Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İkisi birden çok etkilemez mi canım. Ben regl olduğumda değerlerim hemen düşer, kötü olurum. Bir de gidasiz kalmak daha çok etkiler gibi.

Yok ya gıdasız niye kalınsın yediğimiz hurmalar zaten yeteri kadar besin içeriyor.
Çok az yiyen biri olsam belki.

Başladık bakalım sonu iyi olur inş

Üzülme beterin beteri var derler hastanede neler gördüm bir bilsen Allahım hamdolsun hiç derdim yokmış dedim

Anaaaa ben tamamen olayı farklı anladım abla senin migdede deprem oldu sandım songüle güldüm yalnış anladı diye meğer yanlış anlayan benmişim geçmiş olsun
Allah seni naapmasin, bı de bana gülmüş. Haber de mi izlemedin, bak ben izlemeden bile biliyorum olduğunu.

Günaydın canım, yok bir sorun. Çocuk akşam yatarken biraz burnu tikanikti onu kontrol ettim sonra da uykum kaçtı, biraz buralarda dolandım
Gecmis olsun kizlar malum kis geldi hastalik bitmez daha bizim sipalarda ayni birinin burnu tikali biri surekli oksuruyor

Hayirli sabahlar gerci oglen oldu kuzum 1000 ml limonlu su icildi 50 squat + 30 mekik +15.000 adim yapildi

Sagol bacım rabbim isteyen herkese nasip etsin bizleride içinden ayırmasın hastanede hemşireye bile beni şikayet etti kardeş istiyorum annem istemiyo diye Allahta bana kardeş vermiyo dedi

Oyy kıyamam masumluguna bak sen hanımın

Ben şimdi gördüm hemen yapıyorum

Elhan Abla sen niye kötü oldun acaba şaşırttın beni
Bende çok şaşırdım, o kadar kişi yaptı hep geri dönüşü ne kadar kolaydı oldu. İçinde bütün gereken besinler var. İki sene ramazan orucunu hurmayla tuttum, bu kadar kolay oruç tuttuğumu hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…