Olabilir abla, dediğin gibi tatlıyla aran olmadığı için de rahatsız etmiş olabilir. Zaten kilon çok iyi senin, detoks ia ihtiyacın yok hiçHurmada sıkıntı yok canım...tatliyla aram yok benim...acaba Kudüs hurması olduğundan mi bilmiyorum....
Süpraaayyyzzzböyle tablo olur mu? renk ayarımı hesaba katmamıştım proluğun zorluğu ya piff
HAFTALIK SPOR LİSTESİ
SPORCULAR CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE @Zipzip- @Bonus @Negohatun @malipina @Elhan @Gulumse25 @snglmlk @HasibeG @-Artemis @retro_hippo @Ytmz @Elalis @Poyraznisam @merryangel @Canfeb @mavitosbik07 @Chocolita
Zipzip- kaptan ben cuma günü duruma yani tartı durumuna göre listeye girebiliyo muyum?
Son iki gün, napıyoruz hep beraber dikkat ediyoruz
Yine derece gelmesin miiiii
Sevinmeyelim miiiiiiiiiiii
Puanlae var ama düzenleme yapabiliriz eksik yada fazlaPuanlar var dimi ilk sayfada onlarıda güncellemek lazım mıZipzip-
Puanlae var ama düzenleme yapabiliriz eksik yada fazla
Ben değilim ikisi deHerkes aç herkes regl
Aynen canım ezberleriz bir süre sonra bir dönem cogunu ezbere biliyordum simdi unuttumBaktım şimdi çok çeşit var yapılabilcek olanları ekleyebiliriz tablonun altına bi süre gözümüz alışsın diye zaten ezberleriz sonra
helal olsun sana canım, iyi dayanıyorsun.Pastalar börekler yapıyorum ama sadece kokluyorum
Ohh olsun bana
Süpraaayyyzzzböyle tablo olur mu? renk ayarımı hesaba katmamıştım proluğun zorluğu ya piff
HAFTALIK SPOR LİSTESİ
SPORCULAR CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE @Zipzip- @Bonus @Negohatun @malipina @Elhan @Gulumse25 @snglmlk @HasibeG @-Artemis @retro_hippo @Ytmz @Elalis @Poyraznisam @merryangel @Canfeb @mavitosbik07 @Chocolita
Herkese uyarsa ilk sayfadyada eklerim
- HIIT Cardio dk 5 Puan
- Jillian dk 4 Puan
- Eliptik dk 4 Puan
- Koşu dk 4 Puan
- Yüzme dk 4 Puan
- Zumba dk 3.5 Puan
- Cardio dk 3.5 Puan
- Leslie dk 3 Puan
- Bisiklet dk 3 Puan
- Plates (orta seviye) dk 3 puan
- İp Atlama 5 tanesi 1 puan
- Tempolu Yürüyüş dk 2.5 Puan
- Yavaş Yürüyüş dk 1 Puanç
- Egzersiz (Bölgesel Hareketler : Mekik,şınav,kol bacak benzeri hareketler ) 5 tanesi 1 Puan
@Zipzip ben bunu 8.takıma düzenlemiştim takımlardan ortak bakarak
evet bence de pilates dk 3puan olsun
- HIIT Cardio dk 5 Puan
- Jillian dk 4 Puan
- Eliptik dk 4 Puan
- Koşu dk 4 Puan
- Yüzme dk 4 Puan
- Zumba dk 3.5 Puan
- Cardio dk 3.5 Puan
- Leslie dk 3 Puan
- Bisiklet dk 3 Puan
- Plates (orta seviye) dk 3 puan
- İp Atlama 5 tanesi 1 puan
- Tempolu Yürüyüş dk 2.5 Puan
- Yavaş Yürüyüş dk 1 Puanç
- Egzersiz (Bölgesel Hareketler : Mekik,şınav,kol bacak benzeri hareketler ) 5 tanesi 1 Puan
@Zipzip ben bunu 8.takıma düzenlemiştim takımlardan ortak bakarak
Adet olunca 2,5 gittiki5 kiloyla s.o.s verdi o defne
Ama işte 5 5 ekleniyor, bende verseydim şimdi uğraşmazdım tekrar5 kiloyla s.o.s verdi o defne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?