Ben olacam birinci ama sondan 1.Hanımlar yarından itibaren sporlar için @Bonus u etiketliyoruz. İlk sayfada puanlar var, puanları hesaplayıp etiket yapın lütfen, hesaplamak için uğraşmasın birde
Spor birincisi kim olacak bakalım
@Gulumse25
@Ytmz
@snglmlk
@Canfeb
@merryangel
@malipina
@Elhan
@Negohatun
@mavitosbik07
@Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
Sporun suyun hep var zaten3 lt su ve 6bin adımımı yazdım görmedin, onlar da var
Sonuncuya ceza verebilirimBen olacam birinci ama sondan 1.
Aa yazmamışım, sondan birinciye sopa varBen olacam birinci ama sondan 1.
Lanet olsun olmaz olsun demek sen bilmirsinBana bı de çeviri yap canım, şair burda ne anlatmak istemiş.
Bizim herif baklava getirmiş sen imtihanmısın dedim evde yapmıyon bari buna karışma didi sustumHala su içiyorum, burnumdan çıkacak nerdeysekimsenin canını cektirmemek için adını yazmıyorum ama oğlumun canı çektiği bişey pişirdim, doymadi bı kez daha pişirdim, çifte eziyet
Niye bizim başımız kelmiO niye kihepsi kuzunun mu
Niye bizim başımız kelmiben var koca var oğlum var
Sus bizim kız duymasın bunu sen yazmadın ben görmedimYa ne bilem benYazin doğan çocuklar hep çift doğum günü kutluyor burada, okul arkadaşlarıyla kutlamak icin
Ben başlangıç seviyesinde kaldım canım
İsyan bayrakları cekilecekti elbet. Hadi sana acımadı kıza da yazık o da diyette.Bizim herif baklava getirmiş sen imtihanmısın dedim evde yapmıyon bari buna karışma didi sustum
Benim gariban oğlum da yaz çocuğu. Arkadaslariyla daha hiç kutlamadi.Ya ne bilem benYazin doğan çocuklar hep çift doğum günü kutluyor burada, okul arkadaşlarıyla kutlamak icin
Canım geçmiş olsun. Şifa olur inşallah serum...Zipzip- cnm bende yarın kilo bildiricem ama resmi değil tabi.. şöle ki benim bi doktor işim var serum alabilirim onu halledene kdr listeye girmesem en iyisi hiç halim yok ve baş dönmesi yaşıyorum o yüzden spora başlamadım. Serum yersem kendime gelirim inş spora başlarım bide listeyi serum ödemi ile etkilemiyim
Sus bizim kız duymasın bunu sen yazmadın ben görmedimzatın diyo 15 tatilde dedem gildede kutlıycam
Benim gariban oğlum da yaz çocuğu. Arkadaslariyla daha hiç kutlamadi.
Teşekkürler canımCanım geçmiş olsun. Şifa olur inşallah serum...
Evet bizde cumartesi yiycezZzİsyan bayrakları cekilecekti elbet. Hadi sana acımadı kıza da yazık o da diyette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?