Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlım memnun oldum. Ben de Meryem. İki erkek çocuk annesiyim. 25 yaşındayım. 160 cm boyundayim.Ogretmenim. Bursa' da yaşıyorum.

Slm kizlar
Yarindan sonri bakanlik denetlemesi var is yerinde cok yogun gunler gecircem
Evdede coluk cocuk isi var
Uyurken dinlenirim artik
Elalis hos geldin cnm memnun oldum. Ben de hasibe 31 yasinda 3 cocuklu hemsireyim sakaryada yasiyorum.
Gecmis olsun cnm tekrar ❤
Eki Görüntüle 2563851
Tatlım ben altı aydır 26 beden jean giyiyorum. Çok şaşkınım şu an.
Ben 48 beden kot giyiyordum su an kac oldum bilmiyorum onden arkadan her yerinden pens attim pantalonlarima

Tanıştığıma memnun oldum

Videolar indir canım, onlar da çok güzel etki ediyor.
indiriyim hemen :)
Mavi - Sophie model
Skiny dediğin dar modelse bu da dar bebem...tayt gibi giyip de mi çeksem acep
valla bilemedin abla benim aldığım bildiğin ufacık bişey, 2 el kadar bel yeri var onda sorun yok ama kalça girip bacakların rahat etmesi lazım şimdi giysem sanmıyorum rahat olacağını 57de denicem

Menü, su, spor güzel afiyet olsun, kepek ekmeği kansızlık yapar onun yerine tam buğday veya çok tahıllı vs tercih edebilirsin
Afiyet olsun canım güzel menü, yarından itibaren turşu ve bakliyat olmasın dikkat et, şişirebilir
4+1+1 nedir? Akşam yemeği neden yok?
Spor çok güzel yine
09:30
Eşimle dışarda etli çorba
Acı turşu

15:30
5 köfte
Köfte ekmeğin yarısı
Yeşillik,domates
Ayran

Su 1.5 lt
Spor:3 saat oryantal
Kıvırdın demek afiyet olsun. Kahvaltı vakti kahvaltılık ye gözünü seveyim
Afiyet olsun bugün ki menünü beğendim
Az geldi menü bana, aç bırakma kendini bu kadar

tamamdır abla

Vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin kaynaklarını dengeli bir biçimde almazsan hastalanirsin. Protein vitamin ve diğer mineraller eksik gibi...Gece yapacağın kürün biraz faydası olabilir ama o saatte vücut onu değerlendirir mi bilemem.Afiyet olsun kuzum.
Su , spor ve menun pek güzel tadından yenmiyor.
Güzel afiyet olsun. Hiç kaçamak yok...
Nasıl da özlemişim normal yiyecekleri. Kabak detoksun çok güzel sonuç verecek tatlım...

Aynı değil demek ki...yine de bir dene...ben olsam meraktan catlardim nasıl duruyorsun evde denemeden

Sen de bırak hurma diyetini bence canım. Sağlıklı güzel şeyler ye.

Sen de bırak hurma diyetini bence canım. Sağlıklı güzel şeyler ye.
Yarın aklı başında bir Karatay kahvaltısı yapayım dediğin gibi. Gülseren de yapma diyor hazır. Bugün okulda iyice sersemletti beni demedim size. Zihnim birbirine karıştı. Baş ağrısı da yaptı. Bunları dile getirmedim niyetim bozulmasın birakmayim diye ama gerçekten zorlandım. Bir hafta yapanları da tebrik ederim. Ramazan orucu bu kadar dengemi bozmadı. Üzgünüm, süzgünüm dostlar. Bu arada iki günde 500 gr gitti. Bana göre iyi mi kötü mü bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…