Afiyet olsun canım. Oğlun için de sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun.Kızlar kereviz pişiriyorum ama ev buram buram noddle kokuyor yaaa. Ne severim ne severim
Bugün küçük oğlumu sünnet ettirmiştik ufak bir sorun oldu yine doktora gittik. Halloldu şükür. Eve gel yemek ye yemek yap. Şimdi oğlanı uyutuyorum fırsat bu fırsat yazayım istedim
Ne alakası var ki bence gayet makulYok artık 100 puan olsun
ben de şekersiz yaparken bir çok şeye hayır diyebilmiştim, normalde pek dayanamam.Sorma bende şeker diyetine niyet etmesem ucundan der yerdim
Ay deminden bu mesaja gülüyorumyaaaHerkes aç herkes regl
Yok kız bence 10 olsun yani 10 tanesi 1 puan hesaplaması kolay olurNe alakası var ki bence gayet makul
Aynen şekersiz olmasa diyette bile olsam en azından sarma yerdim.. bi tatlının tadına bakardım çatal bile değdirmedimben de şekersiz yaparken bir çok şeye hayır diyebilmiştim, normalde pek dayanamam.
Allah razı olsun cnmCanım çok geçmiş olsun. Bayağı bayağı hastalanmişsiniz ikinize de acil şifalar dilerim.
Ben değilim ikisi dehastalık iyice geçsin diye bu hafta hiç dikkat edemedim ama artık bir an önce verip kurtulmak istiyorum şu kiloları, altı üstü 10 kilo puu bana
- HIIT Cardio dk 5 Puan
- Jillian dk 4 Puan
- Eliptik dk 4 Puan
- Koşu dk 4 Puan
- Yüzme dk 4 Puan
- Zumba dk 3.5 Puan
- Cardio dk 3.5 Puan
- Leslie dk 3 Puan
- Bisiklet dk 3 Puan
- Plates (orta seviye) dk 3 puan
- İp Atlama 5 tanesi 1 puan
- Tempolu Yürüyüş dk 2.5 Puan
- Yavaş Yürüyüş dk 1 Puanç
- Egzersiz (Bölgesel Hareketler : Mekik,şınav,kol bacak benzeri hareketler ) 5 tanesi 1 Puan
@Zipzip ben bunu 8.takıma düzenlemiştim takımlardan ortak bakarak
Bu puanlamada sikinti var jilianin kardiyonun puanlari dusuk ayrica leslie 3 mil yapan ile leslie 5 mil yapanin dakika hesabindan puanini bir hesaplamak adaletsizligin daniskasi olur benceHerkese uyarsa ilk sayfadyada eklerim
He bende fazla diyosu sandım :) öylede olurYok kız bence 10 olsun yani 10 tanesi 1 puan hesaplaması kolay olur
İlk sayfadaki puanlar nasıl canım onlar kalsın olmazsa yada düzenleme yapalım onlardaBu puanlamada sikinti var jilianin kardiyonun puanlari dusuk ayrica leslie 3 mil yapan ile leslie 5 mil yapanin dakika hesabindan puanini bir hesaplamak adaletsizligin daniskasi olur bence
Bu puanlamada sikinti var jilianin kardiyonun puanlari dusuk ayrica leslie 3 mil yapan ile leslie 5 mil yapanin dakika hesabindan puanini bir hesaplamak adaletsizligin daniskasi olur bence
jillian az olmamış mı canım, normal cardio da bana az gibi geldi.
Haklısın, listemde kuruyemis falan da var ama nadiren yiyorum, mineraller oradan gelecek yemelisin diyir hep ama kalıyor.Vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin kaynaklarını dengeli bir biçimde almazsan hastalanirsin. Protein vitamin ve diğer mineraller eksik gibi...Gece yapacağın kürün biraz faydası olabilir ama o saatte vücut onu değerlendirir mi bilemem.Afiyet olsun kuzum.
Valla onu saklandığı yerden cikarabilmek icin epey uğraştım, birden çıktıDünden bu güne o 800 gr nerene sakladın bacım
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun sünneti canımKızlar kereviz pişiriyorum ama ev buram buram noddle kokuyor yaaa. Ne severim ne severim
Bugün küçük oğlumu sünnet ettirmiştik ufak bir sorun oldu yine doktora gittik. Halloldu şükür. Eve gel yemek ye yemek yap. Şimdi oğlanı uyutuyorum fırsat bu fırsat yazayım istedim
Kaptan ben değilim ki imam olan ben değilim yaniSen sanane, kimene vs dersen cemaat ne yapar nego
Negom hayırlı olsun sünnet darısı bize.....Geçmiş olsun ve hayırlı olsun sünneti canım
Kaptan ben değilim ki imam olan ben değilim yani
Benim değil canım, sidelya nın. Benimde büyük oğlum inşaallah ara tatilde olacakNegom hayırlı olsun sünnet darısı bize.....
İyi darısı bize olsun Negom ben yaza düşünüyorumBenim değil canım, sidelya nın. Benimde büyük oğlum inşaallah ara tatilde olacak
Amin canım inşaallah. Benim oğlanın yaşı gidiyor artık olması lazım acil, geç bile kaldık. Küçük bebekken oldu da büyük kaldıİyi darısı bize olsun Negom ben yaza düşünüyorum
Hiit kardiyo bir miktar daha zor ama aynı puanı da verebiliriz bence, ya da hiit 1 puan yukarda olur. Jillian için daha önce 6 demiştik. Bence onu kıstas alıp kolaylık ve zorluk derecelerine göre puanlayalim.Düzenleyelim diye ekledim zaten bunlar olmak zorunda değil.
Jilian ve hiit kardiyoyu bi ayıralım hangisi daha zor diye.
Mesela jilian kaç olmalı?
Kardiyo değilde burda zumba puanı düşük olabilir.
İp puanı bide az olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?