- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Tamamdır puanlar inceledim güzel Duruyor,hem pilates de yapicam puanı gayet iyi birde bölgesel hareketlerin puanı da iyi ama 5adet 1 pua sayılabilir zorla çünkü 5k ağırlıkla yapicam onu düzenlesek olmazmiTabi adet sayıcaz bölgeselde. Egzersiz dk yazıyor ama sileyim onu
Tamamdır puanlar inceledim güzel Duruyor,hem pilates de yapicam puanı gayet iyi birde bölgesel hareketlerin puanı da iyi ama 5adet 1 pua sayılabilir zorla çünkü 5k ağırlıkla yapicam onu düzenlesek olmazmi
Ben 5 gündür yapıyorumYarın şekersize başlıyorum eşlik etmek isteyen var mi
Bugün 4kg karnıma koyarak köprü denedim titriyor ama yapabiliyorum yarimsar kilo da bilek ağırlıkları var ayak bilegine takılan . Sonra da tek bacak indirme kaldırma yaptım 25x3 set 75 taneama dinlene dinlene. Baya olmuştur bacaklarım ekmekhamuru gibi sıkılasmasi lazim5 kg ağırlık çok değil mi en son ne zaman çalıştın ağırlık
Evet canım, izindeyimsen de mi buradasın :)
Bende güzel gidiyordum ama börek yedim bugün şekerli bişey yemedim amaBen 5 gündür yapıyorum
Bugün 4kg karnıma koyarak köprü denedim titriyor ama yapabiliyorum yarimsar kilo da bilek ağırlıkları var ayak bilegine takılan . Sonra da tek bacak indirme kaldırma yaptım 25x3 set 75 taneama dinlene dinlene. Baya olmuştur bacaklarım ekmekhamuru gibi sıkılasmasi lazim
Diğer takımlara hiç bakamadım bugün yogunluktanOrtalama gayet güzel oldu canım. Derece gelir bence.
Biz biraz çenesi düşüğüz galiba canımAy bende bile uzunzamandir ekranimda bu kadaar bildiri almamistim
Bende güzel gidiyordum ama börek yedim bugün şekerli bişey yemedim ama
Evet o yüzdende bozuldu dedim ya baştan başlıyorum yarın pis boğazım ne güzel! GidiyordumBeyaz unlu herşey şeker sayılıyor
1kg etkili olur mu ciddenTamam sıkılaş ama ağırlık hemen başlama ağırlık az başlanıp artırılır.
1 kiloyu hafif görme kol bacak için etkisi büyük
Benim bileğe takılan var ağırlık onları takip pilates videosu yapsam düzenli 3aya etki eder mi sence moralim bozuk bugün regl zamanı herşeyi kafaya takiyorumTamam sıkılaş ama ağırlık hemen başlama ağırlık az başlanıp artırılır.
1 kiloyu hafif görme kol bacak için etkisi büyük
Ben gün içinde ayrı zamanlarda yürüyorum canım, adımsayar hesaplıyor, onu da bı programa aktarıyorum. Süre tutmayı unuturum.Bende onları kullanmayız diye eklemedim.
Dk hesabı daha iyi değilmi yürüyüş
Evet o yüzdende bozuldu dedim ya baştan başlıyorum yarın pis boğazım ne güzel! Gidiyordum
1kg etkili olur mu cidden
Ben gün içinde ayrı zamanlarda yürüyorum canım, adımsayar hesaplıyor, onu da bı programa aktarıyorum. Süre tutmayı unuturum.
Ben yokum canım. Yılbaşından sonra inşallah.Yarın şekersize başlıyorum eşlik etmek isteyen var mi
Yok ama alırım hemen orta sertlikte mi alayım nasıl olsunHiç yapanla yapmayan bir olur mu?
Ağırlık çalışmak ciddi birden başlama.
Önce hatta direnç bandı ile başla.
Varmı bantın? Bağlayıp diz ve bilek arasına geçirip yap hareketleri aynen köprüyüde bantı bağlı şekilde dize geçirip yap.
Banta alışınca ağırlığa geç. Hafif sanma her sette yükü artıyo hareketin
damak zevklerimiz biraz zıt yönde bana et ver tavuk ver deniz ürünlerini sağlıklı diye yiyorum zorlaa oda :)Bana da her gün olsun yerim hele karides vs
izinde olunca abartmıyorsun değil mi :)Evet canım, izindeyim
Ben yılbaşında yemicem yemin ettim 57 görene kadar kaçamak yapmam diye yoksa boğazım durmuyorBen yokum canım. Yılbaşından sonra inşallah.
Yok ama alırım hemen orta sertlikte mi alayım nasıl olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?