Sen ona bakma canım eltim daha dünür olacaz kızımı verdim daha ne istiyorsun Allahtan seni sevmesem dünür olurmuyum hiç küsmekte neymiş daha bunun istemesi var dügünü var alış verişi var orda küsersin dur şimcik hele daha çok erkenYelkenlerim çabuk iner benim ama kalbimi almak için henüz bir girişimde bulunmamış
Yelkenlerim çabuk iner benim ama kalbimi almak için henüz bir girişimde bulunmamış
Sağol canım,bugün biraz kötüyüm ama toparlanirsam jillian başlıyorum. Katılır misin.Aman üzmeyelim popomuzu, boğazi tutuyoruz yeterSen zaten adımlarını süper ötesi atıyorsun
Misafir hımmm çok sakıncalı işlerolur aslında liste dışı size takılayım menü spor da paylaşırım ama bu hafta sonunu es geçecem misafirlerim gelecek
Sağol canım,bugün biraz kötüyüm ama toparlanirsam jillian başlıyorum. Katılır misin.
Şiiiitttttttttt
Sag dizini falakaya yatırırım bakYa ben onu hiç bilmiyorum, sağ dizim sıkıntı, yapılabilirse katılırım
Ama üzüyor beni
Sag dizini falakaya yatırırım bakeltimden uzak dur
Gel barışalım küçüklere örnek olalımAma üzüyor beni
Sen ona bakma canım eltim daha dünür olacaz kızımı verdim daha ne istiyorsun Allahtan seni sevmesem dünür olurmuyum hiç küsmekte neymiş daha bunun istemesi var dügünü var alış verişi var orda küsersin dur şimcik hele daha çok erken
Ama üzüyor beni
Seni görsün de utansın
O zaman yapamazsın canım, iyice zorlar. Sen Leslie yap ama hafif olanlarını.Ya ben onu hiç bilmiyorum, sağ dizim sıkıntı, yapılabilirse katılırım
Seni görsün de utansınbı de eltim olacak
Hiç canım ne olacak ağırlığınca altın sadece şimdiden 50.7 kilo ona göreErzurumdan kız alma adetlerini de hiç bilmiyorum ki
O zaman yapamazsın canım, iyice zorlar. Sen Leslie yap ama hafif olanlarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?