Günaydın canım ❤Günaydın kızlar. Ben de tartılıp yazacağım birazdan.
Bir ara çok konuşuluyordu bu yontem. İyi geliyormuş basen ve popoya ama zararlı olduğunu söyleyenler de vardı.
Bak sakın yüz bulup mutfağa atma kendini dur burda bunlar sakıncalı hareketler
Sağol canım Elif'im. Gör bak işte hain elti, ben onu mutlu edeyim diyorum o beni şikayet ediyor. Azıcık kuseyim onla.
birden karar verdim patates detoksu yaptım 4 gnlük 2,5 kilo kadar verdim metobolizmam hızlandı. arkadaşla online diyet aldık tuğbayı biliyorsun onla. 66 yı gördüm havalara uçtum ama spor hiç yok yok . üşeniyorum yapmayaNe güzel baslamıssın yeniden canım
Bugün itibari ile spor yarısmasına baslıyoruz
Yazarlar diye düşünüyorum canım daha erken
Hedefin kac canım sporsuz olmuyor sporda eklesen cok güzel olurbirden karar verdim patates detoksu yaptım 4 gnlük 2,5 kilo kadar verdim metobolizmam hızlandı. arkadaşla online diyet aldık tuğbayı biliyorsun onla. 66 yı gördüm havalara uçtum ama spor hiç yok yok . üşeniyorum yapmaya
65ti canım ama yeterli olmadığına karar verdim şöyle 61 e kadar düşersem mutlu olabilirim . valla nasıl bu hale geldim bilmiyorum eskiden muhteşemdi sporlarım şimdi üşeniyorumHedefin kac canım sporsuz olmuyor sporda eklesen cok güzel olur
Takımcak bugün spora baslıyoruz hadi sende basla bizimle65ti canım ama yeterli olmadığına karar verdim şöyle 61 e kadar düşersem mutlu olabilirim . valla nasıl bu hale geldim bilmiyorum eskiden muhteşemdi sporlarım şimdi üşeniyorum
Gel gel bize gel eritiriz onları az yana kayın kızlar
yapıştı mı gitmiyor
takımda değilim canım katılsam mı diye düşünüyorum aslında hiç görmediğim kiloya indim 20 günlük detoks programı ile . bu hafta biraz serbest takıldım tabi 67.10 düm sabah cumartesi günleri tartı günüm yarın 66 lara dönmüş olurum. spor yarışması yapıyor musunuz
olur aslında liste dışı size takılayım menü spor da paylaşırım ama bu hafta sonunu es geçecem misafirlerim gelecekTakımcak bugün spora baslıyoruz hadi sende basla bizimle
Bende Pazartesi spora baslayacagım simdi izmirdeyim pazar evime döneceğim
Tamam canımolur aslında liste dışı size takılayım menü spor da paylaşırım ama bu hafta sonunu es geçecem misafirlerim gelecek
liste dışı takılayım bakalım 3 5 kilo daha versem yeter .Gel gel bize gel eritiriz onları az yana kayın kızlar
Erittigi söylenirdi canım ama işe yarami bilmem ki.Canim fazla kıymetli, yapamam sanırım; yumuşatıyor mu ki. Ama görüntü çok komik oluyor
Kızzzzz ortalığı karıştırma cadıAma azıcık küs
Yelkenlerim çabuk iner benim ama kalbimi almak için henüz bir girişimde bulunmamışAma azıcık küs
Erittigi söylenirdi canım ama işe yarami bilmem ki.
Olmazzzzzz hele sen gel yamacıma o 3.5 ver yakında 5.5 daha gitsin dersin bünye almaya alışık Anacım kaçamak yapmaya yer aç sonra dolu dolu geri geliyo bu melet bünyeyeliste dışı takılayım bakalım 3 5 kilo daha versem yeter .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?