Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sarı pisikkkkkk hiç sevmiyorum hintli olduğunu sonradan öğrendim ama has uşak Allah var bu arada sen sarışın seviyorsun galiba
Aynen esmwr erkekden nefret ederim bide bol kıllı ta yaksının gömleginden tişörtünden killar fışkırmış o esmerlerden iki kat diyorum ya zevk meselesi işte yoksa hintlinin ten rengi disinda yuzune estetik ameliyat gerekli ki düzelsin ama hintlilere göre yakışıklıdir tabi o ırka gore iyi sayilir ama türklerin begenmesi tohaf Türkiyedeki en çirkin adamlar bile bundan yakışıklı bizim ırk hintlilere göre çok çok üst düzey bence ondan da şaştm size bir türk kadını olup türk erkeklerinin yaninda begeek imkansız geldi

Zevk meselesi, bu kadar beğenen varken adamı gömmekde ilginç
Brad Pitt i beğenmeyenleri eleştirmekl3 aynı durum

Yine boğazım ağrıyor kızlar aynı taraf şişti, ağlıycam sinirden ya antibiyotik yüzünden regl de gecikti zaten, pazartesi ye randevu yok, sabah direk kbb ye gitmem lazım
Limonlu ballı ılık su tüket bol bol üşütüyormusun neden sürekli oluyor acaba

Ah sağlık sorunları :/ bırakmıyor yakamızı.
Bende yapamadım hala, bugün ablam gitsin leslie yapıcam dedim, boğazım başladı yine

Limonlu ballı ılık su tüket bol bol üşütüyormusun neden sürekli oluyor acaba
Hiç böyle olmazdım canım inan bilmiyorum ama canım sıkıldı artık, başka bir şey mi var yoksa diyorum dediğini yapıyorum, neler yapıyorum bir görsen

Hiç böyle olmazdım canım inan bilmiyorum ama canım sıkıldı artık, başka bir şey mi var yoksa diyorum dediğini yapıyorum, neler yapıyorum bir görsen

Benim küçükte fena öksürüyo hatmi çiçeği demledim sütte. Balla verdim sanki biraz iyi gibi en azından kriz şeklinde öksürmüyo.
Bide günlük sakız aldım aktardan tavada ısıtıp göğsüne koydum da durdurmadı ılık oldu.
Yanmıycak şekilde sıcak demişti adam.

Geçmiş olsun canım ben kaç yıl o topuk agrısını çektim iyi bilirim misafir gelince fazla üzerine basınca akşamı parmak ucunda yürürdüm ertesi gün hiç basamazdım üzerine ortapedi doktoru topuktan iğne vurdu 2 yıla yakındır hiç agrımıyo hamdolsun çok zor

Oy fenaymış o yürüsem sabah basamıyorum acil kalkmam gerekse allah korusun gidemem

Hatmi çiçeği gerçekten kesiyor, çok yöntem denedim de, ilk defa şıp diye bir çay kesti oğlumun öksürüğü.
Geçmiş olsun canım, benim küçük de öksürüyor

Suyu çıkmadı ise 1.si hintliyi niye beğendin
2. Si benim beğenilerimin türk versiyonuda var tabiki onu tanırsın heralde Kıvanç Tatlıtuğ
çoğu kişi bu adam için böyle dusunuyor günümüzde dış gorunus daha önemli olduğu için ama bu adam çok zeki ve Cook duyarlı bı insandır filmleriyle insanın kalbine taht kurar sevmesinin sebebi dış gorunusten ziyade içidir açıkçası leonarda kıvanç Brad Pitt bu adamın onda biri etmez benim bakış acıma göre de çünkü bu adam içi dolu adamlardan filmlerine bakmanı tavsiye ederim canim

Havalardan canım salgın var rabbim beterinden korusun kötü düşünme hastanede benim dudaklarım çatladı tabi bütün koğuşun havalardandır şimdiden önlemini al geçen seferki gibi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…