Geceleri sayarsakmı sadece gündüzlerimi soruyonaynen birde limon sıkacaksın bolca enfes oluyor :)
yaş kaç :) memnun oldum
105.5 demiştimGurban bana haftaya cuma için 105 i hedeflermisin?
1.8 verebilmeliyim yaa bir an önce vermeliyim şeklimi düzeltmeliyim105.5 demiştim
damak zevklerimiz biraz zıt yönde bana et ver tavuk ver deniz ürünlerini sağlıklı diye yiyorum zorlaa oda :)
izinde olunca abartmıyorsun değil mi :)
Evet Decathlon var ama internette fiyatları daha ucuza buluyorum trendyoldan bilek ağırlığını kargo dahil 20ye aldım Decathlon da 30idi lastik de 3lunset 20ye buldum deltanin indirimde alsammi sence? Delta dambil da almıştım çok iyi çıktıDecatlon diyecektim tabiki uygun orda var diye.
Ben hedefleri üst sınırdan koyuyorum ki gaza gelinsin, herkes elinden geleni yapsın diye1.8 verebilmeliyim yaa bir an önce vermeliyim şeklimi düzeltmeliyim
Şapkaları çıkar negom biri sen biri ben biride @Ytmz başka sorumsuz kimse yohh bacımYeni hedefler gelsin miiiiiiiiiii
Harikasınız, elinden geleni yapan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma, insan emek verince güzrl sonuçlar görmek istiyor
Kaçamak yaptığı halde telafi için uğraşmayanlar da şapkasını önüne alıp düşünsün lütfen, listede diğer arkadaşları didinirken rahat rahat şunu yedim bunu yedim diye yazmak, diğer emek verenlere haksızlık
Bende bugün itibariyle başladım, söz söylemeye hakkım olsun değil mi
Bu arada sadece menü yazıp gidenlerin menüsünü yorumlamıycam, sohbete de katılın lütfen
Benim bugün kilom 74.5 bana da insaflı bi hedef plizzzYeni hedefler gelsin miiiiiiiiiii
Harikasınız, elinden geleni yapan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma, insan emek verince güzel sonuçlar görmek istiyor
Kaçamak yaptığı halde telafi için uğraşmayanlar da şapkasını önüne alıp düşünsün lütfen, listede diğer arkadaşları didinirken rahat rahat şunu yedim bunu yedim diye yazmak, diğer emek verenlere haksızlık
Bu arada sadece menü yazıp gidenlerin menüsünü yorumlamıycam, sohbete de katılın lütfen
GelsinnnnYeni hedefler gelsin miiiiiiiiiii
Harikasınız, elinden geleni yapan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma, insan emek verince güzel sonuçlar görmek istiyor
İnsaf yokkk sende artık toparlanmalısın bence canım nego sen ben yetişelim artık arayı baya açtılar kızlar vallaBenim bugün kilom 74.5 bana da insaflı bi hedef plizzz
Blenderin pilates videolarını yapicam onları beğendim kardiyo Leslie yaparım
Evet doğru ya
Bu sıra herkes bunu soruyor
allah allah araştırılmadı mı ?4 aydır baş ağrısı var canım migren diye düşündük ilaca başladılar 4 gün hastanede kaldık 3 gündür ağrısı yok şükğr ilaçlar ancak etki etti galiba
sadece gündüzleriGeceleri sayarsakmı sadece gündüzlerimi soruyon
Kız nereye yetişimİnsaf yokkk sende artık toparlanmalısın bence canım nego sen ben yetişelim artık arayı baya açtılar kızlar valla
Youtub kanalı videoları var pilates kardiyo filanBlender ne ola ki
ok sen bana etleri ver ben sana balıkları vereyimEtle tavuğa da asla hayır dememne pis bogazmisim ya senin balıkları da ben yerim
bende hedef istiyorum 67,10 kilomYeni hedefler gelsin miiiiiiiiiii
Yoo hiç üstüme alınmıyorum canım ben listede değilim izindeyim, listede olan için yazdım onu. İzne bilerek çıktım diyet yapamadığım için o dönemŞapkaları çıkar negom biri sen biri ben biride @Ytmz başka sorumsuz kimse yohh bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?