Eltim kullansana sen onu. Ne güzel makine varmış evde. Sporu bıraktın iyice, bir ara güzel yürüyüş yapiyordun. Şimdi sizin oralarda soğuktan çıkılmaz evde değerlendir bu fırsatı.Koşu bandını çoktan sattım eliptik vere bilirim gell
İyi olsun da ihalesi bize kalsın dert değil canım. Baksana bugün kötü bile olmuş.İhale bize kaldı eltimabla sen o 500 gr bize ver seni kurtardık ölüm orucundan
Cnm sabah 5 gibi ayaktaymışsın, sorun yoktur inşallah?İyi olsun da ihalesi bize kalsın dert değil canım. Baksana bugün kötü bile olmuş.
çok geçmiş olsun canım olabilir tam hastalık vakitleri dikkat edinKızlar günaydınnn ❤
Oğlum öksürükten sonra hasta oldudün akşam kustu durdu, ateşide vardı. İlaç kullanıyoruz, inşallah toparlar artık.
Benimde boğazım iki gündür çok kötü. Hastanede mi hasta olduk nedir...
Günaydın canım, yok bir sorun. Çocuk akşam yatarken biraz burnu tikanikti onu kontrol ettim sonra da uykum kaçtı, biraz buralarda dolandımCnm sabah 5 gibi ayaktaymışsın, sorun yoktur inşallah?
Sana ve oğluna çok geçmiş olsun canım. Havalar birden çok soğudu, arada gidiş gelişlerde hasta olmuş olabilir. Umarım ikiniz de çok çabuk iyilesirsiniz.Kızlar günaydınnn ❤
Oğlum öksürükten sonra hasta oldudün akşam kustu durdu, ateşide vardı. İlaç kullanıyoruz, inşallah toparlar artık.
Çok geçmiş olsun canım ikinizedeKızlar günaydınnn ❤
GünaydınGünaydın ♥
Kızlar günaydınnn ❤
Günaydın ♥
Hadi bakalım kizlar, bundan sonra devamı gelecek olan hatırlatma mesajlarının ilki gelsin.
Bu mesajı gören herkes hemen en az 250 ml su içsin. Ardından 10 squat, dizinde sorunu olanlar 10 mekik yapsın, yaptım diye de mesaj atsın.
Süpersin canımİşlem tamam Songül’üm10 mekik ve su
Günaydın canımGünaydınnnn
Süpersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?