Ben de şu sağlıklı kuruyemişleri bı turlu yemiyorum canım. Yoğurt kürü nasıl seninki.Haklısın, listemde kuruyemis falan da var ama nadiren yiyorum, mineraller oradan gelecek yemelisin diyir hep ama kalıyor.
Yoğurt kürünü de gece yapabilirsin dedi diyetisyen.
Valla onu saklandığı yerden cikarabilmek icin epey uğraştım, birden çıktı
Bugün de yine o kilolarda gelince sanırım tamamen gitti
Bizimki de olacak, çok gerginim.Benim değil canım, sidelya nın. Benimde büyük oğlum inşaallah ara tatilde olacak
Kaç yaşında oğlun.. bizim büyük 6 yaşında küçük 3 aylıkken oldu.. hangisi rahat dersen 3 aylıkken.. 6 yaşında olana sordum sonra hiç acımıyor dedi ama korktu utandı.. dedi keşke beni de bebekken yaptırsaydınız diye.. babası kıyamamıştı o zmn..Bizimki de olacak, çok gerginim.
Benim eşim de büyük olsun hatırlasın, ona anı olacak dedi. 7 yaşında şu an. Sünnet merasimi falan da yapmayacağız,keşke bebekken olup bitseydi. Ameliyathaneye alacaklarmis uyanıkken,oraya gidene kadar çok korkar, canı da çok tatlıdır. Bizi yanında almıyorlar. Şimdiden gözünü boyamaya çalışıyorum ben de hediye falan alacağım, sevdiğin seyleri yapacağım diye.Kaç yaşında oğlun.. bizim büyük 6 yaşında küçük 3 aylıkken oldu.. hangisi rahat dersen 3 aylıkken.. 6 yaşında olana sordum sonra hiç acımıyor dedi ama korktu utandı.. dedi keşke beni de bebekken yaptırsaydınız diye.. babası kıyamamıştı o zmn..
Kudüs tercihim iyi olmadı bebem. Senin sonucun inşallah iyi olur.Yoğurdun üstüne doğruyorum ben
Abla kudüs olmaz 7 tane demiştik burda o biraz etli bi hurma tek hurmanın gramı bile fazla diğerinden.
Madem o var 4-5 tane koyabilirsin.
Şeker insülin hassasiyeti varsa olabilit belki çünkü ilk denediğimde ben suya koymadan yaptım bilmiyodum şekeri fazla geldi rahatsız oldum.
Şu an negonun dediği gibi yediğimde sakin hissediyorum.
Bence de minnak bir hatunum sonuçta beş kilom kalmış şurada napim başaramadiysam her genç kızın başına gelebilirOlabilir abla, dediğin gibi tatlıyla aran olmadığı için de rahatsız etmiş olabilir. Zaten kilon çok iyi senin, detoks ia ihtiyacın yok hiç
Vayy eline sağlık
Ayıpsın sınırsız sevinelim hem deSon iki gün, napıyoruz hep beraber dikkat ediyoruz
Yine derece gelmesin miiiii
Sevinmeyelim miiiiiiiiiiii
Hayırlı olsun tatlım . Operasyon başarılı sonuçlar versin.Kızlar kereviz pişiriyorum ama ev buram buram noddle kokuyor yaaa. Ne severim ne severim
Bugün küçük oğlumu sünnet ettirmiştik ufak bir sorun oldu yine doktora gittik. Halloldu şükür. Eve gel yemek ye yemek yap. Şimdi oğlanı uyutuyorum fırsat bu fırsat yazayım istedim
1er cay kaşığı zerdeçal, zencefil, yarim ck karabiber ve pul biber, tarçın ile 3 yk yogurt. Gece yiyince bel bölgesindeki yaglara etki ediyorBen de şu sağlıklı kuruyemişleri bı turlu yemiyorum canım. Yoğurt kürü nasıl seninki.
Bizimki de olacak, çok gerginim.
Benim eşim de büyük olsun hatırlasın, ona anı olacak dedi. 7 yaşında şu an. Sünnet merasimi falan da yapmayacağız,keşke bebekken olup bitseydi. Ameliyathaneye alacaklarmis uyanıkken,oraya gidene kadar çok korkar, canı da çok tatlıdır. Bizi yanında almıyorlar. Şimdiden gözünü boyamaya çalışıyorum ben de hediye falan alacağım, sevdiğin seyleri yapacağım diye.
Bizdeki puanlar daha yüksek bizdekiler gecerli olsun olmazsa
Cuma tartı sonrasında yersin
Bayağı karışık canım, not alıyorum bunu da.1er cay kaşığı zerdeçal, zencefil, yarim ck karabiber ve pul biber, tarçın ile 3 yk yogurt. Gece yiyince bel bölgesindeki yaglara etki ediyor
Eşin yüzünden mi şimdi kilon? Eş adaylarını seçerken bekarlarimizin ne kadar dikkatli olması gerektiği mesajını veriyor ytmzim.Eşim sevgiliyken 1 kutu alıp getirirdi hepsini bitirirdim işte kilo almaya meyilliyim hep onjn yüzünden
Ben de yanımızdan ayrıldığı andan anestezi verilene kadar geçecek süreden korkuyorum. Anestezi de ayrı bir korkutuyor.Bebekken olmaları çok rahat ama geçti o hakkımız maalesef. Bizde kumandalı araba alıcaz, işte tabletle oynayabileceksin diyoruz ama patavatsız bir arkadaşı çok korkutmuş gıcığına. Bende yakın arkadaşına söyleyeceğim zor olmadığını anlatsın diyeanestezi durumu beni hep ürkütüyor. Küçük oğlum iki defa ameliyat oldu en çok anestezi korkuttu işte :/
Küçük oglunun nesi vardı bu arada.Bebekken olmaları çok rahat ama geçti o hakkımız maalesef. Bizde kumandalı araba alıcaz, işte tabletle oynayabileceksin diyoruz ama patavatsız bir arkadaşı çok korkutmuş gıcığına. Bende yakın arkadaşına söyleyeceğim zor olmadığını anlatsın diyeanestezi durumu beni hep ürkütüyor. Küçük oğlum iki defa ameliyat oldu en çok anestezi korkuttu işte :/
Siz leslie 3 milde yerinde sayma karma isinma yaparken leslie 5 milde agirlik ve kardiyo agirlikli calisiyor iki video arasindaki farki goremiyorsaniz size diyecek bisey yokNedir daniska olan? Ben 40 dk yaparım sen 70 yaparsın. Süre uzadı diye puan artıcak mı?
Canim kardiyonun puani 6 jilianin puanida 5 6 arasidir biz spor yaparkende hocamiz bu sekilde calistirir ( normal salonda kosuya bisiklete gittidiginiz spor hocalarindan bahsetmiyorum ) biz kikboks calisiyorduk ve orda isinma icin kosu ip atlama hit kardio pasif kardio calisiyordukİlk sayfadaki puanlar nasıl canım onlar kalsın olmazsa yada düzenleme yapalım onlarda
Malim hoş geldin.
Bizdeki puanlarla aynı o zaman canım ilk sayfadaki puanlar kalsınCanim kardiyonun puani 6 jilianin puanida 5 6 arasidir biz spor yaparkende hocamiz bu sekilde calistirir ( normal salonda kosuya bisiklete gittidiginiz spor hocalarindan bahsetmiyorum ) biz kikboks calisiyorduk ve orda isinma icin kosu ip atlama hit kardio pasif kardio calisiyorduk
Afiyet olsun ablacımMalim hoş geldin.İyiyim kuzu... kıtlıktan çıkmış gibi bugün bayram ettim. Sen naptın bugün güzel yemek çıktı mı? Güzel derken diyetine uygun yani
Spor ve menü çok güzel. Bir tek pancar salatan ve yoğurt benimkinden farklı. Tabi sen ayvayı yememişsin.Bugünkü menü
Saat 10:30. - limonlu su
Kahvaltı 11:00 - 2 adet haşlanmış yumurta , 1 domates 1 salatalık ,3 dilim peynir , 2 adet krep
Ara 12:30 Yeşil çay
Öğlen 14:00 - Fırında balık + salata
Ara 15:00 Yeşil çay
Akşam 16:15 Pancar salatası + 3 YK yoğurt
Ara 17:00 Yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 20.000 adım + 10 squat + 10 mekik
Eee şimdi acikirsan napacaksin kuzu.Sabah 10:00
2 yumurtalı,biberli omlet
Peynir, 7 zeytin
Domates
15:30
Oğlak güveç
Bulgur pilavı 2 kaşık
1 dilim ekmek
Salata
Ayran
Su 1 lt bugün
Spor yok
Nego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?