Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de şu sağlıklı kuruyemişleri bı turlu yemiyorum canım. Yoğurt kürü nasıl seninki.

Bizimki de olacak, çok gerginim.
Kaç yaşında oğlun.. bizim büyük 6 yaşında küçük 3 aylıkken oldu.. hangisi rahat dersen 3 aylıkken.. 6 yaşında olana sordum sonra hiç acımıyor dedi ama korktu utandı.. dedi keşke beni de bebekken yaptırsaydınız diye.. babası kıyamamıştı o zmn..

Benim eşim de büyük olsun hatırlasın, ona anı olacak dedi. 7 yaşında şu an. Sünnet merasimi falan da yapmayacağız,keşke bebekken olup bitseydi. Ameliyathaneye alacaklarmis uyanıkken,oraya gidene kadar çok korkar, canı da çok tatlıdır. Bizi yanında almıyorlar. Şimdiden gözünü boyamaya çalışıyorum ben de hediye falan alacağım, sevdiğin seyleri yapacağım diye.

Kudüs tercihim iyi olmadı bebem. Senin sonucun inşallah iyi olur.
Olabilir abla, dediğin gibi tatlıyla aran olmadığı için de rahatsız etmiş olabilir. Zaten kilon çok iyi senin, detoks ia ihtiyacın yok hiç

Vayy eline sağlık
Bence de minnak bir hatunum sonuçta beş kilom kalmış şurada napim başaramadiysam her genç kızın başına gelebilir
Son iki gün, napıyoruz hep beraber dikkat ediyoruz
Yine derece gelmesin miiiii
Sevinmeyelim miiiiiiiiiiii
Ayıpsın sınırsız sevinelim hem de
Hayırlı olsun tatlım . Operasyon başarılı sonuçlar versin.

Bizimki de olacak, çok gerginim.

Bebekken olmaları çok rahat ama geçti o hakkımız maalesef. Bizde kumandalı araba alıcaz, işte tabletle oynayabileceksin diyoruz ama patavatsız bir arkadaşı çok korkutmuş gıcığına. Bende yakın arkadaşına söyleyeceğim zor olmadığını anlatsın diye anestezi durumu beni hep ürkütüyor. Küçük oğlum iki defa ameliyat oldu en çok anestezi korkuttu işte :/

Eşim sevgiliyken 1 kutu alıp getirirdi hepsini bitirirdim işte kilo almaya meyilliyim hep onjn yüzünden
Eşin yüzünden mi şimdi kilon? Eş adaylarını seçerken bekarlarimizin ne kadar dikkatli olması gerektiği mesajını veriyor ytmzim.
iki bekarimiz var diye biliyorum doğru mu

Ben de yanımızdan ayrıldığı andan anestezi verilene kadar geçecek süreden korkuyorum. Anestezi de ayrı bir korkutuyor.
Arkadaşı çok kötü yapmış yaa, inşallah korkusunu atar. Bizimki de LEGO bekliyor. Vaadettiklerimin hayaliyle şimdilik heyecanlı. Umarım hepimiz güzelce atlatırız canım.

Küçük oglunun nesi vardı bu arada.

Nedir daniska olan? Ben 40 dk yaparım sen 70 yaparsın. Süre uzadı diye puan artıcak mı?
Siz leslie 3 milde yerinde sayma karma isinma yaparken leslie 5 milde agirlik ve kardiyo agirlikli calisiyor iki video arasindaki farki goremiyorsaniz size diyecek bisey yok

İlk sayfadaki puanlar nasıl canım onlar kalsın olmazsa yada düzenleme yapalım onlarda
Canim kardiyonun puani 6 jilianin puanida 5 6 arasidir biz spor yaparkende hocamiz bu sekilde calistirir ( normal salonda kosuya bisiklete gittidiginiz spor hocalarindan bahsetmiyorum ) biz kikboks calisiyorduk ve orda isinma icin kosu ip atlama hit kardio pasif kardio calisiyorduk

Bizdeki puanlarla aynı o zaman canım ilk sayfadaki puanlar kalsın

Spor ve menü çok güzel. Bir tek pancar salatan ve yoğurt benimkinden farklı. Tabi sen ayvayı yememişsin.
Sabah 10:00
2 yumurtalı,biberli omlet
Peynir, 7 zeytin
Domates

15:30
Oğlak güveç
Bulgur pilavı 2 kaşık
1 dilim ekmek
Salata
Ayran

Su 1 lt bugün
Spor yok

Nego
Eee şimdi acikirsan napacaksin kuzu. Menu çok güzel hatta harika. Suya devam edebilirsin yatincaya kadar. Afiyet o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…