iyiyim canım diyete devam aynı halen yağlarım benimleKuzum hoş geldin nasılsın görüşmeyeli
Bize göre zaten çok incesinben epey geniş olduğunu düşünmüyorum geniş ama.cok da abartılı değil bence 93 cm olunca 36 beden oluyor zaten . yok çalışmıyorum henuz
Aynı bildiğin gibi benimkide benimle dolanıyo can ciğer olduk artıkiyiyim canım diyete devam aynı halen yağlarım benimlesen nasılsın neler yapyorsun
Gelicem canım mezun olmam lazım.Günaydın sebnemcim
Gecen haftaya göre artıdasın, liste için ne düşünüyorsun gelecek misin takıma aktif olarak
Iyiyim bende ❤
Günaydın canım ❤
Tebrik ederim canım güzel eksi
Tamam o zaman listeye eklicemGelicem canım mezun olmam lazım.
Bu anneler çok fena yaa. Beni 70li kilolarda gördü annem, çok sismansin dedi. Bugün 61 kiloyum, şimdi görse ammaaan çok zayiflamissin hasta olacaksın der. Hatta hastalık yüzünden zayifladigima bile inanabilir.Kadın geçen sene perşembeden nefret etti :) söylemdim diyetteyim diye.yaşadığım sağlık problemlerini ısrarla çok kilo verişime bağladı.hiç çekemem
bel ve kalça ölçün neBize göre zaten çok incesin
Vücut tipi faklılıklarından diyorum,ben sürekli ölçerim de.aynı boyda görünce dikkatimi çekti.benim 77 kiloyla bacağım 59,sen 58 yazınca kalkıp bi daha ölçtüm:) ki rahat 44 alt bedenim
Gecen hafta görmüştüm canım aklıma geldi yazayım dedimbu arada kaptanım 3.takimda menü vermeye devam ediyorsun demiştiniz ya acaba ben hatirlamadan yazdım mi diye baktım ama.uzun zamandır yazmamisim
Aynı bildiğin gibi benimkide benimle dolanıyo can ciğer olduk artıkhangi takımdasın kuzum
Bildirim yapmayanlari etiketlesek mi canım,unutmazlar inşallah.Gecen hafta görmüştüm canım aklıma geldi yazayım dedim
he tmm bıraktım kaptanım yazmayıGecen hafta görmüştüm canım aklıma geldi yazayım dedim
Ne güzel baslamıssın yeniden canım
yapıştı mı gitmiyor
takımda değilim canım katılsam mı diye düşünüyorum aslında hiç görmediğim kiloya indim 20 günlük detoks programı ile . bu hafta biraz serbest takıldım tabi 67.10 düm sabah cumartesi günleri tartı günüm yarın 66 lara dönmüş olurum. spor yarışması yapıyor musunuz
Yazarlar diye düşünüyorum canım daha erkenBildirim yapmayanlari etiketlesek mi canım,unutmazlar inşallah.
Bilmem mi tahinli pekmezim.Canın sağolsun ablacım üzme kendini tekrar tekrar dile getiriyorum azmine hayranım biliyorsun degilmi
Önce bizhe tmm bıraktım kaptanım yazmayı
Şimdilik oranlarimiz güzel gibi sanki ne dersin. Diğerlerinden de umutluyum.Ne güzel baslamıssın yeniden canım
Bugün itibari ile spor yarısmasına baslıyoruz
Yazarlar diye düşünüyorum canım daha erken
Artı yok en azından simdilik insallah diğerleri de güzel gelir derece yaparız yineŞimdilik oranlarimiz güzel gibi sanki ne dersin. Diğerlerinden de umutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?