Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tuttum bu özelliğini de Bolgesel değişiklikler konuşma dilinde çok hoşuma gider. Türkçeyi korumak adına özen gostermen ayrıca takdirlik...
❤ Teşekkür ederim küçük bir kızım var onu yetiştirdiğim için bu zaten görevim diye düşünüyorum 6yaşına yaklaştı ve onun kelime dağarcığı nın çok geniş ve üslubunun çok düzgün olmasını istediğim için konuşurken özellikle daha da dikkat ediyorum ❤ ama internette genelde yazarken ergenler gibi sesli harfleri atlayıp hızlı yazmaya odaklı yazıyorum neden çünkü sadece gündüzleri sayınca bende bu hafta yeni 16 oldum daha ergenim klavyemde ergen klavyesi

Gecmis olsun canım
Sağol canım
Sağol canım, birazdan basın açıklaması yapacağım
Selam ben hasta oldum kızlar ya kemiklerim ağrıyor resmen. Hicbir şey yiyesim yok. Zorla kahvaltı yaptım.Yatiyorum öyle. Akşam yemeği hazırlamam lazım.
Sana da geçmiş olsun canım, aynı durumdayız.
Çok geçmiş olsun hanımlar
Sağol tatlım
Çok geçmiş olsun kardeşim
Sağol canım benim

Sen var ya sen... demek gündüzcüsün sen de. Ergen klavyesi hoşmuş. Öğrencilerim benimle yazisirken çok dikkat ederler asla izin vermem. Bazen yapicim falan diye yazınca ama hocaaam derler. Hocanın dedigini yapacaksın yaptığını yapmayacaksın sen de öyle . Allah bağışlasın prensesini... Eminim çok şeker bıcır bicirdir.

Hatmi çiçeği gerçekten kesiyor, çok yöntem denedim de, ilk defa şıp diye bir çay kesti oğlumun öksürüğü.
Geçmiş olsun canım, benim küçük de öksürüyor
Ben gece ayağına bolca vicks sürüp iki kat çorap giydirip yatırıyorum, çok hızlı kesiliyor.

Yavrum bilmiyordum bak şimdi iyice meraklandim...eeeeee

slm kızlar
kaç gündür yoğunluktan giremedim zar zor gruba bildirim yapıp çıktım. hep bir yanım eksik kaldı. ne kadar bağlanmışım buraya.
her akşam sayfalarımı açtım okucam diye telefon elimde uyuyakaldım.
şimdi en son ne zaman menü verdiğime bakıp geriye dönük yazıcam
sporlar maşallah çok güzel bir motivasyon yakalanmış.
ben de oruçlu olcam diye salon kaydımı dondurdum ama orada yaptığım egzersizleri evdede yapabilirim aslında sizleri okudukça bu geldi aklıma
ben bu hafta koyduğun hedefi geçmeyi hedefledim

Geçmişi bitirip geleyim dedim ama bitmiyor hemen yazayım. Dün akşam spor yaparken göğüs kafesim ve sırtım ağrıyordu zaten. Sonra banyoya girdim bı baktım duvarlara tavandan küf inmiş, sinirim bozuldu. Cif ve çamaşır suyu karıştırıp banyoyu yıkadım ama bayağı çok kullandım, akılsız kafa kapı pencere kapalı yaptım, tabi zehirlendim. Neyse ki kustum falan, bol ayran içtim yattım ama bütün gece kötüydüm. Sabah hala etkisi vardı (astım da var bende), bı de üşütmüşüm galiba. İkisi zorladı, ilaç falan kullandım. Tüm bunların üzerine bı de regl oldum, zaten çok ağrılı olur benim. Böylece bütün günüm rezil geçti, şu an iyiyim.

Şaka yapmıyosun dimi astımlı insan nasıl yapar bunu ah ya geçmiş olsun

Teşekkür ederim Amin hepimizinkini inşlh.

geçmiş olsun cnm. astımın var zaten bırak deterjanları karıştırmayı çamaşır suyu bile kullanmaman lazım senin

Cook gecmis olsun canım

Şaka yapmıyosun dimi astımlı insan nasıl yapar bunu ah ya geçmiş olsun
Normalde yapmıyorum zaten canım, öyle temizlik delisi bir insan da değilim, özellikle sağlığımı zorluyor diye. Ama dün çok canım sıkıldı aptallık ettim. Sadece cif kullanırım gerektiğinde ama dün öyle yapmadım. Cahil de değilim, karıştırınca zehirler bunu da biliyorum. Ama hemen yapar çıkarım diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…