Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hah şöyle işte, sağlam bir kahvaltı yap yarın sabah. Sağlığını riske atmaya değmez hiç bir kilo canım. Güzel gitmiş zaten. İki gün de hafif ve dengeli beslendin mi Güzel eksi görmüş olursun. Zaten az yiyen birisin sen.

Bende 2 gün yapıcaktım sana arkadaş :)

Ohhh üzerimden bir agirlik kalktı. Uzun süre hurma yiyemem herhalde Tatli çok sevmem zaten içimi baydı. Sağ ol bitanemm çocuk gibi sizlerden bırak demenizi bekliyormuşum menulerinizi görünce içim gitti...

Evet cnm az ama dışarda uygun bişi olmayınca böle oldı

Ohhh üzerimden bir agirlik kalktı. Uzun süre hurma yiyemem herhalde Tatli çok sevmem zaten içimi baydı. Sağ ol bitanemm çocuk gibi sizlerden bırak demenizi bekliyormuşum menulerinizi görünce içim gitti...
İnsan onaylanmak istiyor bazen ben gerçi baştan beri yapma bunu diyordum,insan nasıl dayanır. Kabakta yumurta peynir meyve ceviz falan var, onlar iyi geliyor insana. Ben de pek tatlı sevmem senin gibi. Yarım sabahın hayaliyle uyursun şimdi sen

4+2+1
4+1+1
3+2+1
3+1+1
2+2+1
1+1+1
Bunlar beslenme + kardiyo grafigi guzelim bu duzende normal 3 ogun beslenemezsin o yuzden aksam yemegi yok

Az önce bunu düşündüm gerçekten. Yumurtanın peynirin kokusu geldi burnuma Acı ekşi favori lezzetlerimdir. Bol limonlu bir de salata yaparım akşama ohhh miss. Deprem oldu az önce...

Dünden bu güne o 800 gr nerene sakladın bacım

İhale bize kaldı eltim abla sen o 500 gr bize ver seni kurtardık ölüm orucundan

Az önce bunu düşündüm gerçekten. Yumurtanın peynirin kokusu geldi burnuma Acı ekşi favori lezzetlerimdir. Bol limonlu bir de salata yaparım akşama ohhh miss. Deprem oldu az önce...
Şimdiden afiyet olsun canım. Kaç büyüklüğünde oldu canım, inşallah hiçbir yerde sorun yaratmamıştır, Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…