O gün kaçırdım zaten göremedim seni. Kızlara gostermişsinyok açık mesajlasma
kim yabir daha güvenip resim de atmicam sadece kendinisevenbiri Büşra abla Mehlika abla biliyordu beni
Jillian yazicam sonra hangisini tiklayimHadi bugün birlikte yapalım, ben birazdan başlarım.
sen nerden gördün pekiO gün kaçırdım zaten göremedim seni. Kızlara gostermişsin
Bu menüyü yazıp kacanlardan biri de ben oluyorum galibaYeni hedefler gelsin miiiiiiiiiii
Harikasınız, elinden geleni yapan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma, insan emek verince güzel sonuçlar görmek istiyor
Kaçamak yaptığı halde telafi için uğraşmayanlar da şapkasını önüne alıp düşünsün lütfen, listede diğer arkadaşları didinirken rahat rahat şunu yedim bunu yedim diye yazmak, diğer emek verenlere haksızlık
Bende bugün itibariyle başladım, söz söylemeye hakkım olsun değil mi
Bu arada sadece menü yazıp gidenlerin menüsünü yorumlamıycam, sohbete de katılın lütfen
ben de 61.5 diyecektim ama umarim inebilirimDoyamadığımız tek şey kilo vermek olsun muuuuuu
Aaa sen kilo mu verdin bakışlarıyla coşalım mıııııııı
Ben diyetteyim canım sağol almıyım demenin hazzını yaşayalım mıııııııı
Ben bahara fit girmek istiyorum, ya sizzzzz
Elti, komşu, görümce, kayınvalide, arkadaş vs (çekemeyenler) çatlatmaya var mıyız
Sopam ve ben hizmetinize hazırım
Eki Görüntüle 2564838
@Ytmz : 62. 8/ Hedef = 61.8
sonngulen : 61. 1/Hedef= 60
@Canfeb: 66.6/Hedef=65.5
@merryangel :70.1/ Hedef=69
@malipina: 97.5/ Hedef = 96.5
Elhan : 60/ Hedef = 59.5
@Negohatun : 70.4/ Hedef = 69
@mavitosbik07 : 60.5/ Hedef = 59.5
@Elalis : 76.9/ Hedef = 75.5
@_happy_mom_ : 58/ Hedef = 57
cgdmk : 62.1/ Hedef = 61.5
aypare ackerman : 62.1 / Hedef = 61
@HasibeG : 81. 6/ Hedef = 80. 5
Bonus : 106.8 / Hedef = 105.5
@s i d e l y a : 75.9 / Hedef = 75
@pastel34 : 62.7 / Hedef = 62
@birmuhendisanne : 58.7 / Hedef = 58
@retro_hippo : 74. 5 / Hedef : 73.5
SchonerDuft : 67.1 / Hedef = 66
Level 1 canimJillian yazicam sonra hangisini tiklayim
Hadi bakalım level 1 den start verelim.. saat kaçta başlayacaksın canım...Level 1 canim
bu jillian çok yapmak istiyorum ama bayılır kalırım bu hamliklaLevel 1 canim
Arkadaşımın arkadaşı benim de arkadaşimdirBen kefilim abla o benim arkidişşş
Yasemin mi çıktı doktorlar mı@Elalis kız hiç mi tv izlemiyorsun doktorlardaki ela var yayeniden çıktı piyasaya.. yazarken dedim bunu ela üstüne alınır diye
Hadi bakalım bekliyorumBurcu burcu mis kokulumayıptır söylemesi ben demiyorum burdaki güccük bacilarim diyor. Ben onların yalancısıyım.
Neyse biraz zaman geçsin regl ol hatun olduğuna emin olayım koyarım bir endamlı fotografimi mahrum bırakmam seni.
regl olman gerekiyor bak ben regl olmadım diye erkek sanildim ona göreYasemin mi çıktı doktorlar mı
Ne izlerdim doktorları
Hadi bakalım bekliyorum
Öyle ya regl önemliregl olman gerekiyor bak ben regl olmadım diye erkek sanildim ona göre
regl olman gerekiyor bak ben regl olmadım diye erkek sanildim ona göre
5 dakika sonra canım.Hadi bakalım level 1 den start verelim.. saat kaçta başlayacaksın canım...
Tuhhh ya güldür güldür başladı...aynı anda...yapcaz artık kaçarı yok..5 dakika sonra canım.
Yılbaşına kadar eşlik edebilirim, kabul olursa yılbaşı akşamı mola verip ertesi gün devam ederimYarın şekersize başlıyorum eşlik etmek isteyen var mi
Derecelere doymuyoruz...Kızlar ikinci olduk hepinizi tebrik ediyorum
Cok iyiKızlar ikinci olduk hepinizi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?