Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok şükür regl oldum, depresyonum bitti, artık buradayım. Valla elim gitmedi hiç menü falan yazmaya Zipzip- beni gruptan atacak diye tırstım bir ara
İyi olmana sevindim canım, kaptanımız çok iyi kalpli kolay kolay kıyıp atamıyor depresyonunu da burda yaşa, biz düzeltiriz hemen, uzaklaşma burdan.

İyi olmana sevindim canım, kaptanımız çok iyi kalpli kolay kolay kıyıp atamıyor depresyonunu da burda yaşa, biz düzeltiriz hemen, uzaklaşma burdan.

Teşekkür ederim kuzum, hep buralardayım da okuyorum ama yazamadım bir turlu Bir de çocuk istiyorum ya her regl donemi geliyorlar bana. Takvimi falan sildim de daha rahat olmayı umuyorum Bu konularla da canınızı sıkmak istemiyorum. Böyle iste

Canımızı sıkmak da ne demek öyle düşünme. Biz burası sayesinde güzel arkadaşlar edindik. Bilmiyordum durumunu, ne kadar üzülme desem de işe yaramaz biliyorum ama bundan sonra dualarimdasin. Kaç yaşındaydın, kaç yıllık evlisin.

Şimdiden afiyet olsun canım. Kaç büyüklüğünde oldu canım, inşallah hiçbir yerde sorun yaratmamıştır, Allah korusun.
Yavrum noldu sen niye uyumadin o saatte. Umarım her şey yolunda. Benim ev sekizinci katta olduğundan sanırım bayağı sallandik. Kimi hiç hissetmemiş bile... Allah beterinden korusun Balıkesir merkezliymis .

4 yıl bitti Eylül’de canim. Bir kürtajım bir de başarısız tüp bebek denemem var. Mayıs gibi tüp bebekti, Temmuz’da da düştüm ameliyat vs. Yorgundum epey, iste yeni yeni hayata adapte olmaya çalışıyorum. 40 oldum artık

Yavrum noldu sen niye uyumadin o saatte. Umarım her şey yolunda. Benim ev sekizinci katta olduğundan sanırım bayağı sallandik. Kimi hiç hissetmemiş bile... Allah beterinden korusun Balıkesir merkezliymis .
Erken uyumuştum zaten, çocuğu kontrole kalktım uykum kaçtı. Sonra tekrar uyudum canım.
Gelmiş geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın kimseye.

İnşallah bundan sonrası güzel olsun canım, Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Yorgunluklarını attın artık güzel misafirin gelecektir bence.

İhale bize kaldı eltim abla sen o 500 gr bize ver seni kurtardık ölüm orucundan
Hiç deme siz olmasaydiniz hurma bayağı beni tirmalayacakti kilo verdiriyor da dayanmak mesele, canin sağ olsun 500 gr lafı mı olur...eltiiler iyi ki varsınız midemde bugün bayram var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…