- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
maşallah maşallah isteyince olurBende kendime inanamıyorum
aynen yadolapta çok beğenerek aldığım 26 beden Jean var üstü böyle düğmeli koyu renk , 57 olunca denicem inşallah güzel durur üstümde hep o aklimda
İstemiyorum diye bişey yok hadi kalk yap,bak ben şimdi başlıyorum koşu bandında.inşallah abla ah bide spor yapabilsem düzenli yapardım ne güzel bıraktım şimdide istemiyom
Tatlım memnun oldum. Ben de Meryem. İki erkek çocuk annesiyim. 25 yaşındayım. 160 cm boyundayim.Ogretmenim. Bursa' da yaşıyorum.ADINIZ: ( isteğe bağlı ) ela
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 79.9
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilaç kullanımı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel görünmek, rahat hareket edebilmek, giydiğini yakıştırmak,sağlıklı olmak kısacası mutlu olmak :)
Gecmis olsun cnm tekrar ❤Perşembe dopler ultrasonu var okula gitmiycek cuma toplama için okula gitmiycek o yüzden göndermek zorunda kaldım perşembe günü rapor alıcam bu 2 gün için çok geri kaldı derslerden öğretmenler durumu biliyor o yüzden sınıfta olmasıda yeter ödev falan yok tuğçeye dersi dinlese yeterli sebebi yok ben psikolojik olduğunu düşünüyorum idrardada bişey çıkmazsa pedegog yada psikiyatri randevu alıcaz bu arada 18 endokrin randevumuz var obez sınırında çıktı anası kılıklı şişko
Ben 48 beden kot giyiyordum su an kac oldum bilmiyorumEki Görüntüle 2563851
Tatlım ben altı aydır 26 beden jean giyiyorum. Çok şaşkınım şu an.
hangi marka . benim şuan da DeFacto oluyor ama bol kalıp. benim aldığım skinny 26Eki Görüntüle 2563851
Tatlım ben altı aydır 26 beden jean giyiyorum. Çok şaşkınım şu an.
keşke benim de koşu bandim olsa yada eliptigim yaaİstemiyorum diye bişey yok hadi kalk yap,bak ben şimdi başlıyorum koşu bandında.
Tanıştığıma memnun oldumADINIZ: ( isteğe bağlı ) ela
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 79.9
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilaç kullanımı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel görünmek, rahat hareket edebilmek, giydiğini yakıştırmak,sağlıklı olmak kısacası mutlu olmak :)
Videolar indir canım, onlar da çok güzel etki ediyor.hangi marka . benim şuan da DeFacto oluyor ama bol kalıp. benim aldığım skinny 26
keşke benim de koşu bandim olsa yada eliptigim yaa
Mavi - Sophie modelhangi marka . benim şuan da DeFacto oluyor ama bol kalıp. benim aldığım skinny 26
keşke benim de koşu bandim olsa yada eliptigim yaa
indiriyim hemen :)Videolar indir canım, onlar da çok güzel etki ediyor.
valla bilemedin abla benim aldığım bildiğin ufacık bişey, 2 el kadar bel yeri var onda sorun yok ama kalça girip bacakların rahat etmesi lazım şimdi giysem sanmıyorum rahat olacağını 57de denicemMavi - Sophie model
Skiny dediğin dar modelse bu da dar bebem...tayt gibi giyip de mi çeksem acep
Menü, su, spor güzel afiyet olsun, kepek ekmeği kansızlık yapar onun yerine tam buğday veya çok tahıllı vs tercih edebilirsinPzartesi menüm
Sabah10.00
1 dilim kepekli ekmek 2 dilim köy peyniri 1 haş yumurta 1 dilim patlıcan 1 dilim kapya biber(fırındA)
Öğle
1 porsiyon meyve
Akşam18.30
Yarım kase mercimek çorbası
Yarım tabak et kavurma
Yoğurt
Su 2 lt
Spor 20 dk cardio
5 dk tabata
30 köprüZipzip-
Afiyet olsun canım güzel menü, yarından itibaren turşu ve bakliyat olmasın dikkat et, şişirebilirsalı menüsü
Sabah 10 :2 dilim tam buğday ekmeği,3 kaşık lor peyniri,1 haşlanmış yumurta,1 fincan yeşilçay yarım portakal
saat 12:30 :1 kupa sütlü kahve 2 ceviz 3 kuru kayısı
Saat 15.00: yarım portakal 1 avuç leblebi,1 fincan bitki çayı
saat 17 30; 6 kaşık kuru fasulye,2 dilim tam buğday ekmeği,3kasik yoğurt,3 turşu
2ltsu spor daha yok şimdilikNego
4+1+1 nedir? Akşam yemeği neden yok?4+1+1
Sabah 9.00
6 tam ceviz + kiymali yumurta +2 dilim domates +1dilim kolot peyniri
13.00 bir kase yesil mercimek + bir tabak salata + 200 ml ev ayrani
16.00 sekersiz turk kahvesi+2 dilim beyaz cikolata
Saat 20.00 da bir kase ev yogurdu pul biber limon karisimi yenicek
Hava soguk oldugi icin kosu bandinda 15.000 adim+ 21 dk 3 set olacak sekilde plank + 50 dk pilates
3lt su 200 ml sade soda 500 ml hibuskus cayi
Kıvırdın demek09:30
Eşimle dışarda etli çorba
Acı turşu
15:30
5 köfte
Köfte ekmeğin yarısı
Yeşillik,domates
Ayran
Su 1.5 lt
Spor:3 saat oryantal
Afiyet olsun bugün ki menünü beğendimKahvaltı ve oglen yok, sabah kahve içtim sadece 9.30
İkindi 16.00
Bir dl ekmek
4 yk fırında karnabahar
4 yk yoğurt
2 hurma
Akşam 18.00
salata
fırında sebzeli et yemeği susuz 2 kepçe
1 dl ekmek
az yoğurt
2 yk tarhana çorbası (oğlumun corbasindan kaldı)
gece 21.30 gibi yoğurt kürü yapacağım
1.6 su
3 kupa bitki çayı
@Negohatun @Zipzip- @snglmlk
Az geldi menü bana, aç bırakma kendini bu kadarŞekersiz 2.gün
Kahvaltı 10 gibi..
2 yağda yumurta
3 çeri domates
Salatalık
3 zeytin
Peynir
1 dilim tb ekmek
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
16 gibi .
1 dilim tb ekmek
Tere
Domates
1 ayran
(Dışarıdaydım en uygun bunlardı)
Akşam 18 gibi
1 orta boy muz
Yarım nar
Sütlü kahve
Su baya içtim..
tamamdır ablaMenü, su, spor güzel afiyet olsun, kepek ekmeği kansızlık yapar onun yerine tam buğday veya çok tahıllı vs tercih edebilirsin
Afiyet olsun canım güzel menü, yarından itibaren turşu ve bakliyat olmasın dikkat et, şişirebilir
4+1+1 nedir? Akşam yemeği neden yok?
Spor çok güzel yine
Kıvırdın demekafiyet olsun. Kahvaltı vakti kahvaltılık ye gözünü seveyim
Afiyet olsun bugün ki menünü beğendim
Az geldi menü bana, aç bırakma kendini bu kadar
Vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin kaynaklarını dengeli bir biçimde almazsan hastalanirsin. Protein vitamin ve diğer mineraller eksik gibi...Gece yapacağın kürün biraz faydası olabilir ama o saatte vücut onu değerlendirir mi bilemem.Afiyet olsun kuzum.Bugün 10.00
Kahvaltı edemedim, kahve içtim sadece
Öğle 13.15
Domates peynirli sandviç
Firinda karnabahar 2 yk
1 yk yoğurt
İkindi 16.30
2 dl elma
1 cb kefir
2 kupa bitki çayı
Akşam 19.45
1 kase corba
Gece
Yoğurt kürü yapacağım, 2 kupa bitki çayı içerim
2 lt su
@Zipzip- @Negohatun @snglmlk
Su , spor ve menun pek güzel tadından yenmiyor.sabah 7 buçuk: 1 haşlanmış yumurta 1 kare peynir 2 dilim ekmek yarım portakal 1 fincan yesilcay
saat 10.30 3 gün kurusu 1 kupa sütlü kahve
saat 13 .30 1.5 avuç leblebi 2 ceviz
akşam 17 00
1 haşlanmış kabak
2 dilim ekmek
3 köfte
ara 19 00 :3 kaşık yoğurt yarım portakal
2ltsu 20dk pilates
Nego Zipzip-
Güzel afiyet olsun. Hiç kaçamak yok...Şekersiz 2.gün
Kahvaltı 10 gibi..
2 yağda yumurta
3 çeri domates
Salatalık
3 zeytin
Peynir
1 dilim tb ekmek
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
16 gibi .
1 dilim tb ekmek
Tere
Domates
1 ayran
(Dışarıdaydım en uygun bunlardı)
Akşam 18 gibi
1 orta boy muz
Yarım nar
Sütlü kahve
Su baya içtim..
Nasıl da özlemişim normal yiyecekleri. Kabak detoksun çok güzel sonuç verecek tatlım...10 Aralık salı menüsü
09.00 kahvaltı
Sahanda iki yumurta, 2 dilim peynir.
11.45 öğle
1 kabak (suyla pişmiş), 2 kaşık süzme yoğurt, pulbiber.
14.30 ara
2 tam ceviz
16.30 ara
2 tam ceviz, 1 küçük avuç beyaz leblebi
(Cevizleri kabakla yiyemedigim için arada yedim, 2 meyve hakkin için meyvem yoktu leblebi yedim çok acikmistim)
19.00 akşam
1 kabak suyla pişmiş, 2 kaşık süzme yoğurt, pulbiber.
3 lt su
11.000 adım
Nego
Aynı değil demek ki...yine de bir dene...ben olsam meraktan catlardim nasıl duruyorsun evde denemedenindiriyim hemen :)
valla bilemedin abla benim aldığım bildiğin ufacık bişey, 2 el kadar bel yeri var onda sorun yok ama kalça girip bacakların rahat etmesi lazım şimdi giysem sanmıyorum rahat olacağını 57de denicem
duruyorum napim başka caremm yokAynı değil demek ki...yine de bir dene...ben olsam meraktan catlardim nasıl duruyorsun evde denemeden
Sen de bırak hurma diyetini bence canım. Sağlıklı güzel şeyler ye.Vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin kaynaklarını dengeli bir biçimde almazsan hastalanirsin. Protein vitamin ve diğer mineraller eksik gibi...Gece yapacağın kürün biraz faydası olabilir ama o saatte vücut onu değerlendirir mi bilemem.Afiyet olsun kuzum.
Su , spor ve menun pek güzel tadından yenmiyor.
Güzel afiyet olsun. Hiç kaçamak yok...
Nasıl da özlemişim normal yiyecekleri. Kabak detoksun çok güzel sonuç verecek tatlım...
Hadi dene merak ettik. Ben geçen gün bir sürü eski pantolonumu döktüm ortaya, hepsini denedim. Hepsine de girdim çok şükür.duruyorum napim başka caremm yok
Ben deTanıştığıma memnun oldum
birazcık daha geçsin zamanHadi dene merak ettik. Ben geçen gün bir sürü eski pantolonumu döktüm ortaya, hepsini denedim. Hepsine de girdim çok şükür.
Yarın aklı başında bir Karatay kahvaltısı yapayım dediğin gibi. Gülseren de yapma diyor hazır. Bugün okulda iyice sersemletti beni demedim size. Zihnim birbirine karıştı. Baş ağrısı da yaptı. Bunları dile getirmedim niyetim bozulmasın birakmayim diye ama gerçekten zorlandım. Bir hafta yapanları da tebrik ederim. Ramazan orucu bu kadar dengemi bozmadı. Üzgünüm, süzgünüm dostlar. Bu arada iki günde 500 gr gitti. Bana göre iyi mi kötü mü bilmiyorum.Sen de bırak hurma diyetini bence canım. Sağlıklı güzel şeyler ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?