Gelsin tabi yaa, başımızın üstünde yeri var onun, gelsin hiç gitmesin.Son iki gün, napıyoruz hep beraber dikkat ediyoruz
Yine derece gelmesin miiiii
Sevinmeyelim miiiiiiiiiiii
Etiket için sağol canım burası beni aşar kurallar katı :) okuyup motive olup gidiyorum yeterli :)
Adet olunca 2,5 gittiki
Benim de son 7 kaldı canım, hemen bitsin istiyorum.Ben değilim ikisi dehastalık iyice geçsin diye bu hafta hiç dikkat edemedim ama artık bir an önce verip kurtulmak istiyorum şu kiloları, altı üstü 10 kilo puu bana
Vallahi bende şok oldum sabah. Ama ben adet dönemi kötü şişiyorum. Olunca da fıssTünele girdim okunmuyor
En sevdiğim uzun kahvaltılar ve film keyfi. Cuma tartıdan sonra yapayım bariBugün öyle halsizim öyle modum düşük ki  sabah uyumuş olsam iyi gelirdi, kocam sen git yat geri dedi, kahvaltı ederken film açtım beyim öyle istedie madem git yat diyecektin beni niye oyaladın tabi ki uyuyamadım çocukların gelme saatine az kalmıştı
jillian az olmamış mı canım, normal cardio da bana az gibi geldi.Herkese uyarsa ilk sayfadyada eklerim
Eşimle öyle çok yapardık ki hafta sonları, sonra çocuklar oldu, bu sefer de animasyon açıp yapıyoruzEn sevdiğim uzun kahvaltılar ve film keyfi. Cuma tartıdan sonra yapayım bari
Zaten fazla kilon yokmuş canımEtiket için sağol canım burası beni aşar kurallar katı :) okuyup motive olup gidiyorum yeterli :)
Ah ah oturduğumuz yerde gitse ne güzel olurBenim de son 7 kaldı canım, hemen bitsin istiyorum.
Bizdeki puanlar daha yüksek bizdekiler gecerli olsun olmazsajillian az olmamış mı canım, normal cardio da bana az gibi geldi.
Cuma tartı sonrasında yersinBrowni intense krizim geldi canım çok pis istiyor
ohh sefanız olsun canım. başbaşa güzel vakit geçirmişssiniz.Eşimle öyle çok yapardık ki hafta sonları, sonra çocuklar oldu, bu sefer de animasyon açıp yapıyoruz
Bu hafta izinli olunca çocuklar da okulda, kendi istiyor hatun aç güzel bir film diye. Film seçme işi bende hep
Emeğimin karşılığını versin o da yeter bana canım. duraklama olmasın yeter ki.Zaten fazla kilon yokmuş canım
Ah ah oturduğumuz yerde gitse ne güzel olur
Az kaldı canım, 1.5 gün daha dayan.Browni intense krizim geldi canım çok pis istiyor
orayı da sadeleştiririz biraz, bu yeni liste üzerinden düzenleme yaparız.Bizdeki puanlar daha yüksek bizdekiler gecerli olsun olmazsa
Cuma tartı sonrasında yersin
Anlamadım?Koktukça liste düşünüyosun demek
Sorma bende şeker diyetine niyet etmesem ucundan der yerdimhelal olsun sana canım, iyi dayanıyorsun.
Yok artık 100 puan olsunbide ben bugün itibariyle ipsiz zipzipa baslicam 100 tanesi 15puan olsun bence onunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?