- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yook biz artık doğum günlerini kaldırdık kimseyi çagırmıyoruz öyle olunca her ay birinin doğum günü oluyor ona paramı dayanır görğmcem dedi yeter artık bıktım çalıştıgım parayıda her ay birine hediyeye gidiyo herkes evinde yapsın kimse kimseyi çagırmasın isyan etti artıkKutlasın kız nolcak, aferin ona, benim kafadan, her yerden toplasın parasını hediyesini
benimd canim tatlı istiyorBen kaçar canım acayip tatlı istiyosonngulen gibi aklıma tatlı geldikçe suya verdim kendimi en iyisi uyumak gecemiz hayır cumamız mübarek olsun canlarım hepiniz Allaha emanet olun hoşçakalın bol eksiler olsun inş Allah
Yook biz artık doğum günlerini kaldırdık kimseyi çagırmıyoruz öyle olunca her ay birinin doğum günü oluyor ona paramı dayanır görğmcem dedi yeter artık bıktım çalıştıgım parayıda her ay birine hediyeye gidiyo herkes evinde yapsın kimse kimseyi çagırmasın isyan etti artık
Ben kaçar canım acayip tatlı istiyosonngulen gibi aklıma tatlı geldikçe suya verdim kendimi en iyisi uyumak gecemiz hayır cumamız mübarek olsun canlarım hepiniz Allaha emanet olun hoşçakalın bol eksiler olsun inş Allah
Geçmiş olsun canım. Umarım tahlil de yapıp değerlerine bakarlar.Zipzip- cnm bende yarın kilo bildiricem ama resmi değil tabi.. şöle ki benim bi doktor işim var serum alabilirim onu halledene kdr listeye girmesem en iyisi hiç halim yok ve baş dönmesi yaşıyorum o yüzden spora başlamadım. Serum yersem kendime gelirim inş spora başlarım bide listeyi serum ödemi ile etkilemiyim
Uykuda yedim içtim vallaBen kaçar canım acayip tatlı istiyosonngulen gibi aklıma tatlı geldikçe suya verdim kendimi en iyisi uyumak gecemiz hayır cumamız mübarek olsun canlarım hepiniz Allaha emanet olun hoşçakalın bol eksiler olsun inş Allah
Günaydın canım, korumaya devam diyorsun. Akşam hepimiz açlıktan uyumuşuzDünkü yazışmaları okudum tam 10 gibi ben de çok açıkmıştım vurup kafayı yattım sabah da uyku tutmadı tabii...
Kızlar erken ama kilo bildirimimi yapayım 58.60 kg.... cumanız mübarek eksileriniz fazla olsun....
Günaydın canım kilonu koruyorsun ne güzel ❤Dünkü yazışmaları okudum tam 10 gibi ben de çok açıkmıştım vurup kafayı yattım sabah da uyku tutmadı tabii...
Kızlar erken ama kilo bildirimimi yapayım 58.60 kg.... cumanız mübarek eksileriniz fazla olsun....
Günaydın canım ❤Arkadaşlar günaydın
Ben tartı öncesi yine çok büyük günah işledim, tatlılar yedim, yemekler yedim. Pekihangi ara nerde yaptım. Kaptan çok iyi bilir bu huyumu, tabiki rüyamda
Günaydın hayırlı cumalar ❤Günaydınlar,hayırlı cumalar
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnn ❤
Utanarak tartı bildirimini yapayım
Geçen cuma: 57.7 kg
Bu cuma:58.7 kg
Fark: +1 kg
Ne oldu canım, ne anlamda vurdu.Günaydın kızlar
Dolunay fena vurdu beni.
Normale dönerim inşallah.
Bildirimi tartılır tartilmaz yazarım bir iki saate.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?