İkisi birden çok etkilemez mi canım. Ben regl olduğumda değerlerim hemen düşer, kötü olurum. Bir de gidasiz kalmak daha çok etkiler gibi.
Varmak üzereyim az kaldı.Başka kimler varıyor hayırlısıyla inş amin
Olmak üzere gibi, hemen önlem almam lazım onun için.Çok iyi sevindim. Çocuk hasta mı diye endişelendim. Hepimize geçmiş olsun tatlım...kış günü Allah yardımcımiz olsun.
Üzülme beterin beteri var derler hastanede neler gördüm bir bilsen Allahım hamdolsun hiç derdim yokmış dedim4 yıl bitti Eylül’de canim. Bir kürtajım bir de başarısız tüp bebek denemem var. Mayıs gibi tüp bebekti, Temmuz’da da düştüm ameliyat vs. Yorgundum epey, iste yeni yeni hayata adapte olmaya çalışıyorum. 40 oldum artık
tartı da görmese keşkeRegl ramazan ayı gibi olsa regl olan regl boyunca diyeti bıraksa biz bi odaya toplanıp kaçamagın dibinemi vursak kimsecikler görmeden
Allah seni naapmasin, bı de bana gülmüş. Haber de mi izlemedin, bak ben izlemeden bile biliyorum olduğunu.Anaaaa ben tamamen olayı farklı anladım abla senin migdede deprem oldu sandım songüle güldüm yalnış anladı diye meğer yanlış anlayan benmişimgeçmiş olsun
Günaydın canım, yok bir sorun. Çocuk akşam yatarken biraz burnu tikanikti onu kontrol ettim sonra da uykum kaçtı, biraz buralarda dolandım
Gecmis olsun kizlar malum kis geldi hastalik bitmez daha bizim sipalarda ayni birinin burnu tikali biri surekli oksuruyorKızlar günaydınnn ❤
Oğlum öksürükten sonra hasta oldudün akşam kustu durdu, ateşide vardı. İlaç kullanıyoruz, inşallah toparlar artık.
Benimde boğazım iki gündür çok kötü. Hastanede mi hasta olduk nedir...
Hayirli sabahlar gerci oglen olduHadi bakalım kizlar, bundan sonra devamı gelecek olan hatırlatma mesajlarının ilki gelsin.
Bu mesajı gören herkes hemen en az 250 ml su içsin. Ardından 10 squat, dizinde sorunu olanlar 10 mekik yapsın, yaptım diye de mesaj atsın.
Sagol bacım rabbim isteyen herkese nasip etsin bizleride içinden ayırmasın hastanede hemşireye bile beni şikayet etti kardeş istiyorum annem istemiyo diye Allahta bana kardeş vermiyo dedi
Canim hurma diyetini her vucut kaldiramaz bence onun yerine daha saglikli bisey yapsan elhan ablada kotu oldu bakGünaydın ❤
Güne regl ve hurmayla başladım inş sonum elhan abla gibi olmaz
Üzülme beterin beteri var derler hastanede neler gördüm bir bilsen Allahım hamdolsun hiç derdim yokmış dedim
Ben şimdi gördüm hemen yapıyorumHadi bakalım kizlar, bundan sonra devamı gelecek olan hatırlatma mesajlarının ilki gelsin.
Bu mesajı gören herkes hemen en az 250 ml su içsin. Ardından 10 squat, dizinde sorunu olanlar 10 mekik yapsın, yaptım diye de mesaj atsın.
Canim hurma diyetini her vucut kaldiramaz bence onun yerine daha saglikli bisey yapsan elhan ablada kotu oldu bak
Tv açmam pek cuma ve salı günleri dizi hariciAllah seni naapmasin, bı de bana gülmüş. Haber de mi izlemedin, bak ben izlemeden bile biliyorum olduğunu.
Bende çok şaşırdım, o kadar kişi yaptı hep geri dönüşü ne kadar kolaydı oldu. İçinde bütün gereken besinler var. İki sene ramazan orucunu hurmayla tuttum, bu kadar kolay oruç tuttuğumu hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?