Evet canım yapacağım ben. sonra iki gün kabak yerim cumaya artı gelmemYılbaşı gecesi kaçamak yapacak mısınız
2.7 kg verirsem yılbaşına kadar bende yapcamEvet canım yapacağım ben. sonra iki gün kabak yerim cumaya artı gelmem
Perşembe dopler ultrasonu var okula gitmiycek cuma toplama için okula gitmiycek o yüzden göndermek zorunda kaldım perşembe günü rapor alıcam bu 2 gün için çok geri kaldı derslerden öğretmenler durumu biliyor o yüzden sınıfta olmasıda yeter ödev falan yok tuğçeye dersi dinlese yeterli sebebi yok ben psikolojik olduğunu düşünüyorum idrardada bişey çıkmazsa pedegog yada psikiyatri randevu alıcaz bu arada 18 endokrin randevumuz var obez sınırında çıktı anası kılıklı şişkoSlm kizlar.
Ogle aradi yemek yerken sizi okudum hemen
Ben de bu yuzden sasirmistim
Gecmis olsun cnm ogluna
Eger ilac kullanip gecmezse alerjiye gideceksiniz ya. Yesil alan acildiktan sonra randevu alabilirsin. Alerji bolumune muayene olmak icin cocugun 15 gun ilac kullanmamis olmasi lazim. Taburculuktan hemen sonra gidersen bakmazlar. Sen bunu hesapla randevu alirken ona gore bir tarihi al ya da ozele gotureceksende ona gore gotur.
Gecmis olsun cnm. Anladigim kadariyla nedeni tansiyon degil peki neymis bulabildiler mi? Norolojik mi? migren mi? Bir aciklama yaptilar mi sana. 3 gun diyeti varmis keske rapor alsaydin 4. Gun idrar toplamasida okulda zor olurdu.
tamam canım hangi gün başlyorum.Bence olur neden olmasın
Bana kullanman gerekecek öyleyse
Beraber yaparız kabağı o geceden sonraBana kullanman gerekecek öyleyse
Ben 5li kiloları görmüş olacağımı düşünüyorum, inşallah hepimiz biraz vermiş oluruz o zamana kadar.2.7 kg verirsem yılbaşına kadar bende yapcam
Bu cuma olsun istersentamam canım hangi gün başlyorum.
Evet canım yapacağım ben. sonra iki gün kabak yerim cumaya artı gelmem
2.7 kg verirsem yılbaşına kadar bende yapcam
Kalbim kırıldıBeraber yaparız kabağı o geceden sonra
tamam canım, herkese de duyuralım akşam.Bu cuma olsun istersen
Kalbin kırılmasın kuşum, çok aşırı yemeyeceğim. çok geç de yemem zaten.Kalbim kırıldı
Ablacım sağ ve sol alın şakakları zonkluyor diyor yüzü kızarıyor ateş gibi oluyor valla ne doktorlar bişey anladı nede ben okuldan geldi şimdi gayet iyi azda agrısa diyoki okuldan gelmesem o seste daha çok ağrımaya başlardı herşey normal temiz doktor evde canını sıkan bi sorun falan varmı diye sordu öyle bişeyde yok kafasına ne takıyor bilmiyorum işte yakında onuda ögrenicezEvine ve bize hoş geldin o zaman
Hiç başlama tatlım... Hurma-yoğurtla hayatın hiç tadı yok.
Tuğçe ağrıyı nasıl tanımlıyor canım? Acı eşiği çok mu düşük yoksa dayanamayacak kadar zonkluyor mu merak ettim? Bizim okullar da Maşallah çok gürültülü. Ömrü boyunca katlanmak zorunda yavrucuk
Umarım...
Bende düşünüyorum,veririz bence ablamBen 5li kiloları görmüş olacağımı düşünüyorum, inşallah hepimiz biraz vermiş oluruz o zamana kadar.
Nego ablam yemeyek mi ya senede 1 günKalbim kırıldı
Süper olur canım yorumlarını begeniyorum
Bence de
Abla eski düzene girince verdiğin emek boşa gidecek normal diyetine dön ya eziyet etme kendine senin kilon bu hafta nasıldı bilmiyorum ama takıldıysan detoks uygun ama veriyorsan bence keşke yapmasaydın ya sende kendine iş arıyon bence senin diyete ihtiyacın yokki sen diyet yapıyosan biz ölelim Anacım 87 lilo nedir yahuKötü gidiyor tatlım. İyi ki baslamamişsin. Bırakmayacağım ama...Yalnız faydasını görüyorum. Şişkinlik yok. Midem belime yapışmış gibi hissediyorum.
Kalbin kırılmasın kuşum, çok aşırı yemeyeceğim. çok geç de yemem zaten.
Şaka yaptım kızlar yaBende düşünüyorum,veririz bence ablam
Nego ablam yemeyek mi ya senede 1 günben yılbaşı kutlaması niyetiyle değilde değil bir yıl daha geçti iyisiyle kötüsüyle onun için zaten yiyeceğim şey de nohut unlu kek şekersiz shshh
TamamdırSüper olur canım yorumlarını begeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?