Bulaşan sensin cınımDolunay seni fena vurmuşbene bulaşma
Yapamadım ıspanağı erindimSize de afiyet olsun canım, ben pilav tavuk ve salata yaptım, pilav yemedim.
İnşallah yaparım canım,bu hafta kabak da yapamam, bol spora yukleneyim.Hadi bakalım
Ooo hedef büyük diyorsunyaparsın inanıyorum
Yakışır
Eskiye mi döneyim
Kabak yapma zaten artık canım, normal devam et, o direnci kırdınİnşallah yaparım canım,bu hafta kabak da yapamam, bol spora yukleneyim.
Hiç mi denemedin, ben burda konuşurlarken öğrendim sonra indirdim izledim. Amaaann bu mu abarttiklari şey dedimNe cilyinmıs abi dakikası 6 puan...
Doktorlar elaKız ben diye atladım o elaya,başka ela da mı var
Ben de hiç sevmem yıkama işiniYapamadım ıspanağı erindim
Aynen öyle canım, bu hafta spora da ağırlık vereyim. Yarışma denince duramıyorum.Kabak yapma zaten artık canım, normal devam et, o direnci kırdın
Burcu burcu mis kokulumTaş gibi hatunum diyorsun
En sevdiğim
Amanin hele bana gece musallat oldu o dolunay gözlerim kurt adam gibiydi sabah uyandığımda kırmızılık geçmedi. Eşim yasak getirdi getirecek çok takiliyorsun kulübe diye...kahvem yok kumarim yok bir kadinim varDolunay seni fena vurmuşbene bulaşma
Çabuk bozuluyor çurumeden pisirseydin kuzum ya....Yapamadım ıspanağı erindim
Hiç denemedim kuzum Leslie Tibet yogası bir de zumba bilirim ben...teri anladım da bi tarafların ağza kadar nasıl etki etti benim de yapasim geldi valla.Hiç mi denemedin, ben burda konuşurlarken öğrendim sonra indirdim izledim. Amaaann bu mu abarttiklari şey dedimo kadar kolaydı ki. Hadi yapayım dediğimde bı tarflarimdan ter akarken bı taraflarim da agzimdaydi
ozelden foto gönderelim miBurcu burcu mis kokulumayıptır söylemesi ben demiyorum burdaki güccük bacilarim diyor. Ben onların yalancısıyım.
Neyse biraz zaman geçsin regl ol hatun olduğuna emin olayım koyarım bir endamlı fotografimi mahrum bırakmam seni.
Tatlışım sen testten geçtin ayipsin uzuuuun araştırmam sonucu çipcitir fotografini gördümozelden foto gönderelim mifotileşelim
nerdenTatlışım sen testten geçtin ayipsin uzuuuun araştırmam sonucu çipcitir fotografini gördüm
Özel mesaj kutun kapalı bir deeeeeozelden foto gönderelim mifotileşelim
kapalı mı hiç farkında değilim aciyim durÖzel mesaj kutun kapalı bir deeeeeaha bir şüpheli durum daha...yaktın beni dolunaaaay bu gece de uyku haram bana
Dimemnerden
yok açık mesajlasma
Bana bir selam yolla ...açık değil canimyok açık mesajlasma
kim yabir daha güvenip resim de atmicam sadece kendinisevenbiri Büşra abla Mehlika abla biliyordu beni
Ben kefilim abla o benim arkidişşşBurcu burcu mis kokulumayıptır söylemesi ben demiyorum burdaki güccük bacilarim diyor. Ben onların yalancısıyım.
Neyse biraz zaman geçsin regl ol hatun olduğuna emin olayım koyarım bir endamlı fotografimi mahrum bırakmam seni.
Hadi bugün birlikte yapalım, ben birazdan başlarım.Amanin hele bana gece musallat oldu o dolunay gözlerim kurt adam gibiydi sabah uyandığımda kırmızılık geçmedi. Eşim yasak getirdi getirecek çok takiliyorsun kulübe diye...kahvem yok kumarim yok bir kadinim var
Çabuk bozuluyor çurumeden pisirseydin kuzum ya....
Hiç denemedim kuzum Leslie Tibet yogası bir de zumba bilirim ben...teri anladım da bi tarafların ağza kadar nasıl etki etti benim de yapasim geldi valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?