- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Tuttum bu özelliğini deBolgesel değişiklikler konuşma dilinde çok hoşuma gider. Türkçeyi korumak adına özen gostermen ayrıca takdirlik...
Tatlım persembeyi söylemiştim kabak diye o yüzden yazmadım. Dünkü menüyü de spordan sonra yazacaktım, küçük bir zehirlenme yaşadım, sabah yazarım dedim sabah da iyice hastaydım. Bugün ikisini birlikte yazacağım
Sağol canımGecmis olsun canım
Sağol canım, birazdan basın açıklaması yapacağımNoluyor anacim başka şeylere özenin birazcık.Atletsiz dışarı çıktın di mi...dur dur evde patik giymeyip temizlik yaptın.Yetmedi akşamına spor yaptin saçlar ıslak uyudun ....Cok geçmiş olsun. Napacaz bu gençlerin elinden. Songulcum çok üzüldüm ya...Pastel hasta, sen hasta...
Sana da geçmiş olsun canım, aynı durumdayız.Selamben hasta oldum kızlar ya kemiklerim ağrıyor resmen. Hicbir şey yiyesim yok. Zorla kahvaltı yaptım.Yatiyorum öyle. Akşam yemeği hazırlamam lazım.
Sağol tatlımÇok geçmiş olsun hanımlar
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun kardeşim
Tatlım persembeyi söylemiştim kabak diye o yüzden yazmadım. Dünkü menüyü de spordan sonra yazacaktım, küçük bir zehirlenme yaşadım, sabah yazarım dedim sabah da iyice hastaydım. Bugün ikisini birlikte yazacağım
Sana da geçmiş olsun canım.Yine boğazım ağrıyor kızlaraynı taraf şişti, ağlıycam sinirden ya antibiyotik yüzünden regl de gecikti zaten, pazartesi ye randevu yok, sabah direk kbb ye gitmem lazım
Ben deeeAamir Khan ❤ her halini seviyoruz biz heyranları
Sen var ya sen...❤ Teşekkür ederim küçük bir kızım var onu yetiştirdiğim için bu zaten görevim diye düşünüyorum 6yaşına yaklaştı ve onun kelime dağarcığı nın çok geniş ve üslubunun çok düzgün olmasını istediğim için konuşurken özellikle daha da dikkat ediyorum ❤ ama internette genelde yazarken ergenler gibi sesli harfleri atlayıp hızlı yazmaya odaklı yazıyorum neden çünkü sadece gündüzleri sayınca bende bu hafta yeni 16 oldum daha ergenim klavyemde ergen klavyesi
Ben gece ayağına bolca vicks sürüp iki kat çorap giydirip yatırıyorum, çok hızlı kesiliyor.Hatmi çiçeği gerçekten kesiyor, çok yöntem denedim de, ilk defa şıp diye bir çay kesti oğlumun öksürüğü.
Geçmiş olsun canım, benim küçük de öksürüyor
Yavrum bilmiyordum bak şimdi iyice meraklandim...eeeeeeTatlım persembeyi söylemiştim kabak diye o yüzden yazmadım. Dünkü menüyü de spordan sonra yazacaktım, küçük bir zehirlenme yaşadım, sabah yazarım dedim sabah da iyice hastaydım. Bugün ikisini birlikte yazacağım
Ne zehirlenmesi gecmis olsun canımTatlım persembeyi söylemiştim kabak diye o yüzden yazmadım. Dünkü menüyü de spordan sonra yazacaktım, küçük bir zehirlenme yaşadım, sabah yazarım dedim sabah da iyice hastaydım. Bugün ikisini birlikte yazacağım
ben bu hafta koyduğun hedefi geçmeyi hedefledimDoyamadığımız tek şey kilo vermek olsun muuuuuu
Aaa sen kilo mu verdin bakışlarıyla coşalım mıııııııı
Ben diyetteyim canım sağol almıyım demenin hazzını yaşayalım mıııııııı
Ben bahara fit girmek istiyorum, ya sizzzzz
Elti, komşu, görümce, kayınvalide, arkadaş vs (çekemeyenler) çatlatmaya var mıyız
Sopam ve ben hizmetinize hazırım
Eki Görüntüle 2564838
@Ytmz : 62. 8/ Hedef = 61.8
sonngulen : 61. 1/Hedef= 60
@Canfeb: 66.6/Hedef=65.5
@merryangel :70.1/ Hedef=69
@malipina: 97.5/ Hedef = 96.5
Elhan : 60/ Hedef = 59.5
@Negohatun : 70.4/ Hedef = 69
@mavitosbik07 : 60.5/ Hedef = 59.5
@Elalis : 76.9/ Hedef = 75.5
@_happy_mom_ : 58/ Hedef = 57
@cgdmk : 62.1/ Hedef = 61.5
@-Artemis : 62.1 / Hedef = 61
Bulamiyorum : 81. 6/ Hedef = 80. 5
Bonus : 106.8 / Hedef = 105.5
@s i d e l y a : 75.9 / Hedef = 75
@pastel34 : 62.7 / Hedef = 62
@birmuhendisanne : 58.7 / Hedef = 58
@retro_hippo : 74. 5 / Hedef : 73.5
@SchonerDuft : 67.1 / Hedef = 66
Geçmişi bitirip geleyim dedim ama bitmiyor hemen yazayım. Dün akşam spor yaparken göğüs kafesim ve sırtım ağrıyordu zaten. Sonra banyoya girdim bı baktım duvarlara tavandan küf inmiş, sinirim bozuldu. Cif ve çamaşır suyu karıştırıp banyoyu yıkadım ama bayağı çok kullandım, akılsız kafa kapı pencere kapalı yaptım, tabi zehirlendim. Neyse ki kustum falan, bol ayran içtim yattım ama bütün gece kötüydüm. Sabah hala etkisi vardı (astım da var bende), bı de üşütmüşüm galiba. İkisi zorladı, ilaç falan kullandım. Tüm bunların üzerine bı de regl oldum, zaten çok ağrılı olur benim. Böylece bütün günüm rezil geçti, şu an iyiyim.
Teşekkür ederim Amin hepimizinkini inşlh.Sen var ya sen...demek gündüzcüsün sen de. Ergen klavyesi hoşmuş. Öğrencilerim benimle yazisirken çok dikkat ederler asla izin vermem. Bazen yapicim falan diye yazınca ama hocaaam derler. Hocanın dedigini yapacaksın yaptığını yapmayacaksın sen de öyle . Allah bağışlasın prensesini... Eminim çok şeker bıcır bicirdir.
geçmiş olsun cnm. astımın var zaten bırak deterjanları karıştırmayı çamaşır suyu bile kullanmaman lazım seninGeçmişi bitirip geleyim dedim ama bitmiyor hemen yazayım. Dün akşam spor yaparken göğüs kafesim ve sırtım ağrıyordu zaten. Sonra banyoya girdim bı baktım duvarlara tavandan küf inmiş, sinirim bozuldu. Cif ve çamaşır suyu karıştırıp banyoyu yıkadım ama bayağı çok kullandım, akılsız kafa kapı pencere kapalı yaptım, tabi zehirlendim. Neyse ki kustum falan, bol ayran içtim yattım ama bütün gece kötüydüm. Sabah hala etkisi vardı (astım da var bende), bı de üşütmüşüm galiba. İkisi zorladı, ilaç falan kullandım. Tüm bunların üzerine bı de regl oldum, zaten çok ağrılı olur benim. Böylece bütün günüm rezil geçti, şu an iyiyim.
Canım daha iyiyim şimdi çok şükür.sonngulen nasıl olsun canımmm nickini hatırlayamadım erzurum gelini sen nasıl oldun bacı
Daha iyiyim canım çok sağol. Üst üste geldi bikac şey.Cnm şimdi gördüm, çoook geçmiş olsun. Nasıl oldun?
Cook gecmis olsun canımGeçmişi bitirip geleyim dedim ama bitmiyor hemen yazayım. Dün akşam spor yaparken göğüs kafesim ve sırtım ağrıyordu zaten. Sonra banyoya girdim bı baktım duvarlara tavandan küf inmiş, sinirim bozuldu. Cif ve çamaşır suyu karıştırıp banyoyu yıkadım ama bayağı çok kullandım, akılsız kafa kapı pencere kapalı yaptım, tabi zehirlendim. Neyse ki kustum falan, bol ayran içtim yattım ama bütün gece kötüydüm. Sabah hala etkisi vardı (astım da var bende), bı de üşütmüşüm galiba. İkisi zorladı, ilaç falan kullandım. Tüm bunların üzerine bı de regl oldum, zaten çok ağrılı olur benim. Böylece bütün günüm rezil geçti, şu an iyiyim.
Normalde yapmıyorum zaten canım, öyle temizlik delisi bir insan da değilim, özellikle sağlığımı zorluyor diye. Ama dün çok canım sıkıldı aptallık ettim. Sadece cif kullanırım gerektiğinde ama dün öyle yapmadım. Cahil de değilim, karıştırınca zehirler bunu da biliyorum. Ama hemen yapar çıkarım diye düşünmüştüm.Şaka yapmıyosun dimi astımlı insan nasıl yapar bunu ah yageçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?