Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım. Oğlun için de sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun.

Ben değilim ikisi de hastalık iyice geçsin diye bu hafta hiç dikkat edemedim ama artık bir an önce verip kurtulmak istiyorum şu kiloları, altı üstü 10 kilo puu bana

Sen sanane, kimene vs dersen cemaat ne yapar nego

Herkese uyarsa ilk sayfadyada eklerim
Bu puanlamada sikinti var jilianin kardiyonun puanlari dusuk ayrica leslie 3 mil yapan ile leslie 5 mil yapanin dakika hesabindan puanini bir hesaplamak adaletsizligin daniskasi olur bence

Bu puanlamada sikinti var jilianin kardiyonun puanlari dusuk ayrica leslie 3 mil yapan ile leslie 5 mil yapanin dakika hesabindan puanini bir hesaplamak adaletsizligin daniskasi olur bence
İlk sayfadaki puanlar nasıl canım onlar kalsın olmazsa yada düzenleme yapalım onlarda

Nedir daniska olan? Ben 40 dk yaparım sen 70 yaparsın. Süre uzadı diye puan artıcak mı?

jillian az olmamış mı canım, normal cardio da bana az gibi geldi.

Düzenleyelim diye ekledim zaten bunlar olmak zorunda değil.
Jilian ve hiit kardiyoyu bi ayıralım hangisi daha zor diye.
Mesela jilian kaç olmalı?
Kardiyo değilde burda zumba puanı düşük olabilir.
İp puanı bide az olabilir

Haklısın, listemde kuruyemis falan da var ama nadiren yiyorum, mineraller oradan gelecek yemelisin diyir hep ama kalıyor.
Yoğurt kürünü de gece yapabilirsin dedi diyetisyen.
Dünden bu güne o 800 gr nerene sakladın bacım
Valla onu saklandığı yerden cikarabilmek icin epey uğraştım, birden çıktı
Bugün de yine o kilolarda gelince sanırım tamamen gitti

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun sünneti canım
Sen sanane, kimene vs dersen cemaat ne yapar nego
Kaptan ben değilim ki imam olan ben değilim yani

Hiit kardiyo bir miktar daha zor ama aynı puanı da verebiliriz bence, ya da hiit 1 puan yukarda olur. Jillian için daha önce 6 demiştik. Bence onu kıstas alıp kolaylık ve zorluk derecelerine göre puanlayalim.
Leslie boosted ve 5 mil olanların puanı da diğer Leslie videolarından 1 puan fazla olabilir mesela 4 ya da 5 gibi. Çünkü hareketler daha yorucu bu ikisinde.
Bir de adım puanı da belirleyelim daha önce 1000 adım 15 puandi,bunun gibi. Mesela ben süre değil de adım hesabı yapıyorum. Gün içinde farklı sayılarda adım atıyorum.
En sık yapılan sporları puanlariz, yeni sporlar eklendikce listeye onları da ekleriz puanıyla birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…