- 8 Mart 2019
- 7.616
- 37.462
- 548
- 40
Benim eşimde annem bizde diye her akşam bişeyler alıp geliyor. Baklava, ekler bugünde antep fıstıklı kadayıf almış gelmiş. Kırmadım yedim bendeBen yapmıyorum istiyo ama gidip baklavayı dayıyo gözümün önüne 1 ayda bu 3. Baklava getirişi
Benim sülale kilolu anne baba ablamlar hala dayı kuzenler düşün en zayıf benimGenler devreye girdi bence, çünkü annem babam kilolu, annem 40 kilo evlenmiş, gelinlik içinde iskelet gibi ama şimdi kilolu.
Gece yatmadan ekmek arası yiyip yatan biriydim ben, o derece diyeyim sana
Evliyken diyet yapmanın zorluklarıBenim eşimde annem bizde diye her akşam bişeyler alıp geliyor. Baklava, ekler bugünde antep fıstıklı kadayıf almış gelmiş. Kırmadım yedim bende
Aşk olsun neden yedinki kendimize ediyoruz valla iyiki spora gittim bugun evde birşey yiycem zaman iki kez düşünüyorum o kadar emek verdim diyorum yemiyorum çocuklar bugun hatay dürüm istediler eşim aradı sanada alıyorum diye hayır dedim hayır demeyi bilmek lazım insan yedikçe yiyesi geliyor kuzumBenim eşimde annem bizde diye her akşam bişeyler alıp geliyor. Baklava, ekler bugünde antep fıstıklı kadayıf almış gelmiş. Kırmadım yedim bende
Benimde kardeşim ve gençliğinde babam çok zayıftı. Ben şansıma anneme benziyorum. Kilo almaya çok müsait bünyem.Benim sülale kilolu anne baba anlamlar hala dayı kuzenler düşün en zayıf benim
Cnm sen gruba yeni katıldın sanırım. Ben işe başladığım için 2 haftadır çok aktif olamadım. Aramıza hoşgeldin öncelikleEvliyken diyet yapmanın zorluklarıönünde yemesi yetmezmiş gibi yedirmek içinde iki saat ısarar ediolar bide benimki sende abartıyosun yok artk 2baklavadan da kilo mu alcan diyodu konuya ne kadar uzaksa artık
Benim eşimde sende söyleme yediğini diyordu dedim onlarımı kandırıyorum kendimimiEvliyken diyet yapmanın zorluklarıönünde yemesi yetmezmiş gibi yedirmek içinde iki saat ısarar ediolar bide benimki sende abartıyosun yok artk 2baklavadan da kilo mu alcan diyodu konuya ne kadar uzaksa artık
Geçen hastaneye bi bayan geldi kilo almak için neden bunu istiyorsun dediğimde bendegil eşim istiyor dedi benim eşimde boşver ben seninle böyle tanıştım evlendim kendine eziyet ediyorsun diyoCnm sen gruba yeni katıldın sanırım. Ben işe başladığım için 2 haftadır çok aktif olamadım. Aramıza hoşgeldin öncelikle ❤
Eşim kilo verdim diye beğenmemeye başlamıştı beni. Bana güven biraz kilo al, 60 kilo ideal senin için deyip duruyordu. Ye bişey olmaz modunda kendisi
Sen bendensinBenimde kardeşim ve gençliğinde babam çok zayıftı. Ben şansıma anneme benziyorum. Kilo almaya çok müsait bünyem.Kardeşimse kilo almak için habire yemek yiyor. 1.88 boy, 20 kilo alarak ancak 80 kg oldu
56.3 e gelmiştim cnm ama şu an 58 kiloyum. Kilo aldım yaniSen bendensinbenim de erkek kardesim uzun boylu ve 70li kilolarda dambılla ,halter filan hep kol filan çalşyr düsun buraz da kas yapmış hali ile bile hemde uzun boylu bir erkek olarak75lerde filandı Smol giyiyor ince uzun karnı dümdüz ne güzel o babama çekmiş babamında bu yaşta karnı dümduz hala hiç bir grm gö ek yok ablamda onlara çekmiş yeni doğum yaptı bu sezeryan ile yaptığı 2.dogumu ve bebek henüz 4aylik ve kendisi 52 kilo hayatnda hiç spor ve diyet yapmadı inanılır gibi diil ki anne tarafına çeken bir benim kadere bak kardeslerim bu zorluğu çekmiyor diye seviniyorum ama biyandan da sürüne sürüne 59a bitürlü geçemedim 60 a inene kadar canm çıktı ne bahtsız biz yaaa sen yine 56ya kadar gelmişsin bak oohh kurtulmuşsun ben 60.0 kadar dayandm yok birtürlü tartı 5le başlamadı kanser etti beni
Kız sarışınım kumralim sen tuhaf yerine niye tohaf diyorsun de bakim dikkatimi çekti. İlk yazdığında klavye azizliği dedim baktım hep tohaf yazıyorsun.Evet kesinlikle boş yurt dışında bayan sunucu ona iltifat olsun diye bu dünyadan olduğunuzu nasl kanıtlarsıniz gibi bir iltifat cümlesi kurdu oda bunu mütavazi bir şekilde karsılayp grurlanmasi ve en azindan bişi bilmiyorsa bile bari o ooo çok teşekkür ederim yada estafurullah o sizin nezaketiniz filan gibi bişey demek yakışırdı dimi orayı türkiyeyi temsil etmeye gitmiş ama bir abaza olark temsil etti kadına cvp olarak yayında gelin ben size arkada ispat edeyim dediinsan bukadar kücük düşürücü bu kadar abaza ve kadınları değersizleştiren bir yorumu yabancı basında nasıl verebilir hayret verici ve yazıklar olsun dedim ama kendi başlayn yükselişini batırdı yani yazıklar olsun.Bu arada burası kadinlar kulubu ve zayiflama yarisi olduğu icin profil yapması tohaf geldi yoksa sosyal medya olsa anlarm ne bileyin kk da erkek fotosu olunca tuhaf geliyor bana erkek mi bu yoksa filan oluyorum Aman nerden sordum zaten bananeyse konu uzadı gitti
Tabi canm öyle kilo nasl vercez bòyle zor verioz benimki başlarda hep öyle yapıyodu 75lerde 70lerde çok zorlanîyodum ondan sonra 60lara geçince bir baktm ki eve bidaha ne tatlı getirdi ne bişey yerken ye dedi hatta aayy kararsız kaldım ya bugünluk yesemmi diyince bence yeme üzülüyosun sonra boşver iki kilo daha ver ödül verirsin filan gibi konuşmaya başladı bende şaştm sonra dedim sen bòyl bòyle yapiyodun zorla bozduruyodun vs. Eve getirme diodum dinlemiyordun Şimdi bu değişim ne ? Oda dedi ben senin bukadar kararlı olacağnı bilmiyordum kararlı mücadeleni ve nasl basardığnı gördüm ve verdikçe nekadar mutlu olduğunu gördüm onun için artk öyle yapmam çünki böyle mutlu oluyorsun ver mutlu ol dediBenim eşimde sende söyleme yediğini diyordu dedim onlarımı kandırıyorum kendimimi
Ay kilo almışın 5856.3 e gelmiştim cnm ama şu an 58 kiloyum. Kilo aldım yani
Yok canm sandığın gibi senin gibi şiveli filan diilim ben bazen klavye azizliği oluyor bide hızlı yazarken bakmadn yazp çoğu harfi atlıyorum yada yakınındakine basıp geçyrm zaten anlaşlr die şuan yaptgm gibiKız sarışınım kumralim sen tuhaf yerine niye tohaf diyorsun de bakim dikkatimi çekti. İlk yazdığında klavye azizliği dedim baktım hep tohaf yazıyorsun.Memleket nire bacım? Tabi mahsuru yoksa varsa boş ver...Sanatçıların topluma örnek olmaları lazım. Sözleriyle, davranışlarıyla her seyleriyle toplumun bir değeri oluyorlar çünkü. Hassasiyetini anlıyorum.
Benim ara ara duraklama dönemlerim oldu ama genelde 1 hafta falan sürdü cnm. O haftalarda genelde çok yiyip bünyemi şaşırttığımda sonraki hafta yine güzel eksiler gördüm.Ay kilo almışın 58benim kilo vermişim 58 olsa keşke yok tıkandım
Canm sen 50lere geçiş yaparken oldumu bu tıkanma acaba ? Oldu ise nasıl aştın tavsiyen var mı?
Tuttum bu özelliğini deYok canm sandığın gibi senin gibi şiveli filan diilim ben bazen klavye azizliği oluyor bide hızlı yazarken bakmadn yazp çoğu harfi atlıyorum yada yakınındakine basıp geçyrm zaten anlaşlr die şuan yaptgm gibibak arada çoğu harf yok doğma büyüme ben de ben ailem yani annem ve babamda hepimiz izmirliyiz canm hımm tabiki izmirlilerinde kullandığı bir kaç şive cümlesi var aslında gidiyom geliyom gibi ama ben gidiyorum geliyorum yada gevrek yerine simit gibi telafuzlarn doğrularını konuşken tercih ediyorum izmirlilerin farklı kullandğ 3-5 cümleyide pek kullanmam istanbul uslubu kullanmaz doğru olanı bende òyle konuşuyorum ama sosyal medya klavye dili hitap diil yazışma olduğu için dikkat etmem harflere
Bu hafta bende bırakp hep diyet dışı yedm canm pazartesi itibari ile tekrar diyet ve spor a devam ile bende şaşrtmş olcm bakalm inslh senin gibi sonuç alrmBenim ara ara duraklama dönemlerim oldu ama genelde 1 hafta falan sürdü cnm. O haftalarda genelde çok yiyip bünyemi şaşırttığımda sonraki hafta yine güzel eksiler gördüm.
Özledim iyice. Kim bilir ne kadar hasta olduysa hiç bu kadar uzak kalmadiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?