- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Biz eve eski usül sünnetçi getirdik cnm ilkinde.. ikincide de uroloji uzmanı odasında yaptı ikiside lokal olarak uyuştu komple uyutmadıkBenim eşim de büyük olsun hatırlasın, ona anı olacak dedi. 7 yaşında şu an. Sünnet merasimi falan da yapmayacağız,keşke bebekken olup bitseydi. Ameliyathaneye alacaklarmis uyanıkken,oraya gidene kadar çok korkar, canı da çok tatlıdır. Bizi yanında almıyorlar. Şimdiden gözünü boyamaya çalışıyorum ben de hediye falan alacağım, sevdiğin seyleri yapacağım diye.
GelininnnnOyyy maşallah ona, nasıl da güleç, güzel yüzlü.
Ben kullanıyorum çokta seviyorum sütle Nestlenin müslisiKızlar yulaf müsli hakkında ne düşünüyorsunuz kahvaltı için.. her gün kahvaltı hazırlamak zor geliyo ya.. arada değişiklik yapim diyorum..
Hazir olanlarin seker orani yuksek oluyor canim ama sen sade yulaf alip kako sut ve cevizle kendine kahvaltilik gevrek yapabilirsin uzerine istedigin kuru ve taze meyveyide ekleyerekKızlar yulaf müsli hakkında ne düşünüyorsunuz kahvaltı için.. her gün kahvaltı hazırlamak zor geliyo ya.. arada değişiklik yapim diyorum..
Siz leslie 3 milde yerinde sayma karma isinma yaparken leslie 5 milde agirlik ve kardiyo agirlikli calisiyor iki video arasindaki farki goremiyorsaniz size diyecek bisey yok
Kuzum hayirlisi olsun benim pasam 2.5 yasinda oldu anestezi oncesi biraz fazla beklettikleri icin cok acikmisti kuzum ben doktordan izin alarak ameliyathaneye girmistim benim yanimda anestzi verildi sonrasinda ciktim ameliyati bitinceds zaten direk uyandirma odasina aldilar gozunu acar acmaz beni gordu ilk bi saat istemsiz acisi oluyor ama sonrasinda hemen kalkti bisiklete bindi oynadi istersin snde doktordan onay alarak girersin yaninaBen de yanımızdan ayrıldığı andan anestezi verilene kadar geçecek süreden korkuyorum. Anestezi de ayrı bir korkutuyor.
Arkadaşı çok kötü yapmış yaa, inşallah korkusunu atar. Bizimki de LEGO bekliyor. Vaadettiklerimin hayaliyle şimdilik heyecanlı. Umarım hepimiz güzelce atlatırız canım.
Hazıe ama şekersiz kuru meyveliHazir olanlarin seker orani yuksek oluyor canim ama sen sade yulaf alip kako sut ve cevizle kendine kahvaltilik gevrek yapabilirsin uzerine istedigin kuru ve taze meyveyide ekleyerek
Pastalar börekler yapıyorum ama sadece kokluyorum
Ohh olsun bana
Anlamadım?
Kızlar yerli malı için okula gittim.. 20 çeşitten fazla pastalar börekler vardı.. bu hipponuz be yaptı
Sadece 1 servis kaşığı kısır yedim
Sizin sikintiniz ne ??? Ben kimseye herseyi ben biliyorum uslubuyla asla ceva vermedim sizden oncede bu gruptaydim bilen biliyor ben dedim ki leslie 3 mil yapanla 5 mil yapanin harcadigi eforda yaktigi kalori ayni olmaz siz bunun neyini anliyamazdiniz acaba ilk sayfadada zaten kaptana soyledigim puanlama var siz fikrinize uyulmayinca insanlari zan altinda birakiyorsunuzŞükür kör değilim herşeyi ben biliyorum uslubunda hele hiç değilim. Konuşup düzenleyelim bi düzenimiz olsun diye koydum herkes buna uysun diye değil. İlk sayfaya daha bakamamıştım bile.
Fikir alışverişi böyle yapılmaz.
@Zipzip- ilk sayfadaki jilian kardiyo puanı daha iyi sadece başlangıç kardiyoyu ayırmak lazım.
Müsait olduğunda bi sıralarsan tablonun altına eklenir.
Cuma günüde başlarız puanları yazmaya inş.
Amaa sopa gösteren sensinGeçmiş olsun ve hayırlı olsun sünneti canım
Kaptan ben değilim ki imam olan ben değilim yani
Bacı sen 2 kürü bitane kür yapmışsın1er cay kaşığı zerdeçal, zencefil, yarim ck karabiber ve pul biber, tarçın ile 3 yk yogurt. Gece yiyince bel bölgesindeki yaglara etki ediyor
Gözün aydın canımmmKızlar puanları cok dert etmeyin yaa spor yapın gerisi çözülür
Ailem gelecek az sonra sabaha gelirim iyi geceler diliyorum herkese
Sagol canım ❤Gözün aydın canımmm
Su miktari cok az canim ya birde yarim tabak spagetti ustune firinda patates ve kasarli olmadi spagetti zaten kalorili ustune patates nisasta kaynagi ustune bide kasar bayaga kalorili olmus birazck dikkat etmeni oneririm ama yuruyusun guzel canim bol eksin olsunKahvaltı 11.00
Mercimek çorbası
1 lokma ekmek
Ara
1 muz
Ara
1 hurma
Aksam
Fırında kasar patatesmantar
Yarım tabak spagetti
Şu
1 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Menude suda guzel birde spor olsa mukemmel olur10 Aralık salı menüsü
Kahvaltı 13.00
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim beyaz ekmek( TB ekmeği yeni alabildim)
Domates, yeşillik
Çeyrek ayva
Ara 16.00
Bir bardak sütlü kahve
3 küçük kuru incir
Akşam 19.00
6 yk nohut yemeği
1 kase tarhana çorbası
Salata
3 yk yoğurt
2.5 lt su.
Canim menu iyi suda ama spor eksikkMenüm
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dl ekmek
Az domates
1 kk peynir
Öğle 14.45 geç oldu biraz
Disaridaydim gelir gelmez hemen yine kahvaltı yaptim, kahvaltının aynısı
1 kahve
İkindi 16.15
2 ceviz
Akşam 18.15
10 yk susuz yeşil mercimek yemeği
Bol salata
3 yk et yemeği
Kahve
2 kupa bitki çayı
2 lt su
Gece yoğurt kürü
@Zipzip- @snglmlk @Negohatun
Yarasin canim en azindan 30 dk ni egzersize ayirirsan daha guzel sonuclar alirsinŞekersiz 3.gün
Uyanınca limonlu su
Sabah kahvaltı 12de( geç kalktım)
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
3 çeri domates
Salatalık
Ihlamur
Ara
1 orta boy muz
16.30da..
1 servis kaşığı kısır
2 parça marul
18de..
1 kase mercimek çorbası
19da..
Türk kahvesi
2 kare bitter
Su baya içtim saymıyorum
Yarasin canim bol eksi olsun insalllah11 Aralık Çarşamba
Sabah 7.30 Kayısı kıvamı iki yumurta, peynir, zeytin, bir dilim tb ekmeği
11.00 Sade Türk kahvesi
13.00 Bir ayva
16.00 Sahanda iki yumurta, yarım dilim tb ekmeği
17.00 Sade Türk kahvesi
19.00 Yarım lüfer ( kiremitte) soğan salatası
Spor
5000 adım, iki litre su yatana kadar yarım litre daha
İki kupa yeşil çay
Harika bir menu ve spor tebrik ederimBugünkü menü
Saat 10:30. - limonlu su
Kahvaltı 11:00 - 2 adet haşlanmış yumurta , 1 domates 1 salatalık ,3 dilim peynir , 2 adet krep
Ara 12:30 Yeşil çay
Öğlen 14:00 - Fırında balık + salata
Ara 15:00 Yeşil çay
Akşam 16:15 Pancar salatası + 3 YK yoğurt
Ara 17:00 Yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 20.000 adım + 10 squat + 10 mekik
Suya ilave et canim en azindan bi 15 dk bile isinma hareketleri yapsan kardieSabah 10:00
2 yumurtalı,biberli omlet
Peynir, 7 zeytin
Domates
15:30
Oğlak güveç
Bulgur pilavı 2 kaşık
1 dilim ekmek
Salata
Ayran
Su 1 lt bugün
Spor yok
@Negohatun
hayirli geceler canim beni biliyorsun benim puanla vs isim olmaz ben kendi duzenimde beslenir kendime uygun sporumu yaparimKızlar puanları cok dert etmeyin yaa spor yapın gerisi çözülür
Ailem gelecek az sonra sabaha gelirim iyi geceler diliyorum herkese
Sizin sikintiniz ne ??? Ben kimseye herseyi ben biliyorum uslubuyla asla ceva vermedim sizden oncede bu gruptaydim bilen biliyor ben dedim ki leslie 3 mil yapanla 5 mil yapanin harcadigi eforda yaktigi kalori ayni olmaz siz bunun neyini anliyamazdiniz acaba ilk sayfadada zaten kaptana soyledigim puanlama var siz fikrinize uyulmayinca insanlari zan altinda birakiyorsunuz
Bu puanlamada sikinti var jilianin kardiyonun puanlari dusuk ayrica leslie 3 mil yapan ile leslie 5 mil yapanin dakika hesabindan puanini bir hesaplamak adaletsizligin daniskasi olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?