Seninkilere de geçmiş olsun canım. Soğuklar hepsini kötü etkiledi malesef.Gecmis olsun kizlar malum kis geldi hastalik bitmez daha bizim sipalarda ayni birinin burnu tikali biri surekli oksuruyor
Senin hızına yetişmek mümkün mü canım, maşallah. Sayıyı giderek arttırırım arkadaşlar için diye düşünüyorum. En azından harekete başlamış oluruz.Hayirli sabahlar gerci oglen oldukuzum 1000 ml limonlu su icildi 50 squat + 30 mekik +15.000 adim yapildi
Süpersin canım, zaten giderek sayıları arttıracam. Fazlasına asla hayır demeyiz
Haberler izlenecek gibi değil zaten canım, azıcık izledim mi depresyona giriyorum. Allah yaşayanlara sabır versin.Tv açmam pek cuma ve salı günleri dizi harici
Oyyy maşallah ona, nasıl da güleç, güzel yüzlü.
Tabiki dört gözle bekliyoorum devamı gelsinSüpersin canım, zaten giderek sayıları arttıracam. Fazlasına asla hayır demeyiz
Bir gün sırf tadını merak ettiğim için deniycem, meyveli yoğurt gibi olur sanırım, ama günlerce sadece bunla beslenme fikri zor geliyor bana.Bende çok şaşırdım, o kadar kişi yaptı hep geri dönüşü ne kadar kolaydı oldu. İçinde bütün gereken besinler var. İki sene ramazan orucunu hurmayla tuttum, bu kadar kolay oruç tuttuğumu hatırlamıyorum.
MaşaAllah Allah korusun.
Ben yaptığımda hurmayı ayrı yoğurdu ayrı tüketiyordum.Bir gün sırf tadını merak ettiğim için deniycem, meyveli yoğurt gibi olur sanırım, ama günlerce sadece bunla beslenme fikri zor geliyor bana.
Çok detoks denedim ama bu detoks gibi gelmedi hiç. Manevi olarak da insanı sakinleştiren bir beslenme. Önceden biraz araştır canım bir sürü yazı var.Bir gün sırf tadını merak ettiğim için deniycem, meyveli yoğurt gibi olur sanırım, ama günlerce sadece bunla beslenme fikri zor geliyor bana.
Evet canım bende ayrı ayrı, karıştırıp yemedimBen yaptığımda hurmayı ayrı yoğurdu ayrı tüketiyordum.
Canım bir günde 21 hurma çok kötü mide bulantısı yaptı. Azalttigimda aciktirdi....Uzun zamandır tatli gıdalara uzağım ondan mıdır nedir? İradeli hatunumdur ama hurma bu tezimi yerle bir etti. Saşirman çok normal bitanem.
Hurmada sıkıntı yok canım...tatliyla aram yok benim...acaba Kudüs hurması olduğundan mi bilmiyorum....Bende çok şaşırdım, o kadar kişi yaptı hep geri dönüşü ne kadar kolaydı oldu. İçinde bütün gereken besinler var. İki sene ramazan orucunu hurmayla tuttum, bu kadar kolay oruç tuttuğumu hatırlamıyorum.
Keşke ayrı ayrı deneseymişim ....Evet canım bende ayrı ayrı, karıştırıp yemedim
Geçmiş olsun cnmGecmis olsun kizlar malum kis geldi hastalik bitmez daha bizim sipalarda ayni birinin burnu tikali biri surekli oksuruyor
Adet olamadım ki ben daha .kaç gün geçtimalipina sen yımırtladın mı acaba? Aynı oluyoduk
Tabi canim duzenli hareket sart iyi olurSenin hızına yetişmek mümkün mü canım, maşallah. Sayıyı giderek arttırırım arkadaşlar için diye düşünüyorum. En azından harekete başlamış oluruz.
Canım çok geçmiş olsun. Bayağı bayağı hastalanmişsiniz ikinize de acil şifalar dilerim.Geçmiş olsun cnm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?