Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben yılbaşında yemicem yemin ettim 57 görene kadar kaçamak yapmam diye yoksa boğazım durmuyor

Sen benim kilomu gördün mü? Senden 50 kilo fazlayım.
Kilon çok değil ki bu kadar takma sadece idealini koru sporunu yap. Yemin falan nedir ben gidip atayım kendimi bi yerden

Oooo 6ay mi. Nasil Etkiler gördün. Son zamanlarda çoğu kişiye danıştım kilo verme ama sikilas diyolar o yüzden istiyorum. Lastik alayımben top yerine yastık kullansam olurmu bacak arasına alip sıksam

Sen benim kilomu gördün mü? Senden 50 kilo fazlayım.
Kilon çok değil ki bu kadar takma sadece idealini koru sporunu yap. Yemin falan nedir ben gidip atayım kendimi bi yerden
Ben çok çabuk kilo alıyorum ama . 40 günde 10kusur kilo alabildkm korkuyorum o yuzden

Oooo 6ay mi. Nasil Etkiler gördün. Son zamanlarda çoğu kişiye danıştım kilo verme ama sikilas diyolar o yüzden istiyorum. Lastik alayımben top yerine yastık kullansam olurmu bacak arasına alip sıksam

Poşet taşıyamıyodum ellerim titriyodu lastikle kol çalışa çalışa o kollar yana yana rahatça taşır oldum ev işlerini bile daha etkili yapıyodum güçlenmişti kaslarım.

Squatı kısıtlı yapıyodum dizimden dolayı.
Yastık olurmu bilmem denemek lazım.
Ama lastik çok işini görür.

Aynen sıkılaş ve güçlen. Çok zayıf kızlar geliyodu sırf güçlenmek için

Ekledim onu ben :)) ama en iyisi 30 dk yı geçen yürüyüştür. 15 dk ları falanda yabana atmak yok tabi
Ben okula giderken araç kullanmiyorum canım, 20 dakikaya yakın sabah, akşam da aynı şekilde yürümüş oluyorum. Akşamları da evde 1 saat civarı koşu bandında yürüyorum ama hepsini adimsayarla hesaplıyorum.

Simdi bant siparisi veriyim yada bekleyip spor malzemeleri satan yerden alırım evet sıkı güçlü dirençli olmam lazım , fitness blender videoları yapmaya karar verdim düzenli haftada 3te Leslie yapayım sonra lastiği geçirip hareketler yaparım çok teşekkür ederim motive için

Blender ben hiç yapamıyorum başlangıç kardiyo bile zorluyo.
Bady project kanalı var ben ordan kardiyo yapıyorum.

Ben yılbaşında yemicem yemin ettim 57 görene kadar kaçamak yapmam diye yoksa boğazım durmuyor
Ben de öyle çok yiyecegimden değil de yine de bölünmesini istemiyorum. Zaten evde olacağız çekirdek aile olarak. Oğlum keyif yemeği bekler o gün öyle geçireceğiz, kestane falan yaparım. Sekersizde yasak biliyosun.

Hedeflerin sonuçları

@Ytmz : 63 / Hedef = 62/Sonuç : 62.8
sonngulen : 61. 9/Hedef=61/Sonuç:61.1
Canfeb : 67.3/Hedef=66.5/Sonuç:66.6
merryangel :71/ Hedef=70/Sonuç:70.1
malipina : 97. 7/ Hedef = 97/Sonuç:97.5
Elhan : 60. 7/ Hedef = 60/Sonuç: 60
Nego : 70. 5/ Hedef = 69.5 /Sonuç: 70.4
mavitosbik07 : 60. 8/ Hedef = 60/ Sonuç : 60.5
Elalis : 78. 3/ Hedef / = 77 / Sonuç :76.9
happy_mom_ : 60. 5/ Hedef = 59.5 /Sonuç : 58
cgdmk : 62.4/ Hedef = 61.5 /Sonuç : 62.1
aypare ackerman : 62.6 / Hedef = 61.5 / Sonuç : 62.1
Bulamiyorum : 82.5 / Hedef = 81/ Sonuç : 81.6

Gurban bana haftaya cuma için 105 i hedeflermisin?

Blender ben hiç yapamıyorum başlangıç kardiyo bile zorluyo.
Bady project kanalı var ben ordan kardiyo yapıyorum.
Blenderin pilates videolarını yapicam onları beğendim kardiyo Leslie yaparım
Evet doğru ya
Nerde oturuyosun?
Bu sıra herkes bunu soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…