HAFTALIK SPOR LİSTESİ |
SPORCULAR | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE |
@Zipzip- | |||||||
@Bonus | |||||||
@Negohatun | |||||||
@malipina | |||||||
@Elhan | |||||||
@Gulumse25 | |||||||
@snglmlk | |||||||
@HasibeG | |||||||
@-Artemis | |||||||
@retro_hippo | |||||||
@Ytmz | |||||||
@Elalis | |||||||
@Yellow -fit blonde | |||||||
@merryangel | |||||||
@Canfeb | |||||||
@mavitosbik07 | |||||||
@Chocolita | |||||||
@hapy_mom_ | |||||||
@s i d e l y a |
Tebrik ederim canım güzel eksi
Ay unuturmuyum böyle biseye niyetlenince ilk senin takima gidelim dedimAaa oldu mu simdi biz varız ya kardes takımdık unuttun mu
Hoş geldinMerhaba kızlar sizede kendimi tanıtayim
Ben eski 14.takım kaptan yardımcısı yellow girl
Takımımızı bir kaç ay önce kapatmıştık nike ismimde ufak bir değişiklik yaptm yellow fit blonde oldu
Takim yarişlarina 75.8 ile başlayp 14.takm kapnmadan önce 60.6 ile mezun oldumtakimlarda 15.2 kilo verdim sonrasimda 600grmida verip 16kilo vermiş oldum diyebilirim ve bir kaç aydır mezuniyetten beri kilomu koruyorum denebilir dikkat etmediğim haftalar bile en fazla + 1-2 olup 62nin üstün e hiç çıkmadan sonraki hafta hemen geri 60küsüra iniyorum ve hatta son hafta 60.0 a indim yoğun spor yapan biri olarak yağdan verip kasdan attırıyorum o yuzden kilomun sabit kaldiğı zmanda bile gözle görülür fark ve daralmalarım oluyor oyuzden mezuniyet kilomun 600grm altındayım ama arada ciddi fark var görüntü olarak 2ayda da yine ciddi daralıp şekillendim 75lerin üstüne ciktgm zamanki hayalim sporla sıkilasıp sekillenerek kasda arttırmş duruda olarak 58-59 kiloya gelebilmekti ❤ tam da o şekilde ilerledim her hafta ciddi kas artsim oldu buna rağmen 60.0 a kadar geldim ve her bolgemden yaksik 20şer cm inceldim ve şuan dar kalıplarda 36bedene giyiyorum "S" ve "XS" giyiyorum ❤ şuan amacım son 1.5 kilomu verip 3cm daha daralmak ve sonra spor ve sağlıklı beslenme ile kilo korumaya geçmek ✌ kendimi hedefimi durumumu tek seferde anlatym dedim ondan uzun oldu kızlar kusura bakmayin
Olsun olsun hatta çok daha yüksek olsun, tek onu yapabiliyorum su anPilates in puanı da 4 olsun bencd
Tebrik ederim canım güzel eksiSlm kizlar
Bildirim yapip kacayim
Gecen hafta 82.5
Kilom 81.6
❤❤Ay unuturmuyum böyle biseye niyetlenince ilk senin takima gidelim dedim
Bilmukabele bonuscummtugbaFB hoşgeldin ben senden güzel bi enerji alıyorum :)
Daaa yanlis bi günde geldiksizin telaseniz coktur bugün iyi bilirim bu günleri
Saol canim ne güzel karsiladiniz hepinizBiz varız burda, kapımız açık
HAFTALIK SPOR LİSTESİ
SPORCULAR CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE @Zipzip- @Bonus @Negohatun @malipina @Elhan @Gulumse25 @snglmlk @HasibeG @-Artemis @retro_hippo @Ytmz @Elalis @Yellow -fit blonde @merryangel @Canfeb @mavitosbik07 @Chocolita @hapy_mom_ @s i d e l y a
SPOR SÜRE/ ADET PUAN
Cardio dk - 6 puan
Başlangıç cardio dk 4 puan
Eliptik dk- 4 Puan
Koşu dk- 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Jillian dk -6 Puan
Zumba dk -3.5 Puan
Step dk -3 Puan
Stepper dk -2.5 Puan
Yoga dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Leslie 1mil dk 3 puan
Leslie 2mil dk 3 puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil 5 Puan
Pilates dk 3 puan
Egzersiz dk 2 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
Keyfi Yüzme dk- 1 Puan
Park Aletleri dk- 1 Puan
İp atlama 5 tane- 1 Puan
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 puan
Plank 3 sn-1 puan
Twist 15 tane- 1 puan
Ağzına sağlıkBuda benim gibi kendini kaybetti iyce saldı valla @Ytmz kendine gel kızz ne bu gr gr her hafta az bogazını tut hep kaçamak yapıyorsun farkındayım
aynen birde limon sıkacaksın bolca enfes oluyor :)Bayılıyorum sulu sulu olursa ohhh miss gibi
yaş kaç :) memnun oldumBurcu burcu harika oldu böylesi...
Elhan görünümlü Meryemim ben de kısaca bana abla diyorlar
peki ya ben
HAFTALIK SPOR LİSTESİ
SPORCULAR CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE @Zipzip- @Bonus @Negohatun @malipina @Elhan @Gulumse25 @snglmlk @HasibeG @-Artemis @retro_hippo @Ytmz @Elalis @Yellow -fit blonde @merryangel @Canfeb @mavitosbik07 @Chocolita @hapy_mom_ @s i d e l y a
SPOR SÜRE/ ADET PUAN
Cardio dk - 6 puan
Başlangıç cardio dk 4 puan
Eliptik dk- 4 Puan
Koşu dk- 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Jillian dk -6 Puan
Zumba dk -3.5 Puan
Step dk -3 Puan
Stepper dk -2.5 Puan
Yoga dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Leslie 1mil dk 3 puan
Leslie 2mil dk 3 puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil 5 Puan
Pilates dk 3 puan
Egzersiz dk 2 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
Keyfi Yüzme dk- 1 Puan
Park Aletleri dk- 1 Puan
İp atlama 5 tane- 1 Puan
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 puan
Plank 3 sn-1 puan
Twist 15 tane- 1 puan
Olsun canım telasemiz bitti listemiz hazırDaaa yanlis bi günde geldiksizin telaseniz coktur bugün iyi bilirim bu günleri
Canim şimdi bu puanları hesaplayıp menünün altına mi yazıyoruz, başka bir yere mi
Aaa bu hafta ki tehdit aletim kürek mi olsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?