Anammm bi ortak yanınız daha çıktı bende kilo verip tüp bebek düşünüyordum ama hala düşünme aşamasındayım uygularmıyım bilmiyorum yalnız değilsin kuzucum geçtigin yollardan bende geçtim benim içinde hala umutla beklerken regl görmek insanı üzsede vardır bundada bir hayır demek daha kolay geliyo üzülme Rabbim bizimle kuşun bile rızkını veren rabbim bizimi ihmal edecekTeşekkür ederim kuzum, hep buralardayım da okuyorum ama yazamadım bir turluBir de çocuk istiyorum ya her regl donemi geliyorlar bana. Takvimi falan sildim de daha rahat olmayı umuyorum Bu konularla da canınızı sıkmak istemiyorum. Böyle iste
Benimde bugün regl ilk günü ortak
Çohhhhhh sevindim yapamadıgın içinYavrum önce bir deneyeyim dedim tırt çıktım anlayacağın. Bana iyi gelmedi gözün kalmış olabilir mi acaba
Anammm bi ortak yanınız daha çıktı bende kilo verip tüp bebek düşünüyordum ama hala düşünme aşamasındayım uygularmıyım bilmiyorum yalnız değilsin kuzucum geçtigin yollardan bende geçtim benim içinde hala umutla beklerken regl görmek insanı üzsede vardır bundada bir hayır demek daha kolay geliyo üzülme Rabbim bizimle kuşun bile rızkını veren rabbim bizimi ihmal edecek
Varan 3Günaydın ❤
Güne regl ve hurmayla başladım inş sonum elhan abla gibi olmaz
Hedefine yaklaş biÇohhhhhh sevindim yapamadıgın içinihtiyacın yoh çünkü ben varken sana düşmez
Sagol bacım rabbim isteyen herkese nasip etsin bizleride içinden ayırmasın hastanede hemşireye bile beni şikayet etti kardeş istiyorum annem istemiyo diye Allahta bana kardeş vermiyo dediİnsallah senin bebeğin de gelir bir an önceNe kadar tatlı bir ablası olduğunu bilse hemen gelir aslında (kızını görmedim ama böyle tombik tatlı bir kız canlandı gözümde) O inanc olmasa zaten nasıl bahsedilir bilmiyorum. Rabbim büyük, vardır bir bildiği
Ben de olmalıyım bugün yarın. Tartıya çok yansımaz inşallah.Benimde bugün regl ilk günü ortak
Çok iyi sevindim. Çocuk hasta mı diye endişelendim. Hepimize geçmiş olsun tatlım...kış günü Allah yardımcımiz olsun.Erken uyumuştum zaten, çocuğu kontrole kalktım uykum kaçtı. Sonra tekrar uyudum canım.
Gelmiş geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın kimseye.
Afiyet olsun canımHiç deme siz olmasaydiniz hurma bayağı beni tirmalayacakti kilo verdiriyor da dayanmak mesele, canin sağ olsun 500 gr lafı mı olur...eltiiler iyi ki varsınız midemde bugün bayram var.
Regl ramazan ayı gibi olsa regl olan regl boyunca diyeti bıraksa biz bi odaya toplanıp kaçamagın dibinemi vursak kimsecikler görmedenBaşka kimler varıyor hayırlısıyla inş amin
Regl ramazan ayı gibi olsa regl olan regl boyunca diyeti bıraksa biz bi odaya toplanıp kaçamagın dibinemi vursak kimsecikler görmeden
İkisi birden çok etkilemez mi canım. Ben regl olduğumda değerlerim hemen düşer, kötü olurum. Bir de gidasiz kalmak daha çok etkiler gibi.Günaydın ❤
Güne regl ve hurmayla başladım inş sonum elhan abla gibi olmaz
Anaaaa ben tamamen olayı farklı anladım abla senin migdede deprem oldu sandım songüle güldüm yalnış anladı diye meğer yanlış anlayan benmişimYavrum noldu sen niye uyumadin o saatte. Umarım her şey yolunda. Benim ev sekizinci katta olduğundan sanırım bayağı sallandik. Kimi hiç hissetmemiş bile... Allah beterinden korusun Balıkesir merkezliymis .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?