Yarın dönüyoruz sabah yola cıkacagız canım
Evimde oldugumda 7-24 burda oluyorum
Ablam cok iyi canım masallah işede basladı
Zevkler renkler tartışılmaz tabikiBacım hele beni görseydin ilk gördüğümde adamı gördüm oruçluyken karşındaki sıcak pideye bakar gibi baktımAllah sahibine bagışlasın dedim belki eşidir sormim ayıp olur meğer değilmiş o gün bu gündür gördükçe hayran hayran bakıyorum o yakışıklı gardaşıma
Bizim türk erkeklerinin suyumu çıkmış bacım herkesin ağzında bu adamlar var tanıyormuyum nayırrrrrKizilbodur canm cuma yarışında
Zevkler renkler tartışılmaz tabikihiç aklima gelmez bir kadın grubuna eşinin fotosunu koysun fazla cesurca olurdu adam kör sağır olsa gene alıcısı çıkabilir diip koymamak gerek yani burda yüzlerce kadın görüyor dimi hiç gerek yok ben çok itici bulduğum için bu niye profil yapılır ki diye rahatça açık acık direk sordum zevk meselesi dışında tercih olarak ta ne bileyim tohaf geldi yani şuaraya kendimi motive edici bir kadın fotosu seçmek yerine profilime Brad Pitt yada Leonardo Dicaprio yapmak aklıma gelmez açıkcası ikisinede bayılsamda profil fotosu olarak tercih etmem yani
Suyu çıkmadı ise 1.si hintliyi niye beğendinBizim türk erkeklerinin suyumu çıkmış bacım herkesin ağzında bu adamlar var tanıyormuyum nayırrrrr
Kızzz ikisinide merak ettim baktım kapıda bulsam içeri almam ben onlarıKizilbodur canm cuma yarışında
Zevkler renkler tartışılmaz tabikihiç aklima gelmez bir kadın grubuna eşinin fotosunu koysun fazla cesurca olurdu adam kör sağır olsa gene alıcısı çıkabilir diip koymamak gerek yani burda yüzlerce kadın görüyor dimi hiç gerek yok ben çok itici bulduğum için bu niye profil yapılır ki diye rahatça açık acık direk sordum zevk meselesi dışında tercih olarak ta ne bileyim tohaf geldi yani şuaraya kendimi motive edici bir kadın fotosu seçmek yerine profilime Brad Pitt yada Leonardo Dicaprio yapmak aklıma gelmez açıkcası ikisinede bayılsamda profil fotosu olarak tercih etmem yani
Yok artık sendeKızzz ikisinide merak ettim baktım kapıda bulsam içeri almam ben onlarıheç tipim değiller
Sarı pisikkkkkkSuyu çıkmadı ise 1.si hintliyi niye beğendin
2. Si benim beğenilerimin türk versiyonuda var tabiki onu tanırsın heralde Kıvanç Tatlıtuğ
O yüzden dünyenın en yakışıklı jönleri zatenKızzz ikisinide merak ettim baktım kapıda bulsam içeri almam ben onlarıheç tipim değiller
Burda hiç.begenmedim bu olmamış
Takimda ihtilaflı konu ben de filmlerini beğeniyorum Dangal' da kilo alıp filmi yönetip oynamıştı mesela efsane adam ya ...bence yakışıklı
Orda çocuk beBurda hiç.begenmedim bu olmamışhipponun avatarda daha yakışıklı bence
Valla öyle bahsedildiği gibi yakışıklı değiller bana göreYok artık sende
Ben hayata ve kadınlara bakış tarzını da beğeniyorum, çocuklara olan sevgisi falan. Karakter olarak hoş bir insanTakimda ihtilaflı konu ben de filmlerini beğeniyorum Dangal' da kilo alıp filmi yönetip oynamıştı mesela efsane adam ya ...bence yakışıklı
Yani sana göre, beni de elin adamı ilgilendirmez de, yakışıklılar bu bir gerçekValla öyle bahsedildiği gibi yakışıklı değiller bana göre
Kesinlikle...kız çocuklarının küçük yaşta evliliğini hep eleştirel bakış açısıyla işliyor filmlerinde.Ben hayata ve kadınlara bakış tarzını da beğeniyorum, çocuklara olan sevgisi falan. Karakter olarak hoş bir insan
Bu kadar muhabbete bir filmini izlemezsem ayıp olurKesinlikle...kız çocuklarının küçük yaşta evliliğini hep eleştirel bakış açısıyla işliyor filmlerinde.
Zevkler ve renkler tartışılmaz buda benim düşüncem bacımO yüzden dünyenın en yakışıklı jönleri zatenadamlar resmen yaratılırken kusursuz yaratılmış ve dünya tarafından en yakışıklı olarak secilmisler sonuçta artk beğenmeyen beğenmez yani pek önemsicek diillerdir anca diysa kahkaha atarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?