İyi olmana sevindim canım, kaptanımız çok iyi kalpli kolay kolay kıyıp atamıyorÇok şükür regl oldum, depresyonum bitti, artık buradayım. Valla elim gitmedi hiç menü falan yazmayaZipzip- beni gruptan atacak diye tırstım bir ara
İyi olmana sevindim canım, kaptanımız çok iyi kalpli kolay kolay kıyıp atamıyordepresyonunu da burda yaşa, biz düzeltiriz hemen, uzaklaşma burdan.
Canımızı sıkmak da ne demek öyle düşünme. Biz burası sayesinde güzel arkadaşlar edindik. Bilmiyordum durumunu, ne kadar üzülme desem de işe yaramaz biliyorum ama bundan sonra dualarimdasin. Kaç yaşındaydın, kaç yıllık evlisin.Teşekkür ederim kuzum, hep buralardayım da okuyorum ama yazamadım bir turluBir de çocuk istiyorum ya her regl donemi geliyorlar bana. Takvimi falan sildim de daha rahat olmayı umuyorum Bu konularla da canınızı sıkmak istemiyorum. Böyle iste
Şişkinlik için gerekli olan tüm elementler var şu an sende canım. Gün içinde hafiflersin ama bir yeşil çay iç bence.karnım davul gibi kurufasulye turşu yedim birderegl olacağım ondan mı acaba yoksa diyetisyen listesi mi çok geldi
Kolay kolay kimseyi takımdan atmadım canım korkmaÇok şükür regl oldum, depresyonum bitti, artık buradayım. Valla elim gitmedi hiç menü falan yazmayaZipzip- beni gruptan atacak diye tırstım bir ara
Yavrum noldu sen niye uyumadin o saatte. Umarım her şey yolunda. Benim ev sekizinci katta olduğundan sanırım bayağı sallandik. Kimi hiç hissetmemiş bile... Allah beterinden korusun Balıkesir merkezliymis .Şimdiden afiyet olsun canım. Kaç büyüklüğünde oldu canım, inşallah hiçbir yerde sorun yaratmamıştır, Allah korusun.
Canımızı sıkmak da ne demek öyle düşünme. Biz burası sayesinde güzel arkadaşlar edindik. Bilmiyordum durumunu, ne kadar üzülme desem de işe yaramaz biliyorum ama bundan sonra dualarimdasin. Kaç yaşındaydın, kaç yıllık evlisin.
Kolay kolay kimseyi takımdan atmadım canım korkma
Bugünden sonra yazarsın menülerini canım
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlaryerli malı varmış bugün bakalım inş sağ salim bunu da atlatırım.. biri kısır yapacakmış dayanamazsam onu yerim azcık dedim
GünaydınGünaydın arkadaşlaryerli malı varmış bugün bakalım inş sağ salim bunu da atlatırım.. biri kısır yapacakmış dayanamazsam onu yerim azcık dedim
Erken uyumuştum zaten, çocuğu kontrole kalktım uykum kaçtı. Sonra tekrar uyudum canım.Yavrum noldu sen niye uyumadin o saatte. Umarım her şey yolunda. Benim ev sekizinci katta olduğundan sanırım bayağı sallandik. Kimi hiç hissetmemiş bile... Allah beterinden korusun Balıkesir merkezliymis .
İnşallah bundan sonrası güzel olsun canım, Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Yorgunluklarını attın artık güzel misafirin gelecektir bence.4 yıl bitti Eylül’de canim. Bir kürtajım bir de başarısız tüp bebek denemem var. Mayıs gibi tüp bebekti, Temmuz’da da düştüm ameliyat vs. Yorgundum epey, iste yeni yeni hayata adapte olmaya çalışıyorum. 40 oldum artık
Kolay gelsin canım.Bu gece annemler gelecek temizlik yapmam gerekiyor müsait olunca gelirim kızlar
Yavrum önce bir deneyeyim dedim tırt çıktım anlayacağın. Bana iyi gelmedi gözün kalmış olabilir mi acabaBensiz Yola çıkan böyle yolda kalır
Benimde bugün regl ilk günü ortakÇok şükür regl oldum, depresyonum bitti, artık buradayım. Valla elim gitmedi hiç menü falan yazmayaZipzip- beni gruptan atacak diye tırstım bir ara
Hiç deme siz olmasaydiniz hurma bayağı beni tirmalayacakti kilo verdiriyor da dayanmak mesele, canin sağ olsun 500 gr lafı mı olur...eltiiler iyi ki varsınız midemde bugün bayram var.İhale bize kaldı eltimabla sen o 500 gr bize ver seni kurtardık ölüm orucundan
İnşallah bundan sonrası güzel olsun canım, Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Yorgunluklarını attın artık güzel misafirin gelecektir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?