Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayirli sabahlar gerci oglen oldu kuzum 1000 ml limonlu su icildi 50 squat + 30 mekik +15.000 adim yapildi
Senin hızına yetişmek mümkün mü canım, maşallah. Sayıyı giderek arttırırım arkadaşlar için diye düşünüyorum. En azından harekete başlamış oluruz.

Bir gün sırf tadını merak ettiğim için deniycem, meyveli yoğurt gibi olur sanırım, ama günlerce sadece bunla beslenme fikri zor geliyor bana.

Bir gün sırf tadını merak ettiğim için deniycem, meyveli yoğurt gibi olur sanırım, ama günlerce sadece bunla beslenme fikri zor geliyor bana.
Ben yaptığımda hurmayı ayrı yoğurdu ayrı tüketiyordum.

Çok detoks denedim ama bu detoks gibi gelmedi hiç. Manevi olarak da insanı sakinleştiren bir beslenme. Önceden biraz araştır canım bir sürü yazı var.
Sıkıştıkça yapacağım en güvendiğim diyet bu benim.

Elhan Abla sen niye kötü oldun acaba şaşırttın beni
Canım bir günde 21 hurma çok kötü mide bulantısı yaptı. Azalttigimda aciktirdi....Uzun zamandır tatli gıdalara uzağım ondan mıdır nedir? İradeli hatunumdur ama hurma bu tezimi yerle bir etti. Saşirman çok normal bitanem.

Hurmada sıkıntı yok canım...tatliyla aram yok benim...acaba Kudüs hurması olduğundan mi bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…