Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz eve eski usül sünnetçi getirdik cnm ilkinde.. ikincide de uroloji uzmanı odasında yaptı ikiside lokal olarak uyuştu komple uyutmadık

Kızlar yulaf müsli hakkında ne düşünüyorsunuz kahvaltı için.. her gün kahvaltı hazırlamak zor geliyo ya.. arada değişiklik yapim diyorum..
Hazir olanlarin seker orani yuksek oluyor canim ama sen sade yulaf alip kako sut ve cevizle kendine kahvaltilik gevrek yapabilirsin uzerine istedigin kuru ve taze meyveyide ekleyerek

Siz leslie 3 milde yerinde sayma karma isinma yaparken leslie 5 milde agirlik ve kardiyo agirlikli calisiyor iki video arasindaki farki goremiyorsaniz size diyecek bisey yok

Şükür kör değilim herşeyi ben biliyorum uslubunda hele hiç değilim. Konuşup düzenleyelim bi düzenimiz olsun diye koydum herkes buna uysun diye değil. İlk sayfaya daha bakamamıştım bile.
Fikir alışverişi böyle yapılmaz.

@Zipzip- ilk sayfadaki jilian kardiyo puanı daha iyi sadece başlangıç kardiyoyu ayırmak lazım.
Müsait olduğunda bi sıralarsan tablonun altına eklenir.
Cuma günüde başlarız puanları yazmaya inş.

Kuzum hayirlisi olsun benim pasam 2.5 yasinda oldu anestezi oncesi biraz fazla beklettikleri icin cok acikmisti kuzum ben doktordan izin alarak ameliyathaneye girmistim benim yanimda anestzi verildi sonrasinda ciktim ameliyati bitinceds zaten direk uyandirma odasina aldilar gozunu acar acmaz beni gordu ilk bi saat istemsiz acisi oluyor ama sonrasinda hemen kalkti bisiklete bindi oynadi istersin snde doktordan onay alarak girersin yanina

Sizin sikintiniz ne ??? Ben kimseye herseyi ben biliyorum uslubuyla asla ceva vermedim sizden oncede bu gruptaydim bilen biliyor ben dedim ki leslie 3 mil yapanla 5 mil yapanin harcadigi eforda yaktigi kalori ayni olmaz siz bunun neyini anliyamazdiniz acaba ilk sayfadada zaten kaptana soyledigim puanlama var siz fikrinize uyulmayinca insanlari zan altinda birakiyorsunuz

1er cay kaşığı zerdeçal, zencefil, yarim ck karabiber ve pul biber, tarçın ile 3 yk yogurt. Gece yiyince bel bölgesindeki yaglara etki ediyor
Bacı sen 2 kürü bitane kür yapmışsın zencefil zerdeçal tarçın bir kür pul biber limon ayrı bi kür bunu ilk defa duydum

Kahvaltı 11.00
Mercimek çorbası
1 lokma ekmek
Ara
1 muz
Ara
1 hurma
Aksam
Fırında kasar patatesmantar
Yarım tabak spagetti
Şu
1 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Su miktari cok az canim ya birde yarim tabak spagetti ustune firinda patates ve kasarli olmadi spagetti zaten kalorili ustune patates nisasta kaynagi ustune bide kasar bayaga kalorili olmus birazck dikkat etmeni oneririm ama yuruyusun guzel canim bol eksin olsun
Menude suda guzel birde spor olsa mukemmel olur
Canim menu iyi suda ama spor eksikk
Yarasin canim en azindan 30 dk ni egzersize ayirirsan daha guzel sonuclar alirsin
Yarasin canim bol eksi olsun insalllah
Harika bir menu ve spor tebrik ederim
Sabah 10:00
2 yumurtalı,biberli omlet
Peynir, 7 zeytin
Domates

15:30
Oğlak güveç
Bulgur pilavı 2 kaşık
1 dilim ekmek
Salata
Ayran

Su 1 lt bugün
Spor yok

@Negohatun
Suya ilave et canim en azindan bi 15 dk bile isinma hareketleri yapsan kardie
Kızlar puanları cok dert etmeyin yaa spor yapın gerisi çözülür
Ailem gelecek az sonra sabaha gelirim iyi geceler diliyorum herkese
hayirli geceler canim beni biliyorsun benim puanla vs isim olmaz ben kendi duzenimde beslenir kendime uygun sporumu yaparim

Hiç bi sıkıntım yok olamazda ortada sanki hak yenmiş gibi aşağıdali mesajı yazan sizsiniz.
Konuşup ayarlayalım diye, en çok yapılanlar örnek olsun diye öylesine eklediğim bişey buna uyulcak mı dedim ben?

Demediğime göre sizin sandığınız zanda size kalsın. Puan fikri benden çıkmadı zaten

Bu puanlamada sikinti var jilianin kardiyonun puanlari dusuk ayrica leslie 3 mil yapan ile leslie 5 mil yapanin dakika hesabindan puanini bir hesaplamak adaletsizligin daniskasi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…