Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben epey geniş olduğunu düşünmüyorum geniş ama.cok da abartılı değil bence 93 cm olunca 36 beden oluyor zaten . yok çalışmıyorum henuz
Bize göre zaten çok incesin
Vücut tipi faklılıklarından diyorum,ben sürekli ölçerim de.aynı boyda görünce dikkatimi çekti.benim 77 kiloyla bacağım 59,sen 58 yazınca kalkıp bi daha ölçtüm:) ki rahat 44 alt bedenim

Kadın geçen sene perşembeden nefret etti :) söylemdim diyetteyim diye.yaşadığım sağlık problemlerini ısrarla çok kilo verişime bağladı.hiç çekemem
Bu anneler çok fena yaa. Beni 70li kilolarda gördü annem, çok sismansin dedi. Bugün 61 kiloyum, şimdi görse ammaaan çok zayiflamissin hasta olacaksın der. Hatta hastalık yüzünden zayifladigima bile inanabilir.

bel ve kalça ölçün ne

bide bacağı nereden ölçtün

Aynı bildiğin gibi benimkide benimle dolanıyo can ciğer olduk artık hangi takımdasın kuzum

yapıştı mı gitmiyor
takımda değilim canım katılsam mı diye düşünüyorum aslında hiç görmediğim kiloya indim 20 günlük detoks programı ile . bu hafta biraz serbest takıldım tabi 67.10 düm sabah cumartesi günleri tartı günüm yarın 66 lara dönmüş olurum. spor yarışması yapıyor musunuz

Ne güzel baslamıssın yeniden canım
Bugün itibari ile spor yarısmasına baslıyoruz
Bildirim yapmayanlari etiketlesek mi canım,unutmazlar inşallah.
Yazarlar diye düşünüyorum canım daha erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…