Hah şöyle işte, sağlam bir kahvaltı yap yarın sabah. Sağlığını riske atmaya değmez hiç bir kilo canım. Güzel gitmiş zaten. İki gün de hafif ve dengeli beslendin mi Güzel eksi görmüş olursun. Zaten az yiyen birisin sen.Yarın aklı başında bir Karatay kahvaltısı yapayım dediğin gibi. Gülseren de yapma diyor hazır. Bugün okulda iyice sersemletti beni demedim size. Zihnim birbirine karıştı. Baş ağrısı da yaptı. Bunları dile getirmedim niyetim bozulmasın birakmayim diye ama gerçekten zorlandım. Bir hafta yapanları da tebrik ederim. Ramazan orucu bu kadar dengemi bozmadı. Üzgünüm, süzgünüm dostlar. Bu arada iki günde 500 gr gitti. Bana göre iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Yarın aklı başında bir Karatay kahvaltısı yapayım dediğin gibi. Gülseren de yapma diyor hazır. Bugün okulda iyice sersemletti beni demedim size. Zihnim birbirine karıştı. Baş ağrısı da yaptı. Bunları dile getirmedim niyetim bozulmasın birakmayim diye ama gerçekten zorlandım. Bir hafta yapanları da tebrik ederim. Ramazan orucu bu kadar dengemi bozmadı. Üzgünüm, süzgünüm dostlar. Bu arada iki günde 500 gr gitti. Bana göre iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Bonuscum iki gün bana mı katilacaktin? Başta söyleseydin keşkeBende 2 gün yapıcaktım sana arkadaş :)
Ohhh üzerimden bir agirlik kalktı. Uzun süre hurma yiyemem herhaldeHah şöyle işte, sağlam bir kahvaltı yap yarın sabah. Sağlığını riske atmaya değmez hiç bir kilo canım. Güzel gitmiş zaten. İki gün de hafif ve dengeli beslendin mi Güzel eksi görmüş olursun. Zaten az yiyen birisin sen.
Evet cnm az ama dışarda uygun bişi olmayınca böle oldıMenü, su, spor güzel afiyet olsun, kepek ekmeği kansızlık yapar onun yerine tam buğday veya çok tahıllı vs tercih edebilirsin
Afiyet olsun canım güzel menü, yarından itibaren turşu ve bakliyat olmasın dikkat et, şişirebilir
4+1+1 nedir? Akşam yemeği neden yok?
Spor çok güzel yine
Kıvırdın demekafiyet olsun. Kahvaltı vakti kahvaltılık ye gözünü seveyim
Afiyet olsun bugün ki menünü beğendim
Az geldi menü bana, aç bırakma kendini bu kadar
İnsan onaylanmak istiyor bazenOhhh üzerimden bir agirlik kalktı. Uzun süre hurma yiyemem herhaldeTatli çok sevmem zaten içimi baydı. Sağ ol bitanemm çocuk gibi sizlerden bırak demenizi bekliyormuşum menulerinizi görünce içim gitti...
Menü, su, spor güzel afiyet olsun, kepek ekmeği kansızlık yapar onun yerine tam buğday veya çok tahıllı vs tercih edebilirsin
Afiyet olsun canım güzel menü, yarından itibaren turşu ve bakliyat olmasın dikkat et, şişirebilir
4+1+1 nedir? Akşam yemeği neden yok?
Spor çok güzel yine
Kıvırdın demekafiyet olsun. Kahvaltı vakti kahvaltılık ye gözünü seveyim
Afiyet olsun bugün ki menünü beğendim
Az geldi menü bana, aç bırakma kendini bu kadar
Az önce bunu düşündüm gerçekten. Yumurtanın peynirin kokusu geldi burnumaİnsan onaylanmak istiyor bazenben gerçi baştan beri yapma bunu diyordum,insan nasıl dayanır. Kabakta yumurta peynir meyve ceviz falan var, onlar iyi geliyor insana. Ben de pek tatlı sevmem senin gibi. Yarım sabahın hayaliyle uyursun şimdi sen
Dünden bu güne o 800 gr nerene sakladın bacımBugün diyetisyen kontrolum vardi hafif tutayım dedim
Rakibizzzz bugun 61i ucundan gordumm, kırdım galiba 62 yi
Bugün cok gaza geldim zaten 61i görüp sen yazinca daha pis gaza geldim
Dün 62.8, bugün 61.9
Cumaya inşallah en azından korurum
Ezelinden anlamam matematikten yine anlamadım4+2+1
4+1+1
3+2+1
3+1+1
2+2+1
1+1+1
Bunlar beslenme + kardiyo grafigi guzelim bu duzende normal 3 ogun beslenemezsin o yuzden aksam yemegi yok
Ben sana niye abla diyorum kiTatlım memnun oldum. Ben de Meryem. İki erkek çocuk annesiyim. 25 yaşındayım. 160 cm boyundayim.Ogretmenim. Bursa' da yaşıyorum.
Koşu bandını çoktan sattım eliptik vere bilirim gellhangi marka . benim şuan da DeFacto oluyor ama bol kalıp. benim aldığım skinny 26
keşke benim de koşu bandim olsa yada eliptigim yaa
Ezelinden anlamam matematikten yine anlamadım
Elalis uyumuş mudurBen sana niye abla diyorum kisen bana de 8 koca yıl böyüküm senden
İhale bize kaldı eltimYarın aklı başında bir Karatay kahvaltısı yapayım dediğin gibi. Gülseren de yapma diyor hazır. Bugün okulda iyice sersemletti beni demedim size. Zihnim birbirine karıştı. Baş ağrısı da yaptı. Bunları dile getirmedim niyetim bozulmasın birakmayim diye ama gerçekten zorlandım. Bir hafta yapanları da tebrik ederim. Ramazan orucu bu kadar dengemi bozmadı. Üzgünüm, süzgünüm dostlar. Bu arada iki günde 500 gr gitti. Bana göre iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Bensiz Yola çıkan böyle yolda kalırOhhh üzerimden bir agirlik kalktı. Uzun süre hurma yiyemem herhaldeTatli çok sevmem zaten içimi baydı. Sağ ol bitanemm çocuk gibi sizlerden bırak demenizi bekliyormuşum menulerinizi görünce içim gitti...
Takımda yine bir rehavet var, yine bir sessizlik. Ne zaman sessizlik olsa cuma sonuçlar kötü oluyor
İlla eli sopalı olacaz
Eki Görüntüle 2563652
Şimdiden afiyet olsun canım. Kaç büyüklüğünde oldu canım, inşallah hiçbir yerde sorun yaratmamıştır, Allah korusun.Az önce bunu düşündüm gerçekten. Yumurtanın peynirin kokusu geldi burnumaAcı ekşi favori lezzetlerimdir. Bol limonlu bir de salata yaparım akşama ohhh miss. Deprem oldu az önce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?