembellik bu ara bende de öyle cok ki. çocuk günlerdir kek istiyor hala yapmadım. fırın da bozuldu aksi gibi. mikrodalgada pişircem.Zor geliyor ablaçok tembel oldum çok birde nohut unu da alamadım daha
Canım ben çörekotunu sabah peynirle tüketiyorum kahvaltının yanında. 2 sene önce diyetisyenim tavsiye etmişti.Kuranda geçen yiyecekler zeytin, incir,hurma,bal çörekotu bunları yiyince insan daha dinç oluyor çörekotu yağını Alicam aktardan
HavalardanTembellik bu ara bende de öyle cok ki. çocuk günlerdir kek istiyor hala yapmadım. fırın da bozuldu aksi gibi. mikrodalgada pişircem.
AA peynir üstüne de iyi gider. Teşekkür ederimCanım ben çörekotunu sabah peynirle tüketiyorum kahvaltının yanında. 2 sene önce diyetisyenim tavsiye etmişti.
Pazar gününden sonra bende yaparım canım evime dönmüş olacagımBiri de spor tablosu yapsa harika olur, spor yarışı iyi gaz veriyor
Tatlım cuma tartisina kadar. Yedi günden vazgeçtim yimediSağlığını etkileyecek diye korkuyorum, kaç gün yapacaksın.
Pazar gününden sonra bende yaparım canım evime dönmüş olacagım
Tatlım üç gün kaldı. Rutin kırılsın istiyorum bizimki rahata alıştı nazlanmayi bırakır diye bekliyorum. 60.5 oldu pazartesi günü. 5 gormeyim mi bebemAbla eski düzene girince verdiğin emek boşa gidecek normal diyetine dön ya eziyet etme kendine senin kilon bu hafta nasıldı bilmiyorum ama takıldıysan detoks uygun ama veriyorsan bence keşke yapmasaydın ya sende kendine iş arıyon bence senin diyete ihtiyacın yokki sen diyet yapıyosan biz ölelim Anacım 87 lilo nedir yahu
çok yakışıyor peynire, ben domates salatalık biber de doğrayıp çok az da zeytinyağı koyuyorum. ne zamandır yapmıyordum bak iyi oldu aklıma geldiği.Canım ben çörekotunu sabah peynirle tüketiyorum kahvaltının yanında. 2 sene önce diyetisyenim tavsiye etmişti.
akşama kadar kafam şişiyor canım ya , bu dönem yoğunum biraz.Havalardan
dön artık yaa özledik valla.Pazar gününden sonra bende yaparım canım evime dönmüş olacagım
bugün hariç iki günün kaldı öyleyse. hadi biraz daha dayan.Tatlım cuma tartisina kadar. Yedi günden vazgeçtim yimedi
Yardım ederim ben de ona ya da spor veya kür örnekleri paylaşırım.
Spor yapılsın da puanlama işi kolay canım hallderiz
Bende sizleri cok özledim canımdön artık yaa özledik valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?