Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tabi adet sayıcaz bölgeselde. Egzersiz dk yazıyor ama sileyim onu
Tamamdır puanlar inceledim güzel Duruyor,hem pilates de yapicam puanı gayet iyi birde bölgesel hareketlerin puanı da iyi ama 5adet 1 pua sayılabilir zorla çünkü 5k ağırlıkla yapicam onu düzenlesek olmazmi

Tamamdır puanlar inceledim güzel Duruyor,hem pilates de yapicam puanı gayet iyi birde bölgesel hareketlerin puanı da iyi ama 5adet 1 pua sayılabilir zorla çünkü 5k ağırlıkla yapicam onu düzenlesek olmazmi

5 kg ağırlık çok değil mi en son ne zaman çalıştın ağırlık

5 kg ağırlık çok değil mi en son ne zaman çalıştın ağırlık
Bugün 4kg karnıma koyarak köprü denedim titriyor ama yapabiliyorum yarimsar kilo da bilek ağırlıkları var ayak bilegine takılan . Sonra da tek bacak indirme kaldırma yaptım 25x3 set 75 taneama dinlene dinlene. Baya olmuştur bacaklarım ekmekhamuru gibi sıkılasmasi lazim

Tamam sıkılaş ama ağırlık hemen başlama ağırlık az başlanıp artırılır.
1 kiloyu hafif görme kol bacak için etkisi büyük

Beyaz unlu herşey şeker sayılıyor
Evet o yüzdende bozuldu dedim ya baştan başlıyorum yarın pis boğazım ne güzel! Gidiyordum
1kg etkili olur mu cidden

Benim bileğe takılan var ağırlık onları takip pilates videosu yapsam düzenli 3aya etki eder mi sence moralim bozuk bugün regl zamanı herşeyi kafaya takiyorum

Evet o yüzdende bozuldu dedim ya baştan başlıyorum yarın pis boğazım ne güzel! Gidiyordum

1kg etkili olur mu cidden

Hiç yapanla yapmayan bir olur mu?
Ağırlık çalışmak ciddi birden başlama.
Önce hatta direnç bandı ile başla.

Varmı bantın? Bağlayıp diz ve bilek arasına geçirip yap hareketleri aynen köprüyüde bantı bağlı şekilde dize geçirip yap.

Banta alışınca ağırlığa geç. Hafif sanma her sette yükü artıyo hareketin

Yok ama alırım hemen orta sertlikte mi alayım nasıl olsun

Yok ama alırım hemen orta sertlikte mi alayım nasıl olsun

Valla o kadar kullanışlı çok yönlü bişeyki bant evde saklaması kolay fiyatı uygun mis gibi.
Bende hem hafif hem orta var.
Hafifle başlamıştık ortaya geçtim sonra.
6 ay plates yaptım ağırlık olmadan lastikle büyük küçük topla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…