Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zevk meselesi, bu kadar beğenen varken adamı gömmekde ilginç
Brad Pitt i beğenmeyenleri eleştirmekl3 aynı durum
Canm ben adamı diil bir erkekde en sevmediğim dış özellikleri söyledim sadece onlarda tesedüf hepsi birden o adamda var yoksa isteyen istediğni beğenir yani diyorum ya zevk meselesi ben sadece sen sòyle beğeniyorsun galiba diye sorunca en beğeediğim 3şeyi söyledim onun dışında görüntü zaten 2.planda benim için ama o 3şeye çok onem veririm direk itici geliyor yani bana o 3de adam da var sadece tesadüf yani Bredi beğenmeyinide eleştirmem zevkler dwgisir sadece tanimiyorum dedi tanıttım okadar

Kıyafetleri olmuyo diye ekmeği kesen ve iki günde pantolonum oldu diye sevinen bunuda gözüme sokan ve bana şu an revani yaptıran kocama yapmak istediğim

Ya Bonus dün benim de kocam diyor ki, ekmeği kessem yeter, hı şanslı kesimdensin ama 12 senedir görmedim kestiğini, ne gezer sende o irade dedim intikamım acı olabiliyor

Hiç böyle olmazdım canım inan bilmiyorum ama canım sıkıldı artık, başka bir şey mi var yoksa diyorum dediğini yapıyorum, neler yapıyorum bir görsen
çok geçmiş olsun Allah şifa versin tam hastalık zamanı

Kıyafetleri olmuyo diye ekmeği kesen ve iki günde pantolonum oldu diye sevinen bunuda gözüme sokan ve bana şu an revani yaptıran kocama yapmak istediğim

Ben yapmıyorum istiyo ama gidip baklavayı dayıyo gözümün önüne 1 ayda bu 3. Baklava getirişi

Bende Aamir sevdiğim için direk ona sandım, atarlandım

Kestiklerinde işe yarıyor ama ya ne uyuz bünye
Benim eşimden çok ekmek yiyen görmedim günde 3 ögün ve her ögünde ya 1 ekmek yada 1 pide bitirir yemekleri tabakta bırakır ama ekmeği yarım bırakmaz bitirir ama gel görki 68 kilo hala

Tanımıyor olusunuz sanirim yoksa sanmiyorum ki bred in dunya cocuklari icin yaptiklarinin onda 1ni yapmis olabilsin zaten dunya uzerinde ornek bir karekter olmasi okadar yukselmesinin sebebi ve yaptgi yardim ve iyiliklerin hatti hesabi yok surekli o tarz çalısmalarda ve yardimlarda bulunan karekteriyle cok òrnek bir kisi zaten ayrica kişilığe bukadar önem vermesem mesela benim direk zevkim can yaman ama şuan begenmiyorum neden konuşmasi ve kadınlara bakış açısı ile direk ofsayt oldu o iğrenç karekteri ve kadınları sadece et parçası gibi görenç bakış açısı ile dünyanın en yakışıklısı olsa gene beğenmem karekterden dolayı gozüme artk direk çirkin geliyor ama konu dış görünüşte esmer sarısın olayı olduğu için bana itici görunuyor okadar kişiliği ile ilgili bir eleştiride zaten bulunmadım haddimde diil herkes kendi kişiliğinden sorumludur sadece Can gibi çok uç bir davranışta bulunmadıkça bizimde kisiliklerini eleştirme hakkımz zaten yok

bende zaten birşey demedim canım garibime gitti neden bunu profil resmi yapsındediği için sebebini söyledim , bu adamın da yaptığı çok şey var yoksa , bir tane oynadığı boş film yok hepsi farklı mesajlar içeriyor, can yamani bende gördüm , birde kıvanca sallıyor fake takipçileriyle tamamen boş bir insan kendini nimetten sanıyor böyle insanlar da şöhret olunca ego şişiyor balon misali içi boş

Evet kesinlikle boş yurt dışında bayan sunucu ona iltifat olsun diye bu dünyadan olduğunuzu nasl kanıtlarsıniz gibi bir iltifat cümlesi kurdu oda bunu mütavazi bir şekilde karsılayp grurlanmasi ve en azindan bişi bilmiyorsa bile bari o ooo çok teşekkür ederim yada estafurullah o sizin nezaketiniz filan gibi bişey demek yakışırdı dimi orayı türkiyeyi temsil etmeye gitmiş ama bir abaza olark temsil etti kadına cvp olarak yayında gelin ben size arkada ispat edeyim dedi insan bukadar kücük düşürücü bu kadar abaza ve kadınları değersizleştiren bir yorumu yabancı basında nasıl verebilir hayret verici ve yazıklar olsun dedim ama kendi başlayn yükselişini batırdı yani yazıklar olsun.Bu arada burası kadinlar kulubu ve zayiflama yarisi olduğu icin profil yapması tohaf geldi yoksa sosyal medya olsa anlarm ne bileyin kk da erkek fotosu olunca tuhaf geliyor bana erkek mi bu yoksa filan oluyorum Aman nerden sordum zaten bananeyse konu uzadı gitti

oha ben bunu bilmiyordum ne kadar iğrenç bir üslup ve cümle
Elhan abla regl olmamistim diye beni erkek sandı hippoyu havada kaparlar zaten

oha ben bunu bilmiyordum ne kadar iğrenç bir üslup ve cümle
Elhan abla regl olmamistim diye beni erkek sandı hippoyu havada kaparlar zaten
Evet kendini bitirdi resmen
Topiklerde bazen görüyorum bir iki denk geldi erkek fotosu yüzlerce kadın fotosu içinde 2 tane erkek görünce insan şaşiyor bunlar da ne filan oluyorum burda da görünce ay bi sorayım bari dedim O.M.G nerden sordum pişmanım

Sonra ne değişti merak ettim
Genler devreye girdi bence, çünkü annem babam kilolu, annem 40 kilo evlenmiş, gelinlik içinde iskelet gibi ama şimdi kilolu.
Gece yatmadan ekmek arası yiyip yatan biriydim ben, o derece diyeyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…