Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne cilyinmıs abi dakikası 6 puan...
Hiç mi denemedin, ben burda konuşurlarken öğrendim sonra indirdim izledim. Amaaann bu mu abarttiklari şey dedim o kadar kolaydı ki. Hadi yapayım dediğimde bı tarflarimdan ter akarken bı taraflarim da agzimdaydi

Taş gibi hatunum diyorsun
En sevdiğim
Burcu burcu mis kokulum ayıptır söylemesi ben demiyorum burdaki güccük bacilarim diyor. Ben onların yalancısıyım.
Neyse biraz zaman geçsin regl ol hatun olduğuna emin olayım koyarım bir endamlı fotografimi mahrum bırakmam seni.

Dolunay seni fena vurmuş bene bulaşma
Amanin hele bana gece musallat oldu o dolunay gözlerim kurt adam gibiydi sabah uyandığımda kırmızılık geçmedi. Eşim yasak getirdi getirecek çok takiliyorsun kulübe diye...kahvem yok kumarim yok bir kadinim var
Yapamadım ıspanağı erindim
Çabuk bozuluyor çurumeden pisirseydin kuzum ya....
Hiç mi denemedin, ben burda konuşurlarken öğrendim sonra indirdim izledim. Amaaann bu mu abarttiklari şey dedim o kadar kolaydı ki. Hadi yapayım dediğimde bı tarflarimdan ter akarken bı taraflarim da agzimdaydi
Hiç denemedim kuzum Leslie Tibet yogası bir de zumba bilirim ben...teri anladım da bi tarafların ağza kadar nasıl etki etti benim de yapasim geldi valla.

ozelden foto gönderelim mi fotileşelim

Ben kefilim abla o benim arkidişşş

Hadi bugün birlikte yapalım, ben birazdan başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…