Evet canım bende ayrı ayrı, karıştırıp yemedim
Hurmada sıkıntı yok canım...tatliyla aram yok benim...acaba Kudüs hurması olduğundan mi bilmiyorum....
HAFTALIK SPOR LİSTESİ |
SPORCULAR | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE |
@Zipzip- | |||||||
@Bonus | |||||||
@Negohatun | |||||||
@malipina | |||||||
@Elhan | |||||||
@Gulumse25 | |||||||
@snglmlk | |||||||
@HasibeG | |||||||
@-Artemis | |||||||
@retro_hippo | |||||||
@Ytmz | |||||||
@Elalis | |||||||
@Poyraznisam | |||||||
@merryangel | |||||||
@Canfeb | |||||||
@mavitosbik07 | |||||||
@Chocolita |
Süpraaayyyzzzböyle tablo olur mu? renk ayarımı hesaba katmamıştım proluğun zorluğu ya piff
HAFTALIK SPOR LİSTESİ
SPORCULAR CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE @Zipzip- @Bonus @Negohatun @malipina @Elhan @Gulumse25 @snglmlk @HasibeG @-Artemis @retro_hippo @Ytmz @Elalis @Poyraznisam @merryangel @Canfeb @mavitosbik07 @Chocolita
Yeme yeme sekersiz sonrasında tadına bakarsınPastalar börekler yapıyorum ama sadece kokluyorum
Ohh olsun bana
Burdan da alırım canım bir deneyeyim bakalım düzelme olacak mıZipzip- özelden göndereyim bunu pc ye geçtim sırf yapayım diye üstünde oynayabiliriz telden
Etiketsiz de olsa güzel oldu eline sağlık canım bunu kullanırız artıkYok ya etiketler düzelmiyo
Süpraaayyyzzzböyle tablo olur mu? renk ayarımı hesaba katmamıştım proluğun zorluğu ya piff
HAFTALIK SPOR LİSTESİ
SPORCULAR CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE @Zipzip- @Bonus @Negohatun @malipina @Elhan @Gulumse25 @snglmlk @HasibeG @-Artemis @retro_hippo @Ytmz @Elalis @Poyraznisam @merryangel @Canfeb @mavitosbik07 @Chocolita
Eksikler var canım düzenlicez listeyiBen yokum
Eksikler var canım düzenlicez listeyi
Tamam canımSidelya ve hapy ekledim son mesajda
Istediğin zaman girebiliyorsun canım kural gereği artı eksi olman fark etmiyorZipzip- kaptan ben cuma günü duruma yani tartı durumuna göre listeye girebiliyo muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?